Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sylwia&westie napisał(a):
własnie dostalismy potwierdzenie :D I katalog przedwystawowy na stronie :multi: w klasie młodziezy w psach 11 zgłoszonych :crazyeye::crazyeye:

To zobacz ile jest w labradorach młodzieży (VIII FCI):razz:

Posted

A ja (a raczej wystawiana przeze mnie suczka;)) w jednej klasie mam 32 konkurentki:evil_lol:. Z psem mam tylko 5 konkurentów - co to jest w porównaniu z tymi 32 sztukami:lol:.

Posted

Nieco zawiedzeni "weterani" -> nosy do góry :)
Zgodnie z nowym regulaminem weteran wchodzi do porównania o zwycięstwo rasy, więc może i rasę wygrać :multi:

Posted

SH napisał(a):
Nieco zawiedzeni "weterani" -> nosy do góry :)
Zgodnie z nowym regulaminem weteran wchodzi do porównania o zwycięstwo rasy, więc może i rasę wygrać :multi:

Naprawdę??? Boże, zacofana jakaś jestem, myślałam, że w Polsce tego jeszcze nie ma :oops: :oops: :oops: . Czyli moja weteranka ma szansę??? (Zwłaszcza, że w rasie oprócz niej jest piesek w szczeniakach ;) )

Posted

Morrisonka napisał(a):
Naprawdę??? Boże, zacofana jakaś jestem, myślałam, że w Polsce tego jeszcze nie ma :oops: :oops: :oops: . Czyli moja weteranka ma szansę??? (Zwłaszcza, że w rasie oprócz niej jest piesek w szczeniakach ;) )

Oczywiscie - o tym mowi regulamin! I jesli nie bedzie takiej mozliwosci niewiadomo z jakich powodow (nie kazdy zna regulamin...) - domagaj sie tego!

Posted

Morrisonka napisał(a):

Od 1 stycznia 2007 są zmiany w regulaminie - zajrzyj na stronę ZKwP - weterani wchodzą do porównania o rasę :cool1:

Posted

Dostałam już potwierdzenie :)
Ale i tak muszę jechać do ZK, bo napisali, że nie opłaciłam wystawy (a zrobiłam to na poczatku lutego) :roll:

Posted

zeby bylo smiesznie to ja rowniez wpisane ze mam nie zaplacone a kase napewno maja juz od dawna na koncie... sami robia sobie problemy... bo teraz beda kolejki po odbior numerkow... powdojna robota... ehh ta wystawa to sie juz tragikomedia robi ;)