Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aleb..chyba masz przechlapane - nie pozostaje Ci nic innego,jak wklepac tu cały katalog:diabloti:
Mnie tylko interesuje,czy moja trzecia psa jest przyjęta - ale wytrzymam do katalogu przedwystawowego...:eviltong:

Posted

Hihi po co to ja mówiłam? :lol:

Dużo chętnych jest na stawki, więc może po prostu zapytam kiedy będzie katalog przedwystawowy. Jeżeli katalog nie pojawi się w ciagu 1-2 tygodni, to wstawię te wasze prośby ;)

Posted

[quote name='aleb']Hihi po co to ja mówiłam? :lol:

Dużo chętnych jest na stawki, więc może po prostu zapytam kiedy będzie katalog przedwystawowy. Jeżeli katalog nie pojawi się w ciagu 1-2 tygodni, to wstawię te wasze prośby ;)

Ja dostałam tydzień temu w odpowiedzi na zapytanie o stawki na www maila o treści:

"Witam,
podejrzewam, że na początku marca.

Z pozdrowieniami
Daria Stromczyńska
sekretariat"

Aleb, ja poproszę o stawki labrador retriever :cool3: psy: pośrednia i użytki (chodzi mi tylko o ilości)

Posted

aleb napisał(a):
Hehe, mam nadzieję, ze podadzą mi te stawki???

Oj...raczej wątpię - bo chyba katalog jest składany poza siedzibą Związku - więc stawki będą znane równocześnie z ukazaniem się katalogu przedwystawowego w necie...

Posted

cockermanka napisał(a):
Oj...raczej wątpię - bo chyba katalog jest składany poza siedzibą Związku - więc stawki będą znane równocześnie z ukazaniem się katalogu przedwystawowego w necie...

Nie które katalogi są składane w Olsztynie, (zeszłoroczny Katowicki chyba nie był) ale i tak zanim wszystkie informacje dotrą tam są jeszcze w Związku, i nie raz udaje się tuż przed wyslaniem doweidzieć się o stawki ;-)

Posted

Ja byłam wczoraj w oddziale po kartę krycia, wierzcie mi lub nie - tam non stop urywaja sie telefony, przychodza ludzie, pytaja czy sa zgloszeni, kiedy bedzie katalog, dlaczego jeszcze nie ma, jest taki zamet tam, ze sie przejsc nie da!! takze troszeczke wytrwalosci zycze :cool3:

uwaga od pan z sekretariatu: jezeli oplacacie wystawe z innego konta niz osoba wlasciciel, tzn jesli wplacajaca osoba za psa nie jest wlasciciel, ZAZNACZCIE TO. panie w oddziale bardzo sie gubia..

Posted

Ja właśnie czekam i czekam na potwierdzenie bo dość póżno sie zgłosilismy, bo dopiero 31 stycznia, bo zaspaliśmy i zastanawiam sie czy się dostaniemy bo jak wysyłaliśmy zgłoszenie to Pani powiedziała ze jeszcze przyjmuja ale trzeba sie pospieszyć. Nie wiecie może do kiedy poczekamy na potwierdzenie czy sie dostaliśmy?? miał być to nasz debiut w szczeniakach :) liczymy ze jednak będzie :)

Posted

Pewne informacje o przyjęciu tych, którzy zgłaszali psiaki po 20 stycznia będą ok. 20 lutego.
Teraz trwa "czyszczenie" zgłoszeń - wycofania na życzenie zgłaszajacego, podwójne, niepełne/bez rodowodów itp.
Najdalej w pierwszych dniach marca będzie na stronie katalog przedwystawowy. Wtedy też zostaną wysłane pocztą oficjalne potwierdzenia :)

Posted

My jedziemy !! :)) grupa IX , takze ocenia nas Finka i to 18 marca :)
Moja Molly, czyli BERTA Złota Wolność jest Spanielką tybetańską !! Już nawet mam foty 5 innych tybetanów, z którymi stanie w szranki :)) A to moja Molly:

Pozdrawiam :)

Posted

w samym Spodku jest hote, mamy też Hotel Katowice / tuż przy Spodku/- to taki pogierkowski zabytek - powinni przyjmować z pieskami, jest też Qubus i Campanille, ale tu albo nie przyjmuja z psami, albo kasują jak za zboże.
Proponuję wrzucić w wyszukiwarkę hotele i hoteliki - na pewno coś znajdziecie. Na codzień jakoś człek się nie zastanawia nad problemem noclegów w naszym mieście, ale myśle, że coś się znajdzie. Nadmienię, że Chorzów, Siemianowice Śl., Sosnowiec - to wszystko miasta które są w odległości 10 min samochodem od Katowic i też tam można szukać noclegów.
Aha - jeszcze przy MTK -tagrach katowickich jest hotel - tam tez pewnie przyjmuja ze zwierzętami - a to tez 10 min autkiem od Spodka.

Posted

w Katowicach z hotelami kiepsko. obdzwonilam wiekszosc tych tanszych ( i tak powyzej 100zl za pokoj dwuosobowy ) nie biorą z psami lub wityza psa kosztuje 30zł. znalazlam hotel gdzie doba w pokoju 2osobowym kosztuje 105zł, pies za darmo. nazywa sie Hotel Asystencki Uniwersytetu Śląskiego. niestety znajduje sie jakies 15min drogi samochodem lub taksowka od Spodka.