Sylwia&westie Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 własnie dostalismy potwierdzenie :D I katalog przedwystawowy na stronie :multi: w klasie młodziezy w psach 11 zgłoszonych :crazyeye::crazyeye: Quote
jusiss Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Sylwia&westie napisał(a):własnie dostalismy potwierdzenie :D I katalog przedwystawowy na stronie :multi: w klasie młodziezy w psach 11 zgłoszonych :crazyeye::crazyeye: To zobacz ile jest w labradorach młodzieży (VIII FCI):razz: Quote
Sylwia&westie Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jusiss napisał(a):To zobacz ile jest w labradorach młodzieży (VIII FCI):razz: trochę wiecej :eviltong::razz: Quote
simbik Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No tak, ale np. dogów niemieckich w młodzieży psiej jest tyle co i w goldenach :razz: , a to już dziwne.. Quote
$andwich Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A ja (a raczej wystawiana przeze mnie suczka;)) w jednej klasie mam 32 konkurentki:evil_lol:. Z psem mam tylko 5 konkurentów - co to jest w porównaniu z tymi 32 sztukami:lol:. Quote
Talagia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 My mamy 3 konkurentów, ale za to jakich :diabloti: Tez dzisiaj dostalismy potwierdzenie ;) Quote
pierozek_monika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Mój Elio w klasie szczeniąt jest jedynym pieskiem, a oprócz niego w tej klasie tylko 3 suczki. Quote
cockermanka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A ja jestem przeogromnie ciekawa tego sędziego... My mamy solidną konkurencję - w każdej "naszej" klasie...heh... Quote
SH Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nieco zawiedzeni "weterani" -> nosy do góry :) Zgodnie z nowym regulaminem weteran wchodzi do porównania o zwycięstwo rasy, więc może i rasę wygrać :multi: Quote
Incunabula Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 SH napisał(a):Nieco zawiedzeni "weterani" -> nosy do góry :) Zgodnie z nowym regulaminem weteran wchodzi do porównania o zwycięstwo rasy, więc może i rasę wygrać :multi: Naprawdę??? Boże, zacofana jakaś jestem, myślałam, że w Polsce tego jeszcze nie ma :oops: :oops: :oops: . Czyli moja weteranka ma szansę??? (Zwłaszcza, że w rasie oprócz niej jest piesek w szczeniakach ;) ) Quote
Agasia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Morrisonka napisał(a):Naprawdę??? Boże, zacofana jakaś jestem, myślałam, że w Polsce tego jeszcze nie ma :oops: :oops: :oops: . Czyli moja weteranka ma szansę??? (Zwłaszcza, że w rasie oprócz niej jest piesek w szczeniakach ;) ) Oczywiscie - o tym mowi regulamin! I jesli nie bedzie takiej mozliwosci niewiadomo z jakich powodow (nie kazdy zna regulamin...) - domagaj sie tego! Quote
AnkaW Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Kto jedzie w niedzielę z okolic Stalowej Woli /Podkarpacie/ i ma miejsce dla jednej osoby bez psa? PLISSS Quote
cockermanka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Morrisonka napisał(a):Naprawdę??? Boże, zacofana jakaś jestem, myślałam, że w Polsce tego jeszcze nie ma :oops: :oops: :oops: . Czyli moja weteranka ma szansę??? (Zwłaszcza, że w rasie oprócz niej jest piesek w szczeniakach ;) ) Od 1 stycznia 2007 są zmiany w regulaminie - zajrzyj na stronę ZKwP - weterani wchodzą do porównania o rasę :cool1: Quote
Incunabula Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Nno faktycznie. W takim razie jeśli np. wygram rasę to w finałach biorę udział i w BOG i w wyborze na najlepszego weterana? Pytam, bo to nasz debiut w tej klasie ;) . Quote
SH Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dokładnie tak :evil_lol: Bierzecie udział w dwu BISach :) Quote
aleb Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dostałam już potwierdzenie :) Ale i tak muszę jechać do ZK, bo napisali, że nie opłaciłam wystawy (a zrobiłam to na poczatku lutego) :roll: Quote
Irviers Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja tez opłaciłam i mam "nie zapłacone" ale widocznie zrobili potwierdzenia przed dojsciem kasy :) Quote
Incunabula Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 SH napisał(a): Bierzecie udział w dwu BISach :) Ale fajnie :) . Tylko, żeby potwierdzenie wreszcie doszło ;) . Quote
Talagia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 My tez mamy "nie zaplacone" a placilismy w grudniu i to osobiscie ;) Quote
Gonia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A może to wynika z tego,że opłaty mogą być wnoszone do 15 marca? Quote
Agasia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Z tego co pamietam to katowicka "norma" ze na potwierdzeniach jest adnotacja niezaplacone. Nalezy po prostu wziac ze soba dowod wplaty Quote
Natalia_W Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 zeby bylo smiesznie to ja rowniez wpisane ze mam nie zaplacone a kase napewno maja juz od dawna na koncie... sami robia sobie problemy... bo teraz beda kolejki po odbior numerkow... powdojna robota... ehh ta wystawa to sie juz tragikomedia robi ;) Quote
Recommended Posts