Incunabula Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='aleb']panienkabubu ja tak samo o tej godzinie wstanę, by psa przygotować :evil_lol: Moja na szczęście nie wymaga takich przygotowań. Bo inaczej to już byłaby całkiem nieprzespana noc :lol: . Quote
jfn Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Może jednak ktoś w niedzielę rano jedzie z Warszawy pociągiem...? :| Quote
Light of Shin-Ra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ja jak wszystko wypali jadę w niedzielę autkiem z Zakopanego.A jak nie to wsiadam w pociąg, który mnie podobno pod sam spodek dowiezie. Już mam stersa bo to pierwsza wystawa. panienkabubu 4 na spader to okropna godzina:placz:, jak Twoje psy to znoszą, bo moich to bym nie wywlekła spod kołderki nawet dzwigiem. :lol: Quote
panienkabubu Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Han Sharn']Ja jak wszystko wypali jadę w niedzielę autkiem z Zakopanego.A jak nie to wsiadam w pociąg, który mnie podobno pod sam spodek dowiezie. Już mam stersa bo to pierwsza wystawa. panienkabubu 4 na spader to okropna godzina:placz:, jak Twoje psy to znoszą, bo moich to bym nie wywlekła spod kołderki nawet dzwigiem. :lol: E to bedzie dopiero pierwszy raz haha :D Quote
Talagia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 E tam... my wstaniemy kolo 7 i spokojnie na 8 sie doczołgamy :diabloti: A biegania nie bedzie bo sie boimy upaprac łapy :diabloti: Quote
jusiss Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ktoś juz może pisał że są skrócone stawki na stronie? http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa07.htm Quote
Zeliika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jusiss napisał(a):Ktoś juz może pisał że są skrócone stawki na stronie? http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa07.htm Dzieki za cynk :) Quote
simbik Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No i oczywiście w mojej klasie padł rekord :crazyeye: ...pierwszy raz coś takiego widzę 10 psów w młodzieży w dogach :shake:. Dla porównania w sukach są 3 - świat staje dogóry nogami :evil_lol: . Quote
Cervarius Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Gdzie Wy towidzicie, bo ja weszłam i chyba ślepa jestem.... juz mam .. Quote
anovi Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 simbik napisał(a):No i oczywiście w mojej klasie padł rekord :crazyeye: ...pierwszy raz coś takiego widzę 10 psów w młodzieży w dogach :shake:. Dla porównania w sukach są 3 - świat staje dogóry nogami :evil_lol: . simbik - masz rację na ogół bywa na odwrót :lol: 10 psów w młodzieży to faktycznie na dogi chyba rekord :evil_lol: (jakiś nadzwyczajny wysyp był?:-o) Będziemy wam kibicować :) Quote
Dzidtka_Gl Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 annaszustakiewicz napisał(a):Gdzie Wy towidzicie, bo ja weszłam i chyba ślepa jestem.... juz mam .. to obie jesteśmy ślepe :( ja też nie widze Quote
efra-husky Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 wchodząc na stronę związku i na samą wystawę jest skrócony katalog przedwystawowy z podziałem na poszczególne grupy http://www.kynkat.neostrada.pl/wystawa07.htm Quote
kalina. Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nas niestety nie będzie bo wypad nam inny wazny termin w tym czasie. :placz: że tez szpice muszą byc w piątek... Quote
efra-husky Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Kalinko rok w rok grupa V wypada niestety w piątek :roll: Ja już rok temu zaplanowałam sobie wolny piątek w marcu na katowicką wystawę ;) Quote
kalina. Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Może Opole...:cool3: Haszczaczki w niedziele może jeszcze Łódź,Krosno,Bytom,Racibórz,Kraków,Warszawa,Nowy Targ,Nowy sącz,Będzin,Zakopane,Rzeszów,Czestochwa,Chorzów,Zabrze,Kielce to te wystawy na które możemy jechac, choćby na połowe:mad: Quote
Agasia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 I nikt nie ma wolnego miejsca z Warszawy w piatek :(? Quote
Błyskotka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Wczoraj dzwoniłam z zapytaniem czy mój pies został przyjęty a dzisiaj podana stawka na stronie :multi:. Kurcze jakbym zgłosiła Fjonę to by była sama w otwartej :placz:. Ale co się odwlecze to nie uciecze :cool3:. Quote
musia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Dzisiaj dostałam potwierdzenie. Uwaga !!! Należy mieć tylko aktualne szczepienie p/wściekliźnie Quote
Błyskotka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 A to dobrze. W zeszłym roku musiałam specjalnie jechać do weterynarza po zaświadczenie że pies jest zdrowy. Quote
Agasia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 musia napisał(a):Dzisiaj dostałam potwierdzenie. Uwaga !!! Należy mieć tylko aktualne szczepienie p/wściekliźnie Nareszcie Katowice zmadrzaly.... chociaz i tak nikt tego nigdy nie sprawdzal, przynajmniej w moim wypadku :) Quote
aleb Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jesteśmy na liście :) Agaś niekiedy zerkali a niekiedy nie ;) Quote
Incunabula Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ech, żałuję, że jednak jeszcze do championów nie zgłosiłam, ale teraz to już trudno.. Quote
olaglowka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Morrisonka napisał(a):Ech, żałuję, że jednak jeszcze do championów nie zgłosiłam, ale teraz to już trudno.. Ja tez zaluje ze nie zglosilam suczki jesczze do championow Quote
aga616 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 my jedziemy do Katowic:p z męzem i dwoma gówniarzami -seterm i goldenem...jakby ktoś chciał transport z Krakowa - polecam się;) Quote
Recommended Posts