kasia.gie Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja potwierdzenie mam ok, o dziwo. Ale co zabawniejsze, znajoma, ktora zglaszala sie razem ze mna, ktora wysylala zgloszenie pare razy, bo nie doszlo i oplacila jeszcze w styczniu nie zostala przyjeta, a przyjete sa psy zglaszane w lutym. Szkoda gadac!!! Proponuje na przyszly rok usprawnic to jakos, bo jak tak dalej pojdzie to tych 3,5 tys psow sie nie zglosi i ograniczenia zaczna byc zbedne. Quote
Nor(a) Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Natalia_W napisał(a):zeby bylo smiesznie to ja rowniez wpisane ze mam nie zaplacone a kase napewno maja juz od dawna na koncie... sami robia sobie problemy... bo teraz beda kolejki po odbior numerkow... powdojna robota... mam nadzieję, że sekretariat nie jest czynny do jakieś określonej godziny?..:roll: Quote
panienkabubu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 My nie mamy jeszcze potwierdzenia, ale czy to oznacza, że nawet jeśli mam nie opłaconą wystawę (bo jeszcze tego nie zrobiłam:cool1: )to i tak dostanę potwierdzenie? Pytam, bo to mój pierwszy raz, kiedy nie opłaciłam zaraz po zgłoszeniu.... :cool1: Quote
Light of Shin-Ra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ja też jeszcze nie zapłaciłam (muszę się wybrać wreszcie do banku) a potwierdzenie dziś przyszło. :multi: Quote
Natalia_W Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Nor(a) napisał(a):mam nadzieję, że sekretariat nie jest czynny do jakieś określonej godziny?..:roll: tego to nie wiadomo ... ale wszystko mozliwe... ja dzisiaj zarezerwowalam hotel wiec juz na bank bedziemy... ale coraz mniej mi sie ta cala wystawa podoba... jak narazie to mamy same problemy organizacyjne :( Quote
jo-jo Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 panienkabubu napisał(a):My nie mamy jeszcze potwierdzenia, ale czy to oznacza, że nawet jeśli mam nie opłaconą wystawę (bo jeszcze tego nie zrobiłam:cool1: )to i tak dostanę potwierdzenie? Pytam, bo to mój pierwszy raz, kiedy nie opłaciłam zaraz po zgłoszeniu.... :cool1: Dostaniesz potwierdzenie ale bez numerka z adnotacją że numerek do odebrania w sekretariacie po uiszczeniu opłat ;-) Quote
panienkabubu Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 jo-jo napisał(a):Dostaniesz potwierdzenie ale bez numerka z adnotacją że numerek do odebrania w sekretariacie po uiszczeniu opłat ;-) e to luzik :) Quote
aga616 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 My też dostaliśmy wczoraj potwierdzenie i też muszę jeszcze zapłacić;) Czy tam jest jakaś graniczna godzina do której się trzeba zameldować? ( W Rzeszowie napisali że teoretycznie trza się zgłosić do 8:30, sędziowanie zaczynało się od 10). Quote
FRODKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Zgłosić się trzeba tak żeby zdążyć z psem na ring ,jeszcze się mi nie zdarzyło żeby mnie nie wpuścili jak przyszłam np o 11 Quote
flashka-g Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Natalia_W napisał(a):tego to nie wiadomo ... ale wszystko mozliwe... ja dzisiaj zarezerwowalam hotel wiec juz na bank bedziemy... ale coraz mniej mi sie ta cala wystawa podoba... jak narazie to mamy same problemy organizacyjne :( A w jakim hotelu nocujesz??:)) Quote
McDzik Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ukazał się katalog przedwystawowy na stronie ZK !! Nie wiem dlaczego Molly jest w klasie otwartej, choc dawalam ją do posredniej ;( .. i nie ma psow pana Mariusza z hodowli Złota Wolność, a miały jechać 3 !! W tym rodzice Molly , buu ;( !! Oto stawka tybetanów: FCI 231 - SPANIEL TYBETAŃSKI PSY Klasa Otwarta 3349 BASTIEN Queen Daisy 3350 CARTOON COLOR of Lollipop Klasa Championów 3351 Ch.CZ. ACHTAJ Bohemia Maestro 3352 Ch.CZ. HERAKLES Perla Mahagon SUKI Klasa Młodzieży 3353 ERNA Bohemia Maestro Klasa Pośrednia 3354 Yotisha's SURPRICE Klasa Otwarta 3355 BERTA Złota Wolność 3356 QUITIN Perla Mahagon OMG.. a oto i konkurentka Molly.. ajjć ;/ Quote
