Madzika Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 http://bordercollie.net.pl/katowice2007.html oki ja mam miedzy innymi z tego zrodla te informacje;) Quote
Nanami Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mam nadzieje, ze dog dancing bedzie :loveu: Quote
Viz Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A są na to szanse? :cool3: Możnaby się wtedy zgłaszać, czy nie za bardzo? Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nanami napisał(a):Mam nadzieje, ze dog dancing bedzie :loveu: z tego co się orientuję, nie będzie tańca z psami, ale mogę się mylić. Quote
Nanami Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Szkoda, rok temu był super... A co do zgłaszania się na zawody, to nie jest to czasem odgórnie ustalone czasowo i ramowo i objete scisłym programem, ze nie mozna sobie ot tak zgłosic sie? ;) Nie wiem. Quote
Madzika Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Mi sie zdaje ze bedzie co najwyzej pokaz dogdancing tylko ze w tym roku ramowka bedzie bardzo napieta z powodu flybal i frisbee Quote
Musiałek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Legionowo mimo ze ma pozniej wystawe juz wstepne stawki podało teraz chyba czas na Katowice ?? :) Quote
flashka-g Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 a jakos w tym roku chyba malo chetnych bylo na Katowice skoro tak dlugo przyjmowali jeszcze zgloszenia i przedluzali terminy. Moze sie uzbieralo te 3500? ja mam nadzieje ze uda mi sie byc na wszystkie 3 dni.. choc w niedziele jeszcze nic nie wystawiam. Quote
Natalia_W Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 23 chyba bedzie katalog na stronie... ale wkurzylam sie na calego :/ Zadzwonilam, żeby dowiedziec sie czy moj pies napewno zostal przyjety.... to pani mi powiedziala, ze nie udzieli mi takiej informacji... i ze mam czekac do 23... no to sie spytalam co jesli nie ujeli go w katalogu a ja mam potwierdzenie ze go zglaszalam... a ona na to : to juz nic nie zrobimy... Pani problem... Troszke dziwne... nigdy sie z czyms takim nie spotkalam :/ Quote
Śnieżynka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Pytanko :) czy wszyscy co zgłosili sie do Katowic dostali potwierdzenie przyjecia ?? Quote
cockermanka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Śnieżynka napisał(a):Pytanko :) czy wszyscy co zgłosili sie do Katowic dostali potwierdzenie przyjecia ?? ??? Chyba jeszcze trochę za wcześnie na potwierdzenia. Quote
Irviers Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ja potwierdzenie na maila dostałam dopiero gdy sie "upomniałam" ;) Quote
Śnieżynka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ale jak bedziemy w katalogu tzn ze mozemy jechac :) czy przed wystawa jakos sprawdzaja potwierdzenia przyjecia ?? to bedzie nasza 1 wystawa :) wiec zbytnio niewiem jak to sie odbywa przed wystwa. Quote
Irviers Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Śnieżynko! przy wejściu na wystwe zostaniesz wpuszczona z psem pokazując potwierdzenie (które przyjdzie pocztą) + książeczkę zdrowia. jesli potwierdzenie nie dotrze na czas- musisz pokazac dwód wpłaty. Quote
aleb Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ojej, dopiero 23 ma się pojawić katalog? Nie doczekam się, bo nie wiem czy nas przyjęto :shake: Quote
Błyskotka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No mam nadzieje że będzie ten katalog. Jak ja dzwoniłam ale to było dość dawno też nie chciano mi udzielić informacji czy mój psiak został przyjęty.Dzwoniłam już po kilku oddziałach ale tak nie miłej Pani to jeszcze nie spotkałam :shake:. Quote
s.bourignon Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Póki co nie ma co liczyć na odpowiedź, ponieważ - o ile mnie pamięć nie myli - to dopiero po 23 będzie wiadomo jakie pieski są przyjęte i też po tym terminie będą wysyłane potwierdzenia. Warto napisać e - maila , ja tak zrobiłam i odpowiedź dostałam w tym samym dniu. Na dzień dzisiejszy można dowiedzieć się tylko tego, czy zgłoszenie dotarło do oddziału. Quote
Natalia_W Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 mi nawet tej informacji nie chciala Pani udzielic :/ Quote
Natalia_W Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 wlasnie probowalam jeszcze raz... i nic :/ Pani powiedziala znow niemilym glosem ze moge sie dowiedziec po 23 ... ja ich tam nie rozumiem :( Takich problemow to z zadnym oddzialem nie pamietam... a troche wystaw mam juz za soba... nie wiem czy mam rezerwowac hotel ... i czy wogole planowac ten weekend... ehh szkoda gadac... Quote
Viz Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 aleb napisał(a):Ojej, dopiero 23 ma się pojawić katalog? Nie doczekam się, bo nie wiem czy nas przyjęto :shake: No to jak ja... :angryy: Quote
panienkabubu Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 tzn będą podane stawki imienne? czy tylko ilościowe? Quote
Irviers Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Natalio, napisz najlepiej maila- mi odpowiedzieli prawie odrazu! Quote
KarolinaS. Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ja chciałam zapytać tak nieśmiale czy wybiera się ktoś z okolic Cz-wy ? ;) Quote
Natalia_W Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 MartaReksKiwi napisał(a):Natalio, napisz najlepiej maila- mi odpowiedzieli prawie odrazu! problem w tym ze juz pisalam... i mi nic nie odpisuja :( Quote
McDzik Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jezu każdy tylko pyta, wszytsy w panice i nikt nic nie wie ;| Ja tez jeszcze nie dostałam potwierdzenia więc wyluzujcie !! Pewnie oni w ZK tez mają tam niezły sajgon!! Acha.. żeby poznać stawkę spanili tybetańskich (znam tylko te z Polski, kotre sie dowiedziaalm prywatnie) to musze sie konkaktowac z KZ w Katowicach czy wystarczy mi ten z mojego miasta? Wie ktos? Przesze o odp !! :) Quote
Recommended Posts