sylrwia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dzwoń do oddziału katowickiego może się uda ja jeszcze wcisnąc w poniedziałek. ;) Quote
Madzika Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Nanami napisał(a):. Zapewne sie bede szwendac koło ringu honorowego i w niedziele przy lodowisku. Raczej nic nie wystawiam (swojego sie nie ma), wiec jestem wolna cały czas. Jak macie kogoś totalnie zielonego, brakujących rąk, mdlejącego na mysl wyjscia na ring, to ja chetnie :evil_lol: Uwazaj bo skorzysta, :P bo jakos mi sie nie widzi paradowac z kompletnie zakreconym borderem i prosic go aby stalk choc 1 min w miejscu:evil_lol: Quote
BabyCakes Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Miałam ją zgłosić wczoraj na MP i zasnęłam. Pocieszcie mnie, że będę mogła ją jeszcze w poniedziałek zgłosić A nie mozesz juz dzis mailem? Zawsze to lepiej 1 dzien po terminie niz 3 :roll: Quote
Samturia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 ooo to zapłacę 6 zł a moja ciotulka która mnie weźmie pod skrzydła 9 zł :) Quote
Nanami Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Madzika napisał(a):Uwazaj bo skorzysta, :P bo jakos mi sie nie widzi paradowac z kompletnie zakreconym borderem i prosic go aby stalk choc 1 min w miejscu:evil_lol: Borderki są w niedziele? Niestety, moja kolezanka od borderki szczeniolki jednak stwierdziła, ze o zbankrutuje jakby miała w Katowicach wystawiac debiutancko z drugiego konca Polski i w sumie jej sie nie dziwie :diabloti: Quote
pierozek_monika Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 BabyCakes napisał(a):A nie mozesz juz dzis mailem? Zawsze to lepiej 1 dzien po terminie niz 3 :roll: To ok, wyślę dziś zgłoszenie, tylko zapłacę w poniedziałek jak mi potwierdzą telefonicznie, że mogę. Quote
diabelkowa Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Madzika napisał(a):Uwazaj bo skorzysta, :P bo jakos mi sie nie widzi paradowac z kompletnie zakreconym borderem i prosic go aby stalk choc 1 min w miejscu:evil_lol: juz nie umiem sie doczekac tej wystawy zeby zobaczyc co Aki wykreci za numer w swoim debiucie :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
melinda:-) Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 pierozek_monikacórka mnie zabije :-( Miałam ją zgłosić wczoraj na MP i zasnęłam. Pocieszcie mnie, że będę mogła ją jeszcze w poniedziałek zgłosić :-( mam taki tez problem.... aaa ja tez mam pytanko jak zglosze psa dzis przez zgloszenie internetowe na wystawe bo bylo do 19 stycznia czy przyjma mnie jszcze bo formularz wysylany normalnie jest... Quote
panienkabubu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nie chcę nic sugerować, ale istnieje nadzieja, ze przedluza przyjmowanie zgloszen, wiec poczekajmy na decyzje oddzialu :loveu: Quote
Bulwinka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ja dzisiaj zgłosiłam psa formularzem elektronicznym - moje zgłoszenie miało nr 1735- a przyjmują 3500 ! - otrzymałam maila, że pies został przyjęty:eviltong: :multi: , a kopię opłaty mam wysłać na e-mail oddziału :p Quote
cockermanka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Bulwinka napisał(a):ja dzisiaj zgłosiłam psa formularzem elektronicznym - moje zgłoszenie miało nr 1735- a przyjmują 3500 ! To jest tylko numer zgłoszenia przez net...a jeszcze do tego dochodzą zbiorówki z innych oddziałow,zgłoszenia wysyłane faxem,pocztą... Ja zgłosiłam juz dwano dwa piesy zbiorówką,a trzeciego (heh...:roll: )wczoraj netem...zobaczymy... Quote
Bulwinka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 no też racja- nie pomyślałam o zbiorówkach :cool1: ale dostałam potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę - więc raczej jestem dobrej myśli :cool1: Quote
cockermanka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Bulwinka napisał(a):ale dostałam potwierdzenie przyjęcia psa na wystawę Ja to raczej traktuję,jako potwierdzenie,że mail doszedł ... ale też mam nadzieję,że się jednak i ta nasza psica załapie :cool3: Quote
