SH Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie mam pojęcia dlaczego w tym roku nie ma stronie planu sędziowania :???: sealyham terriery - piątek, ring 8, 11:10 (po cairn'ach i soft'ach, których jest łacznie 20szt.) groenendel - niedz., ring 5, 11:30 malinois - niedz., ring 5, 12:00 tervueren - niedz., ring 5, 12:30 (po cattle dog'ach, bouviera'ach i vlcak'ach, których jest łącznie23) [quote name='"Meggy"']Tytułem:Zgłoszenie na wystawę psów rasowych PRIMO SEMPRE SUBARU Hajan Polonia ...:crazyeye: Niewiarygodne :niedowia: Może warto przedzwonić z tym pytaniem do oddziału i wyjaśnić co się stało. Jest jeszcze trochę czasu. Quote
Natalia_W Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A o ktorej wchodza sznaucery miniaturowe pieprz i sol??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Quote
Zeliika Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='SH']Mogę dotrzeć do planu sędziowania :cool3: O co konkretnie chodzi, o jakie informacje? SH bardzo Cie prosze o godzine i ring rhodesian ridgeback'ow w piatek. Z gory dziekuje. Quote
McDzik Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 SH napisał(a):Mogę dotrzeć do planu sędziowania :cool3: O co konkretnie chodzi, o jakie informacje? Poproszę informacje o spanielach tybetanskich, grupa IX , 18marca ;) Quote
McDzik Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Moja Molly jest w katalogu przedwystawowym w klasie otwartej z jakąs KULĄ z którą nie ma szans najmniejszych !!!!!!!! A przeciez zgłaszałąm ją do klasy pośredniej, omg co oni zrobili :(:(:(:(:(:(:( !!!!! W klasie pośredniej, czyli w tej do ktorej ją zapisywalam a odziwo jej tam nie ma, jest taka sunia z którą na luzie by miała równe szanse i wierze, ze by z nią wygrała :( SZYBKO SZYBKO proszę o radę !!!!!! To ważne !! Co mam zrobić zeby teraz mi szybko psa przepisali do klasy pośredniej?? !! Odp !! Quote
Asiaczek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Przede wszystkim popatrz do zgłoszenia (jeżeli masz kopię). Bo jeżeli ta pomyłka wynikła z winy Organizatoró, to mają Oni obowiązek przenieść sunię do tej klasy, do której Ty ją zgłosiłas. Może po prostu skontaktuj się z O/Katowice i dopytaj się. Pzdr. Quote
Martyna Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 SH to ja bardzo, bardzo ladnie usmiecham sie o flat coated retrievery :D Quote
beta Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 A ja o pudle średnie. Pozdrawiam marzena i coffe Quote
nice_girl Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czy jedzie ktoś z Rzeszowa bądź okolic w niedzielę i miałby jedno miejsce wolne? Z przyjemnością bym się zabrała, dorzucam się do benzyny oczywiście. Quote
Karolina_Nett Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja jadę w sobotę, podziewiać sznauce i dożki :D. Quote
flashka-g Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja tylko Sh mam pytanie czy nie wiesz czy na ringu tam gdzie sa sedziowane husky.. najpierw wchodza husky? Cyz jest przed nimi jakas ilosci shib? Bo mam nadzieje ze mi kolejarze nie zastrajkują, albo ze juz przestana do tej pory. Quote
panienkabubu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Wprawdzie nie zaglądałam jeszcze na stronę O/K-ce, być może jest już tam plan sędziowania, więc jeśli jest, to uznajcie, że nie ma mojego pytania, ale jednak wolę zapytać :cool3: Bernardyny Krótkowłose - sobota, 17.03.2007 - wiem, że na lodowisku, bo zawsze tam są, chcę się tylko upewnić, czy będzie tak jak zawsze - pierwsze wchodzą Długowłose i potem Krótkowłose tak? Jak to jest czasowo? Ok 10:20? Gdyby Ktoś mógł mi napisać :) Chociaż zaraz skoczę na stronkę, może tam cos jest napisane :) Quote
