Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, rok temu był super... A co do zgłaszania się na zawody, to nie jest to czasem odgórnie ustalone czasowo i ramowo i objete scisłym programem, ze nie mozna sobie ot tak zgłosic sie? ;) Nie wiem.

Posted

a jakos w tym roku chyba malo chetnych bylo na Katowice skoro tak dlugo przyjmowali jeszcze zgloszenia i przedluzali terminy. Moze sie uzbieralo te 3500?
ja mam nadzieje ze uda mi sie byc na wszystkie 3 dni.. choc w niedziele jeszcze nic nie wystawiam.

Posted

23 chyba bedzie katalog na stronie...
ale wkurzylam sie na calego :/
Zadzwonilam, żeby dowiedziec sie czy moj pies napewno zostal przyjety.... to pani mi powiedziala, ze nie udzieli mi takiej informacji... i ze mam czekac do 23... no to sie spytalam co jesli nie ujeli go w katalogu a ja mam potwierdzenie ze go zglaszalam... a ona na to : to juz nic nie zrobimy... Pani problem...

Troszke dziwne... nigdy sie z czyms takim nie spotkalam :/

Posted

Śnieżynko! przy wejściu na wystwe zostaniesz wpuszczona z psem pokazując potwierdzenie (które przyjdzie pocztą) + książeczkę zdrowia.
jesli potwierdzenie nie dotrze na czas- musisz pokazac dwód wpłaty.

Posted

No mam nadzieje że będzie ten katalog. Jak ja dzwoniłam ale to było dość dawno też nie chciano mi udzielić informacji czy mój psiak został przyjęty.Dzwoniłam już po kilku oddziałach ale tak nie miłej Pani to jeszcze nie spotkałam :shake:.

Posted

Póki co nie ma co liczyć na odpowiedź, ponieważ - o ile mnie pamięć nie myli - to dopiero po 23 będzie wiadomo jakie pieski są przyjęte i też po tym terminie będą wysyłane potwierdzenia.
Warto napisać e - maila , ja tak zrobiłam i odpowiedź dostałam w tym samym dniu. Na dzień dzisiejszy można dowiedzieć się tylko tego, czy zgłoszenie dotarło do oddziału.

Posted

wlasnie probowalam jeszcze raz...
i nic :/
Pani powiedziala znow niemilym glosem ze moge sie dowiedziec po 23 ... ja ich tam nie rozumiem :( Takich problemow to z zadnym oddzialem nie pamietam... a troche wystaw mam juz za soba... nie wiem czy mam rezerwowac hotel ... i czy wogole planowac ten weekend... ehh szkoda gadac...

Posted

aleb napisał(a):
Ojej, dopiero 23 ma się pojawić katalog? Nie doczekam się, bo nie wiem czy nas przyjęto :shake:

No to jak ja... :angryy:

Posted

jezu każdy tylko pyta, wszytsy w panice i nikt nic nie wie ;| Ja tez jeszcze nie dostałam potwierdzenia więc wyluzujcie !! Pewnie oni w ZK tez mają tam niezły sajgon!!
Acha.. żeby poznać stawkę spanili tybetańskich (znam tylko te z Polski, kotre sie dowiedziaalm prywatnie) to musze sie konkaktowac z KZ w Katowicach czy wystarczy mi ten z mojego miasta? Wie ktos? Przesze o odp !! :)