SH Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 W pierwszej kolejności przyjmowane są zgłoszenia kompletne tzn. zawierające poza samym drukiem zgloszenia, także kopię rodowodu oraz ewentualnych championatów i certyfikatów użytkowości. Dlatego nie ma sensu wysyłać zgłoszenia bez rodowodu :roll: Niektóre zgloszenia docierają dwu- a nawet trzykrotnie, bo nadgorliwi wysyłają je pocztą zwykłą, elektroniczną i faksem :cool3: W takim wypadku dopiero po ostatecznej weryfikacji można stwierdzić ile psów jest faktycznie zgłoszonych i przyjętych. Z praktyki lat ubiegłych wynika, że informacja o psach ostatecznie przyjętych jest dostępna najwcześniej ok. 10 lutego. Quote
jusiss Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 SH napisał(a): Niektóre zgloszenia docierają dwu- a nawet trzykrotnie, bo nadgorliwi wysyłają je pocztą zwykłą, elektroniczną i faksem :cool3: Nadgorliwi nie musieliby być nadgorliwi, gdyby zgłoszenia przesłane jeden raz się nie gubiły :cool3: Nie mówie ze tak jest w Katowicach, ale jest kilka tematów na tym forum o wystawach gdzie zgłoszenia się zgubiły w niewyjaśnionych okolicznościach. Ostrożny dmucha na zimne i ja to rozumiem ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 SH napisał(a):Cena biletu : 9zł ulgowy : 6zł (uczniowie i emeryci) dzieci do 7 lat bezpłatnie studenci to też uczniowie mam nadzieje:evil_lol: Quote
Madzika Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nie student to osoba dorosla :DD ciesz sie w zeszlym roku cena to bylo 10 zeta:razz::razz: Quote
cenzo Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Samturia napisał(a):a ja czytałąm w MP że termin upłynął Niby termin byl do 19.01, ale na stronie oddzialu jest informacja : Uprzejmie informujemy wszystkich zainteresowanych, iż wciąż przyjmujemy zgłoszenia na XII Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych w Katowicach - prosimy o jak najszybsze przesłanie zgłoszeń wraz załącznikami (np. rodowód, championat). Znajoma wczoraj zglosila i przyjeto jej psa. Quote
SH Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Oczywiście, że to inforamcja ze strony oddziału jest bardziej wiarygodna niż ta z prasy. Trwa ostateczna weryfikacja zgłoszeń - dokonywane są wycofania na prośbę wystawców, odrzucane są zgłoszenia niekompletne (bez kopii rodowdu) i w te miejsca przyjmowane są oczekujące, ale kompletne zgłoszenia. Zatem kto w ostatniej chwili zgłosi swojego milusińskiego przesyłając komplet dokumentów ma duże szanse aby pokazać go na ringu w Katowicach :) Quote
panienkabubu Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 SH napisał(a):Oczywiście, że to inforamcja ze strony oddziału jest bardziej wiarygodna niż ta z prasy. Trwa ostateczna weryfikacja zgłoszeń - dokonywane są wycofania na prośbę wystawców, odrzucane są zgłoszenia niekompletne (bez kopii rodowdu) i w te miejsca przyjmowane są oczekujące, ale kompletne zgłoszenia. Zatem kto w ostatniej chwili zgłosi swojego milusińskiego przesyłając komplet dokumentów ma duże szanse aby pokazać go na ringu w Katowicach :) do kiedy ostatecznie można wycofywać psy z katalogu? bo nie wiem co z cieczką u suki, którą będę wystawiać :placz: Quote
Irviers Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 wlasciwie to najczesciej organizatorzy nie godzą sie na wycofywanie zgłosoznych psow... najlepiej zadzwonic i sie dowiedziec. Quote
Gonia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 panienkabubu napisał(a):do kiedy ostatecznie można wycofywać psy z katalogu? bo nie wiem co z cieczką u suki, którą będę wystawiać :placz:Z katalogu nie można wycofać zgłoszeń(tzn.jak już katalog poszedł do druku),ale dokąd,przyjmuje się zgłoszenia,to bez problemu.Musisz tylko zrobić to na piśmie. Quote
Recommended Posts