Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja potwierdzenie mam ok, o dziwo. Ale co zabawniejsze, znajoma, ktora zglaszala sie razem ze mna, ktora wysylala zgloszenie pare razy, bo nie doszlo i oplacila jeszcze w styczniu nie zostala przyjeta, a przyjete sa psy zglaszane w lutym. Szkoda gadac!!! Proponuje na przyszly rok usprawnic to jakos, bo jak tak dalej pojdzie to tych 3,5 tys psow sie nie zglosi i ograniczenia zaczna byc zbedne.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natalia_W napisał(a):
zeby bylo smiesznie to ja rowniez wpisane ze mam nie zaplacone a kase napewno maja juz od dawna na koncie... sami robia sobie problemy... bo teraz beda kolejki po odbior numerkow... powdojna robota...

mam nadzieję, że sekretariat nie jest czynny do jakieś określonej godziny?..:roll:

Posted

My nie mamy jeszcze potwierdzenia, ale czy to oznacza, że nawet jeśli mam nie opłaconą wystawę (bo jeszcze tego nie zrobiłam:cool1: )to i tak dostanę potwierdzenie? Pytam, bo to mój pierwszy raz, kiedy nie opłaciłam zaraz po zgłoszeniu.... :cool1:

Posted

Nor(a) napisał(a):
mam nadzieję, że sekretariat nie jest czynny do jakieś określonej godziny?..:roll:

tego to nie wiadomo ... ale wszystko mozliwe... ja dzisiaj zarezerwowalam hotel wiec juz na bank bedziemy... ale coraz mniej mi sie ta cala wystawa podoba... jak narazie to mamy same problemy organizacyjne :(

Posted

panienkabubu napisał(a):
My nie mamy jeszcze potwierdzenia, ale czy to oznacza, że nawet jeśli mam nie opłaconą wystawę (bo jeszcze tego nie zrobiłam:cool1: )to i tak dostanę potwierdzenie? Pytam, bo to mój pierwszy raz, kiedy nie opłaciłam zaraz po zgłoszeniu.... :cool1:

Dostaniesz potwierdzenie ale bez numerka z adnotacją że numerek do odebrania w sekretariacie po uiszczeniu opłat ;-)

Posted

My też dostaliśmy wczoraj potwierdzenie i też muszę jeszcze zapłacić;) Czy tam jest jakaś graniczna godzina do której się trzeba zameldować? ( W Rzeszowie napisali że teoretycznie trza się zgłosić do 8:30, sędziowanie zaczynało się od 10).

Posted

Natalia_W napisał(a):
tego to nie wiadomo ... ale wszystko mozliwe... ja dzisiaj zarezerwowalam hotel wiec juz na bank bedziemy... ale coraz mniej mi sie ta cala wystawa podoba... jak narazie to mamy same problemy organizacyjne :(

A w jakim hotelu nocujesz??:))

Posted

Ukazał się katalog przedwystawowy na stronie ZK !!

Nie wiem dlaczego Molly jest w klasie otwartej, choc dawalam ją do posredniej ;( .. i nie ma psow pana Mariusza z hodowli Złota Wolność, a miały jechać 3 !! W tym rodzice Molly , buu ;( !!

Oto stawka tybetanów:

FCI 231 - SPANIEL TYBETAŃSKI
PSY
Klasa Otwarta
3349 BASTIEN Queen Daisy
3350 CARTOON COLOR of Lollipop
Klasa Championów
3351 Ch.CZ. ACHTAJ Bohemia Maestro
3352 Ch.CZ. HERAKLES Perla Mahagon
SUKI
Klasa Młodzieży
3353 ERNA Bohemia Maestro
Klasa Pośrednia
3354 Yotisha's SURPRICE
Klasa Otwarta
3355 BERTA Złota Wolność
3356 QUITIN Perla Mahagon

OMG.. a oto i konkurentka Molly.. ajjć ;/

Posted

[quote name='SH']Mogę dotrzeć do planu sędziowania :cool3:
O co konkretnie chodzi, o jakie informacje?

Dobra duszyczko z nieba mi spadasz :loveu: Potrzebuję wiedzieć rozpiskę ras tylko na ringu gdzie będą sędziowane akity amerykańskie, tzn. jaka jest kolejność ras od godziny 10.00 - co idzie pierwsze, drugie itd. Będę wtedy wiedzieć, na który pociąg kupić bilecik.
Z góry dzięki :loveu:
Pozdrawiam

Posted

Skoro interesują Cię akity amerykańskie to chyba musisz przyjechać dość wcześnie, bo...
piątek - ring 15/lodowisko
10:00 akita amerykańska
10:45 alaskan malamute
12:45 basenji
13:00 cirneco dell'etna
13:10 karelski pies na niedźwiedzie
13:20 łajka rosyjsko europejska
13:25 nagi pies peruwiński średni
13:35 pies faraona

Oczywiście wszystkie czasy poza godziną rozpoczęcia są orientacyjne, tzn. mogą ulec przesunięciu :)

Posted

[quote name='SH']Skoro interesują Cię akity amerykańskie to chyba musisz przyjechać dość wcześnie, bo...
piątek - ring 15/lodowisko
10:00 akita amerykańska
10:45 alaskan malamute
12:45 basenji
13:00 cirneco dell'etna
13:10 karelski pies na niedźwiedzie
13:20 łajka rosyjsko europejska
13:25 nagi pies peruwiński średni
13:35 pies faraona

Oczywiście wszystkie czasy poza godziną rozpoczęcia są orientacyjne, tzn. mogą ulec przesunięciu :)

Dzięki wielkie :loveu: - no to będę musiała nadwyrężyć swoją kieszeń na droższy bilecik :evil_lol: - liczyłam, że pierwsze pójdą malamuty :roll: No ale dobra, niech tam - raz się żyje :evil_lol:
Pozdrawiam

Posted

SH napisał(a):
Mogę dotrzeć do planu sędziowania :cool3:
O co konkretnie chodzi, o jakie informacje?

a nie lepiej wrzucić plan sedziowania na strone? Mysle ze nie jedemu wystawcy ułatwi to zycie, a przeciez to nie zadne przestepstwo;) , jak juz stawki tak sa znane.