Cervarius Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 to ja się uśmiecham o posokowce bawarskie ( jak będzie za dużo to chociaż pieski w championach...) Quote
beta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jeśli mogłabym prosić stawkę pudel średni biały, brązowy, czarny klasa młodzieży Pozdrawiam Marzena Coffe i Zuzia Quote
rysiczka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja poprosze tylko jamniki dlugowlose krolicze suki mlodziez i jamniki dlugowlose standardowe psy posrednia! Blagam!!!:modla: Quote
Błyskotka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No to naprawdę zaraz będzie cały katalog :lol:. Mnie by interesowały Chow Chowy a najbardziej psy w szczeniakach :cool3:. Quote
cockermanka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 aleb..chyba masz przechlapane - nie pozostaje Ci nic innego,jak wklepac tu cały katalog:diabloti: Mnie tylko interesuje,czy moja trzecia psa jest przyjęta - ale wytrzymam do katalogu przedwystawowego...:eviltong: Quote
aleb Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hihi po co to ja mówiłam? :lol: Dużo chętnych jest na stawki, więc może po prostu zapytam kiedy będzie katalog przedwystawowy. Jeżeli katalog nie pojawi się w ciagu 1-2 tygodni, to wstawię te wasze prośby ;) Quote
sylrwia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ja stawki nie potrzebuje ale może gwaizdke z nieba:evil_lol: Quote
jusiss Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='aleb']Hihi po co to ja mówiłam? :lol: Dużo chętnych jest na stawki, więc może po prostu zapytam kiedy będzie katalog przedwystawowy. Jeżeli katalog nie pojawi się w ciagu 1-2 tygodni, to wstawię te wasze prośby ;) Ja dostałam tydzień temu w odpowiedzi na zapytanie o stawki na www maila o treści: "Witam, podejrzewam, że na początku marca. Z pozdrowieniami Daria Stromczyńska sekretariat" Aleb, ja poproszę o stawki labrador retriever :cool3: psy: pośrednia i użytki (chodzi mi tylko o ilości) Quote
pierozek_monika Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ale stawka cocker spanieli angielskich szczeniąt, to chyba będzie króciutka coooooooo? :razz: Quote
Talagia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To ja prosze o stawke seterów angielskich ;):diabloti: Quote
Viz Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Biedna Aleb. :lol: Ale mnie osobiście też potwornie zżera ciekawość o stawkę. :lol: Quote
aleb Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hehe, mam nadzieję, ze podadzą mi te stawki??? Ja też jestem bardzo ciekawa stawki... Quote
cockermanka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 aleb napisał(a):Hehe, mam nadzieję, ze podadzą mi te stawki??? Oj...raczej wątpię - bo chyba katalog jest składany poza siedzibą Związku - więc stawki będą znane równocześnie z ukazaniem się katalogu przedwystawowego w necie... Quote
jo-jo Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 cockermanka napisał(a):Oj...raczej wątpię - bo chyba katalog jest składany poza siedzibą Związku - więc stawki będą znane równocześnie z ukazaniem się katalogu przedwystawowego w necie... Nie które katalogi są składane w Olsztynie, (zeszłoroczny Katowicki chyba nie był) ale i tak zanim wszystkie informacje dotrą tam są jeszcze w Związku, i nie raz udaje się tuż przed wyslaniem doweidzieć się o stawki ;-) Quote
Imanca Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='sylrwia']Ja stawki nie potrzebuje ale może gwaizdke z nieba:evil_lol: Gwiazdka też będzie - moja ruda, ale nikomu jej nie oddam :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ja byłam wczoraj w oddziale po kartę krycia, wierzcie mi lub nie - tam non stop urywaja sie telefony, przychodza ludzie, pytaja czy sa zgloszeni, kiedy bedzie katalog, dlaczego jeszcze nie ma, jest taki zamet tam, ze sie przejsc nie da!! takze troszeczke wytrwalosci zycze :cool3: uwaga od pan z sekretariatu: jezeli oplacacie wystawe z innego konta niz osoba wlasciciel, tzn jesli wplacajaca osoba za psa nie jest wlasciciel, ZAZNACZCIE TO. panie w oddziale bardzo sie gubia.. Quote
Śnieżynka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ja właśnie czekam i czekam na potwierdzenie bo dość póżno sie zgłosilismy, bo dopiero 31 stycznia, bo zaspaliśmy i zastanawiam sie czy się dostaniemy bo jak wysyłaliśmy zgłoszenie to Pani powiedziała ze jeszcze przyjmuja ale trzeba sie pospieszyć. Nie wiecie może do kiedy poczekamy na potwierdzenie czy sie dostaliśmy?? miał być to nasz debiut w szczeniakach :) liczymy ze jednak będzie :) Quote
SH Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Pewne informacje o przyjęciu tych, którzy zgłaszali psiaki po 20 stycznia będą ok. 20 lutego. Teraz trwa "czyszczenie" zgłoszeń - wycofania na życzenie zgłaszajacego, podwójne, niepełne/bez rodowodów itp. Najdalej w pierwszych dniach marca będzie na stronie katalog przedwystawowy. Wtedy też zostaną wysłane pocztą oficjalne potwierdzenia :) Quote
McDzik Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 My jedziemy !! :)) grupa IX , takze ocenia nas Finka i to 18 marca :) Moja Molly, czyli BERTA Złota Wolność jest Spanielką tybetańską !! Już nawet mam foty 5 innych tybetanów, z którymi stanie w szranki :)) A to moja Molly: Pozdrawiam :) Quote
miniaga Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Mnie poproszono o dosłanie skanu rodowodu, ale nie dostałam potwierdzenia że doszedł. Czy to znaczy, że możemy być nie przyjęte? Quote
Musiałek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Czy jest na forum ktoś kto zna miejsca w katowicach gdzie można przenocować z psami ?? bardzo proszę o informację Quote
HAWAN Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 w samym Spodku jest hote, mamy też Hotel Katowice / tuż przy Spodku/- to taki pogierkowski zabytek - powinni przyjmować z pieskami, jest też Qubus i Campanille, ale tu albo nie przyjmuja z psami, albo kasują jak za zboże. Proponuję wrzucić w wyszukiwarkę hotele i hoteliki - na pewno coś znajdziecie. Na codzień jakoś człek się nie zastanawia nad problemem noclegów w naszym mieście, ale myśle, że coś się znajdzie. Nadmienię, że Chorzów, Siemianowice Śl., Sosnowiec - to wszystko miasta które są w odległości 10 min samochodem od Katowic i też tam można szukać noclegów. Aha - jeszcze przy MTK -tagrach katowickich jest hotel - tam tez pewnie przyjmuja ze zwierzętami - a to tez 10 min autkiem od Spodka. Quote
juliadc Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 szukam transportu z Poznania dla mnie i mojego stafika (gr. 3 piątek) Quote
Musiałek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a ktoś może ma jakieś doswiadczenia hotelowe w Katowicach ?? ;) Quote
AiK Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 w Katowicach z hotelami kiepsko. obdzwonilam wiekszosc tych tanszych ( i tak powyzej 100zl za pokoj dwuosobowy ) nie biorą z psami lub wityza psa kosztuje 30zł. znalazlam hotel gdzie doba w pokoju 2osobowym kosztuje 105zł, pies za darmo. nazywa sie Hotel Asystencki Uniwersytetu Śląskiego. niestety znajduje sie jakies 15min drogi samochodem lub taksowka od Spodka. Quote
Recommended Posts