panienkabubu Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Zeliika napisał(a):Moze przelozyc krycie? Z tego co widze Twoja suczka jest jeszcze bardzo mloda. Chociaz to nie rozwiaze problemu ew. cieczki. Oj to już wolałabym nie pojechać na wystawę ;-) Bo krycie całkiem nieźle się zapowiada i chyba nie chciałabym stracić tej okazji. Szkoda, że to tak wszystko w jednym czasie. Ale może jeszcze wtedy suka nei dostanie cieczki.. Najwyżej przyjdziemy rekreacyjnie :roll: Quote
hachidori Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Asiaczek napisał(a):A Łódź - to nasza klubówka? Bo pozostałe wystawy - nie... pzdr. :oops::oops::oops::oops:ale gafa!!!! - zapomnialam o klubowce Bedziemy NAPEWNO!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selena Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Prawdopodobnie będziemy razem z hes, ona wystawia swoją Algidkę, ja chętnie wystawię jakiegoś małego pieska, najlepiej teriera. Jesli ktoś będzie miał pełne ręce roboty to chętnie pomogę ;). Do zobaczenia :) Quote
Sylwia&westie Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 jejejeje :multi: Urwis został przyjęty na wystawe :) Ale sie cieszę ... teraz tylko pozostalo mi nauczyć go ladnie chodzić na ringówce i dowiedziec się jak go przygotować na wystawe ;) Quote
Asiaczek Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 hachidori napisał(a)::oops::oops::oops::oops:ale gafa!!!! - zapomnialam o klubowce Bedziemy NAPEWNO!!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: No to super! Ja już teraz rezerwuję sobie Twoje ręce, OK? Pzdr. Quote
aleb Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No więc będę w każdy dzień na wystawie :) , w niedzielę będę sekretarzem ringowym, tylko nie wiem na jakim ringu się pojawię ;) Quote
Viz Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aleb... No to się widzimy w końcu. A spróbuj tym razem się gdzieś schować, jak w Poznaniu... :evil_lol: Quote
Nanami Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To nie widziałyscie sie rok temu w Katowicach? :lol: Quote
Viz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nie przypominam sobie... Ani w Katowicach ani w Poznaniu. :roll: :lol: Quote
aleb Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nie widziałyśmy się ;) i mam nadzieję, że tym razem się uda :) Quote
Nanami Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :crazyeye: to ja Cie juz za rączke do Viz zaciągne, Aleb :evil_lol: Kiedy mozna sie spodziewac katalogu przedwystawowego? Quote
aleb Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Nanami :evil_lol: Będziesz w każdy dzień? Co do katalogu przedwystawowego, to jeszcze nie wiem. W przyszłym tygodniu wybieram się do ZK, więc piszcie, co chcielibyście wiedzieć :lol: Quote
Martyna Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Chcielibysmy znac stawke flat coated retrieverow :D Quote
olaglowka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Chcialabym znac stawke pudli toy i selyham terierow :D Quote
kasia.gie Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Hovawartów stawkę też chcielibyśmy znać:lol: Quote
Nanami Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='aleb']Nanami :evil_lol: Będziesz w każdy dzień? Tylko sobota i niedziela :lol: Ja o stawke nie prosze, bo owczarków niemieckich bedzie zbyt duzo przepisywania, a mi nie potrzeba pilnie :p Quote
Sylwia&westie Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ma może ktoś stawkę westów (psy młodziez )? bardzo jestem ciekawwa z kim będziemy "konkurować" :) Quote
Viz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ja prosiłabym o stawkę jamników długowłosych miniaturowych. :) Nanami trzymam Cię za słowo! I zobaczycie wreszcie jednego z mych brytanów. Tego "większego". :cool3: :lol: Quote
Dominika i Porto Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Oczywiście stawkę goldenów jeśli można :) Quote
jo-jo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 To ja poproszę o dogi niemieckie psy czarne/arlekiny klasa Otwarta:modla: Quote
hachidori Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Asiaczek napisał(a):No to super! Ja już teraz rezerwuję sobie Twoje ręce, OK? Pzdr. :cool3: :cool3: :cool3: OK pozdrawiam Asia Quote
czapla Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To ja sie dolacze do prosb - jesli mozna to poprosze o stawke kerry blue terrierow:loveu: Quote
efra-husky Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Aleb jeśli byś mogła to zerknij proszę jaka jest stawka ilościowa Siberian Husky - suki kl. szczeniąt i kl. otwarta. Będę bardzo wdzięczna :calus: Quote
Dominika i Porto Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 He he to chyba każdą rasę.Biedna Aleb przepisze cały katalog :) Mam nadzieję jednak ze po zamknięciu zgłoszeń katalog ukaże się na stronie abyśmy nie przymierali z ciekawości :) Quote
Recommended Posts