Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='aleb']panienkabubu ja tak samo o tej godzinie wstanę, by psa przygotować :evil_lol:

Moja na szczęście nie wymaga takich przygotowań. Bo inaczej to już byłaby całkiem nieprzespana noc :lol: .

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jak wszystko wypali jadę w niedzielę autkiem z Zakopanego.A jak nie to wsiadam w pociąg, który mnie podobno pod sam spodek dowiezie. Już mam stersa bo to pierwsza wystawa.
panienkabubu 4 na spader to okropna godzina:placz:, jak Twoje psy to znoszą, bo moich to bym nie wywlekła spod kołderki nawet dzwigiem. :lol:

Posted

[quote name='Han Sharn']Ja jak wszystko wypali jadę w niedzielę autkiem z Zakopanego.A jak nie to wsiadam w pociąg, który mnie podobno pod sam spodek dowiezie. Już mam stersa bo to pierwsza wystawa.
panienkabubu 4 na spader to okropna godzina:placz:, jak Twoje psy to znoszą, bo moich to bym nie wywlekła spod kołderki nawet dzwigiem. :lol:
E to bedzie dopiero pierwszy raz haha :D

Posted

No i oczywiście w mojej klasie padł rekord :crazyeye: ...pierwszy raz coś takiego widzę 10 psów w młodzieży w dogach :shake:. Dla porównania w sukach są 3 - świat staje dogóry nogami :evil_lol: .

Posted

simbik napisał(a):
No i oczywiście w mojej klasie padł rekord :crazyeye: ...pierwszy raz coś takiego widzę 10 psów w młodzieży w dogach :shake:. Dla porównania w sukach są 3 - świat staje dogóry nogami :evil_lol: .

simbik - masz rację na ogół bywa na odwrót :lol:
10 psów w młodzieży to faktycznie na dogi chyba rekord :evil_lol: (jakiś nadzwyczajny wysyp był?:-o) Będziemy wam kibicować :)

Posted

Może Opole...:cool3: Haszczaczki w niedziele

może jeszcze Łódź,Krosno,Bytom,Racibórz,Kraków,Warszawa,Nowy Targ,Nowy sącz,Będzin,Zakopane,Rzeszów,Czestochwa,Chorzów,Zabrze,Kielce

to te wystawy na które możemy jechac, choćby na połowe:mad:

Posted

Wczoraj dzwoniłam z zapytaniem czy mój pies został przyjęty a dzisiaj podana stawka na stronie :multi:. Kurcze jakbym zgłosiła Fjonę to by była sama w otwartej :placz:. Ale co się odwlecze to nie uciecze :cool3:.

Posted

musia napisał(a):
Dzisiaj dostałam potwierdzenie.

Uwaga !!!
Należy mieć tylko aktualne szczepienie p/wściekliźnie

Nareszcie Katowice zmadrzaly.... chociaz i tak nikt tego nigdy nie sprawdzal, przynajmniej w moim wypadku :)