Viz Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ja na szczęście nie będę nocować w Katowicach. ;) Obie noce spędze sobie w pociągu. :evil_lol: Czy ktoś jeszcze jedzie z Trójmiasta bądź dosiada się "na trasie"? :cool3: Quote
SH Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Przyjęcia zgłoszeń na wystawę już definitywnie zamknięte, trwa "czyszczenie". Jeśli brak tylko skanu rodowodu, a zgłoszenie wpłynęło przed 19 stycznia i z kompletynymi danymi (nr rej. + PKR itd) to psiak jest przyjęty :) Co do noclegów... Hotel Asystencki jest góra 5-7 minut jazdy samochodem od Spodka, a okolica lepsza (bezpośrednie sąsiedztwo ogromnego parku) niż wokól Hotelu Katowice (ścisłe centrum miasta). Znacznie więcej czasu zajmie z pewnością znalezienie miejsca na parkingu pod Spodkiem i dotarcie z niego na teren wystawy. Quote
AiK Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 http://www.hotelspodek.katowice.pl tu są miejsca, pokoje nawet nawet, za psa dopłata 20zł [za każdego psa] Quote
panienkabubu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja polecam sprawdzić hotele w Sosnowcu i w Mysłowicach. Ja, jadąc na wystawę, przejeżdzam obok jednego hotelui w mysłowicach *gościniec), a bede we wszystkie trzy dni, takze jesli da rade, to moge kogos z malym pieskiem przygarnac:) w sobote jade z bernardynem to moze byc preoblem, ale w inne dni, bez problemu :) w Sosnowcu sa dwa hotele, jeden niedaleko mnie takze tez moglabym kogos z was zabrac. postaram sie zaraz znalezc na internecie chociaz numery telefonow. ten hotel w myslowicach to na odludziu takim jakby, bo myslowice to male miasto, a doslownie po drugiej stronie ulicy OGROMNY las w ktorym zawsze mozecie mnie spotkac :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nazwa: GOŚCINIECAdres: Krakowska 14, Mysłowice 41-400 Telefon: (032) 222 25 81, 222 62 18 Fax:(032) 222 54 79 Opis: Pokoje gościnne przy restauracji. to własnie ten hotel, o ktorym pisałam w powyzszym poscie *********** Nazwa: TROJAKAdres: Stadionowa 4, Mysłowice 41-400 Telefon: (032) 222-50-91 Fax:(032) 222-12-84 E-mail: rezerwacja@hoteltrojak.pl WWW: www.hoteltrojak.pl Opis: Hotel i reasturacja, położone są w parku leśnym na obrzeżu miasta Mysłowice przy głównych węzłach komunikacyjnych Śląska. Organizujemy : narady, szkolenia, bankiety, giełdy, wystawy oraz imprezy promocyjne i integracyjne dla firm. z tego hotelu tez moglabym kogos zabrac (zaraz sprawdze czy mozna z psami, mam nadzieje, ze jest napisane na stronie) ******************* Nazwa: CAMPANILEAdres: ul. Sowińskiego 48, 40-018 KATOWICE Telefon: (+48 32) 205 50 50 Fax:(+48 32) 209 06 06 E-mail: katowice@campanile.com.pl WWW: www.campanile.com.pl Opis: Hotel znajdujący się w pobliżu Mysłowic z dogodnym dojazdem przy autostradzie krajowej A4. to dokładnie jeszcze nie wiem gdzie jest, ale zaraz zerkne na mape i dam znac :) Quote
panienkabubu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Przepraszam, że tak post pod postem, ale chcę, żeby było przejrzyście. Ten hotel Campanile, wiem gdzie jest, troszkę mi nie po drodze, ale to niedaleko od Spodka. http://campanile.com.pl/new/cennik.php?ID=10&L=pl Ale cennik niestety wyyyyyyysoki - zwierzęta wprawdzie 0zł, ale nocleg w pokoju 1 lub 2 osobowym kosztuje 169 zł :crazyeye: ***************************************** Hotel TROJAK: http://www.hoteltrojak.pl/oferta.html cena za pokój 2 osobowy - 146-200 zł cena za pokój 1 osobowy - 120 zł cena za pokój 3 osobowy - 197 zł :crazyeye: szukam dalej Quote
McDzik Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 aleb napisał(a): Co do katalogu przedwystawowego, to jeszcze nie wiem. W przyszłym tygodniu wybieram się do ZK, więc piszcie, co chcielibyście wiedzieć :lol: To jak mozesz to bede wdzieczna jakbys sprawdzil mi stawke spanieli tybetanskich ;) odp tu lub u mnie na "forum" Spaniele Tybetanskie Wszem i Wobec :D z gory thx :) Quote
panienkabubu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Nazwa: WADAM HotelAdres: Brzezińska 48, 41-400 Mysłowice Telefon: 885-330-974 Opis: tel. 885-330-626 tutaj tez ewentualnie moglabym podjechac po was:) jesli ktos bylby chetny :p nastepnie: Hotel Orion w Sosnowcu http://www.orion.sosnowiec.pl/ 1-osobowy94 zł 2-osobowy 110 zł niestety nie ma nic napisane o zwierzakach, trzeba pytać. ale za to hotel jest w bardzo bliskim poblizu mnie ;) i tu tez moglabym podjechac :) ********************* no i jak na razie tyle, jest jeszcze hotel Aria w sosnowcu, ale to jest 'filia' orbisu takze moze tam byc drogo ************************ kolejny hotel: Margo Adres: Sosnowiec, ul.Wojska Polskiego 199 Tel.: (032)2631080to w dzielnicy obok mnie, takze moge podjechac Ceny pokój 1 osobowy 90 zł + śniadanie pokój 2 osobowy 120 zł + śniadanie niestety nie znalazlam nic o zwierzetach, wiec dzwoncie ********************************* szukam dalej:) Quote
Musiałek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 panienkabubu --- JESTES WSPANIAŁA __ wielkie dzięki, my co prawda zmotoryzowani sami ale skorzystamy napewno z ktoregos noclegu :multi: Quote