panienkabubu Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 No na stronce jeszcze nie ma niczego, więc jeśli ktoś z was miałby informacje, to byłam bym wdzięczna :) Czy wszyscy wiedzą jak dojechać na wystawę? Ja będę we wszystkie dni (pt, ndz - sekretarz, w sob - wystawiam), więc mogę pomóc z dojazdem, jeżeli ktoś z was ma problemy! Quote
Karolina_Nett Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 O której godz. zaczyna się wystawa w sobotę? Oczywiście dla tych, którzy psów nie wystawiają ;). Bo ci co wystawiają, muszą chyba przyjechać wcześniej ;). Quote
Karolina_Nett Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cockermanka napisał(a):Wystawy zawsze zaczynają się o 10.00.... Mam wrażenie, że ten Twój "ton" jest jakiś taki... :roll:. Ja jeszcze nigdy nie byłam na wystawie, więc chciałam zapytać... Quote
McDzik Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 nice_girl napisał(a):Czy jedzie ktoś z Rzeszowa bądź okolic w niedzielę i miałby jedno miejsce wolne? Z przyjemnością bym się zabrała, dorzucam się do benzyny oczywiście. Słuchaj ja jestem z Rzeszowa i jedziemy z moją spanielką tybetanską, a Ty z jakim psem jedziesz? Możesz sie z nami zabrac, w wiadomosci prywatnej przesylam Ci nr kom mojej mamy :) juz z nią rozmawiałam właśnie :) My tez mamy w niedziele ! Quote
SH Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 sznaucer min. p/s => sob., ring 8, godz. 10:00 rhodesian => piątek, ring 4, godz. 12;00 spaniel tybetański => niedz., ring 10, godz. 13:00 flat => sob., ring 9, godz. 10:00 pudel średni czarny/biały/brąz. => niedz., ring 6, godz. 13:55 9potem srebrne i apricot) husky => piątek, ring 13, godz. 10:30 (po 5 shibach) bernardyn krótkowł. => sob., ring 18, godz. 10:30 (po 6 długowł.) Oczywiście godziny po 10:00 są orientacyjne! Spanielka_Molly => czy Twoja sunia ma nr katalogowy 3355? Jesli tak to sama zgłosiłaś ją do klasy otwartej... tak jest napisane w zgłoszeniu :roll: Quote
Nor(a) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 SH: jeśli można prosić :roll: ..O której mniej więcej będą wchodzić gordony (VII gr, piątek)?.. acha...i mamy błąd w przydomku ("literówka" z mojej chyba winy). Czy muszę być dużo wcześniej przy ringu, aby to zgłosić sekretarzowi? Wiem oczywiście ze do katalogu juz tak poszlo, ale nie chcemy błędu w karcie ocen.. Quote
SH Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Gordony planowo ok. 11:45. (po 15 anglikach i 19 irlandach) Co do poprawki w literówce... karty ocen są już wydrukowane i nie bardzo da się w nich cokolwiek zmienić. Przypuszczam jednak, że poprawka będzie możliwa po ocenie, w głównym sekretariacie. Najlepiej będzie jednak zapytać o to jeszcze przed oceną. Dziękuję za podziękowania :) Quote
Nor(a) Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 SH napisał(a): Gordony planowo ok. 11:45. (po 15 anglikach i 19 irlandach) Co do poprawki w literówce... karty ocen są już wydrukowane i nie bardzo da się w nich cokolwiek zmienić. Przypuszczam jednak, że poprawka będzie możliwa po ocenie, w głównym sekretariacie. Najlepiej będzie jednak zapytać o to jeszcze przed oceną. Dziękuję za podziękowania :) thx :lol: lepiej jechać "uzbrojonym" w wiedzę nt. takich szczegółów ;) Quote
Sylwia&westie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 a westiki od której ?? :mdleje::mdleje:Prosze :mdleje::mdleje: Quote
Karolina_Nett Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Sylwia :D. Czy my się czasem nie znamy ;). Urwiskowi dobrze pójdzie, zobaczysz :P. Quote
Recommended Posts