bety Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Nie orientujecie się przypadkiem, czy odział poda rozpiskę ringową przed wystawą? Bardzo by mi to ułatwiło podróż. Pzdr Quote
Błyskotka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Też dostałam już potwierdzenie i wszystko w porządku. W zeszłym roku był plan sędziowania podany. Quote
bety Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 No właśnie był podany razem z listą przyjętych psów, a w tym roku jak na razie cisza - trochę mnie to martwi. Pzdr Quote
SH Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mogę dotrzeć do planu sędziowania :cool3: O co konkretnie chodzi, o jakie informacje? Quote
bety Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='SH']Mogę dotrzeć do planu sędziowania :cool3: O co konkretnie chodzi, o jakie informacje? Dobra duszyczko z nieba mi spadasz :loveu: Potrzebuję wiedzieć rozpiskę ras tylko na ringu gdzie będą sędziowane akity amerykańskie, tzn. jaka jest kolejność ras od godziny 10.00 - co idzie pierwsze, drugie itd. Będę wtedy wiedzieć, na który pociąg kupić bilecik. Z góry dzięki :loveu: Pozdrawiam Quote
Czarne Gwiazdy Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Pomylili sznaucera miniaturowego z olbrzymem :evil_lol: Quote
SH Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Skoro interesują Cię akity amerykańskie to chyba musisz przyjechać dość wcześnie, bo... piątek - ring 15/lodowisko 10:00 akita amerykańska 10:45 alaskan malamute 12:45 basenji 13:00 cirneco dell'etna 13:10 karelski pies na niedźwiedzie 13:20 łajka rosyjsko europejska 13:25 nagi pies peruwiński średni 13:35 pies faraona Oczywiście wszystkie czasy poza godziną rozpoczęcia są orientacyjne, tzn. mogą ulec przesunięciu :) Quote
Meggy Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 29-12-06 r opłacałam i zgłaszałam psa na wystawę do Katowic.Dziś przyszło mi potwierdzenie i adnotacja:NIEZAPŁACONO....:shake: Quote
SH Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :cool1: być może niezbyt dokładnie podałaś tytuł wpłaty - bez nazwy psa :roll: Quote
Meggy Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Tytułem:Zgłoszenie na wystawę psów rasowych PRIMO SEMPRE SUBARU Hajan Polonia FCI.Wł.Monika Sołtys....:oops: Quote
jfn Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A owczarki belgijskie? Też można poprosić...? :błagacz: Quote
bety Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='SH']Skoro interesują Cię akity amerykańskie to chyba musisz przyjechać dość wcześnie, bo... piątek - ring 15/lodowisko 10:00 akita amerykańska 10:45 alaskan malamute 12:45 basenji 13:00 cirneco dell'etna 13:10 karelski pies na niedźwiedzie 13:20 łajka rosyjsko europejska 13:25 nagi pies peruwiński średni 13:35 pies faraona Oczywiście wszystkie czasy poza godziną rozpoczęcia są orientacyjne, tzn. mogą ulec przesunięciu :) Dzięki wielkie :loveu: - no to będę musiała nadwyrężyć swoją kieszeń na droższy bilecik :evil_lol: - liczyłam, że pierwsze pójdą malamuty :roll: No ale dobra, niech tam - raz się żyje :evil_lol: Pozdrawiam Quote
flashka-g Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 SH napisał(a):Mogę dotrzeć do planu sędziowania :cool3: O co konkretnie chodzi, o jakie informacje? a nie lepiej wrzucić plan sedziowania na strone? Mysle ze nie jedemu wystawcy ułatwi to zycie, a przeciez to nie zadne przestepstwo;) , jak juz stawki tak sa znane. Quote
Recommended Posts