filonek_bezogonek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 jesli bylo to przepraszam ale przelecialam te 41 stron i nie wlecialo mi w oczy deadline juz minal - a czy limit miejsc jest juz wyczerpany czy jeszcze mozna ? Quote
kasia.gie Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 filonek_bezogonek napisał(a):jesli bylo to przepraszam ale przelecialam te 41 stron i nie wlecialo mi w oczy deadline juz minal - a czy limit miejsc jest juz wyczerpany czy jeszcze mozna ? Na stronie oddzialu jest napisane, ze zakonczono przyjmowanie zgloszen. Quote
panienkabubu Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Musiałek']panienkabubu --- JESTES WSPANIAŁA __ wielkie dzięki, my co prawda zmotoryzowani sami ale skorzystamy napewno z ktoregos noclegu :multi: :oops: staram sie jak moge hehe :oops: w każdym razie slużę pomocą dojazdu do Spodka, bo Spodek jest oznakowany dopiero jakieś 200 m od niego samego :eviltong: a że wszystkie te hotele, które wymieniłam są naprawdę w moim obrębie, to zawsze można się spotkać i wyjaśnić sobie jak dojechać do Katowic, a to naprawdę, przy dobrych wiatrach jedzie się 5-10 minut. Bo praktycznie cały czas droga dwupasmowa i da się pojechać, bo wszelkie remonty są zakończone przy Spodku. WAŻNA INFORMACJA dla dojeżdżających: jadąc od strony Wrocławia/Opola/Gliwic bądź Mysłowic/Warszawy nie wjeżdżajcie pod tunel który jest przy Spodku!!! Bo przejedziecie za Spodek ;-) także jak już dojedziecie do miejsca początku tunelu to zaraz kierujcie się na trasę "nad tunelem" i wtedy na dawne Rondo przy Spodku i do Spodka :) taka mała informacja:) [quote name='filonek_bezogonek']jesli bylo to przepraszam ale przelecialam te 41 stron i nie wlecialo mi w oczy deadline juz minal - a czy limit miejsc jest juz wyczerpany czy jeszcze mozna ? Limit miejsc został wyczerpany. Quote
aleb Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Jak byłam wczoraj w ZK była tylko pani w kasie a reszta była z sekcji. Pytałam się czy podałaby mi stawkę, ale powiedziała,że jest takie zamieszanie, że nie da rady. Za to powiedziała mi, że wkrótce powinien pojawić się katalog przedwystawowy :) Quote
filonek_bezogonek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 kasiagie no wlasnie doczytalam juz :) dzieki za info Quote
Błyskotka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Nie mogę się już doczekać planu sędziowania i spisu wystawców. Quote
panienkabubu Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Błyskotka napisał(a):Nie mogę się już doczekać planu sędziowania i spisu wystawców. Ja też! Czy osoby, które jeszcze nie opłaciły wystawy dostaną wcześniej numerek startowy, czy ten numerek będzie do odbioru w sekretariacie na wystawie? Quote
McDzik Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 aleb napisał(a):Jak byłam wczoraj w ZK była tylko pani w kasie a reszta była z sekcji. Pytałam się czy podałaby mi stawkę, ale powiedziała,że jest takie zamieszanie, że nie da rady. Za to powiedziała mi, że wkrótce powinien pojawić się katalog przedwystawowy :) Mowili cos moze o spanielach tybetanskich? W ogole wie ktos moze cos? A wlasnie jak bedzie ten katalog przedwystawowy to gdzie go mozna zdobyc i przeczytac? W ZK czy w internecie tez bedzie? Odp :( Quote
aleb Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ? W ZK czy w internecie tez bedzie? Odp :-( w internecie na stronie zk Katowice ;) Quote
cockermanka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 panienkabubu napisał(a):Czy osoby, które jeszcze nie opłaciły wystawy dostaną wcześniej numerek startowy, czy ten numerek będzie do odbioru w sekretariacie na wystawie? Na 99% numerek będzie do odbioru w sekretariacie,po okazaniu dowodu wpłaty ;) Quote
panienkabubu Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 cockermanka napisał(a):Na 99% numerek będzie do odbioru w sekretariacie,po okazaniu dowodu wpłaty ;) no tak myslalam ;) Quote
cockermanka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 panienkabubu napisał(a):no tak myslalam ;) oj,w Katowicach sekretariat działa bardzo sprawnie - jeszcze nie zdarzyło mi się stać w długiej kolejce-oczywiście ok.godz 9,bo jak jest później to nie wiem.... ;) Quote
kingilka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja chyba jadę na wystawę do Katowic ale psa nie wystawiam.Tak pooglądać pięknośći! Quote
Viz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jak dla mnie wystawa w Katowicach jest świetna w każdym calu, dlatego też jadę, mimo tylu setek km. :evil_lol: Czy wiecie coś na temat ewentualnych zawodów/pokazów sportowych w trakcie wystawy? Jakie dyscypliny itp.? Quote
Madzika Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Co do tzw atrakcju beda mistrzostwa w flyball (jak co roku) Male zawody w frisbee ( szczegoly sa podane m in na stronie zwiazku) Pokazy psow ratownikow i ogolnie liczne niespodzianki:cool3::cool3: Quote
Viz Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Co do info na stronie to nie mogę ich znaleźć. Ślepota ze mnie. :shake: Zaraz będę dalej szperać. Quote
Recommended Posts