Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota07 napisał(a):
Na oficjalnej stronie AKC Pan Menaker z terrierow ma tylko 3 rasy wymienione.... Katowice go podobno "sprawdzaly" i podobno ma uprawnienia.... tylko ja ich nie widze. No coz , chcialam zglosic do KAtowic ale w takim przypadku wole tylko pojechac i poogladac niz doswiadczac na wlasnej skorze
kolejna wypowiedź

To Was miałby sędziować sędzie bez uprawnień na rasę. :mad::crazyeye:
Zaczynam rozumieć dlaczego niektórzy znajomi mnie przed tą wystawą ostrzegali. No cóż nas ma sędziować pan. Opara dlatego złudzeń nie mamy.Potraktujemy wyjazd rozrywkowo-szkoleniowo.

Posted

$andwich napisał(a):
Dominika, ja Was z dworca odbiorę! Nie ma innej opcji;).

Jeeej było super :multi::multi::multi: jeszcze zobaczymy jak sie sprawa potoczy, bo mozliwe, że poszukam gdzieś w Katowicach noclegu (kiepskie połaczenie autobusowe:shake:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
No tak. I znowu V grupa jest w piątek!!!
A sędzia to p. Janusz Opara, który nas sędziował na Światówce!!!
W Katowicach pracują chyba ludzie, którzy zupełnie nie potrafią myśleć...
Pzdr.

SH napisał(a):
Rabat w opłacie dotyczy piesków, które były w ubiegłym roku wystawiane w klasie szczeniąt :)

Tak się składa, że V grupa jest na katowickiej wystawie ZAWSZE w piątek... od 12 lat! Układ grup w dane dni jest stały m.in. po to, aby wystawcy i widzowie nie musieli co roku dowiadywać się w jakie dni są poszczególne grupy i rasy.
W imieniu własnym i organizatorów dziekuję za "miłe słowa" :cool3:
BTW jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził :roll:

VII grupa także jest w piątek. Jeśli jest tak ZAWSZE to moze warto wprowadzic choć rotacje aby było sprawiedliwie a nie są równi i równiejsi. I część hodowców/właścicieli ma komfortowo a inni muszą kombinować wolne w pracy.

Posted

Dominika, zaproponowałabym nocleg, ale znowu dzień przed wystawą mam mecz i niewiadomo czy nie będę musiała w sobotę jeszcze dodatkowo jechać na wystawę.
Chyba, że masz ochotę na takie atrakcje:eviltong:. Byle nie było, jak poprzednio:angryy:. Bo inaczej będzie z Ciebie trup:mad:.

Posted

sylrwia napisał(a):
VII grupa także jest w piątek. Jeśli jest tak ZAWSZE to moze warto wprowadzic choć rotacje aby było sprawiedliwie a nie są równi i równiejsi. I część hodowców/właścicieli ma komfortowo a inni muszą kombinować wolne w pracy.

Brawo za odwagę! Nadal popieram!!!:lol:
Pzdr.

Posted

$andwich napisał(a):
Dominika, zaproponowałabym nocleg, ale znowu dzień przed wystawą mam mecz i niewiadomo czy nie będę musiała w sobotę jeszcze dodatkowo jechać na wystawę.
Chyba, że masz ochotę na takie atrakcje:eviltong:. Byle nie było, jak poprzednio:angryy:. Bo inaczej będzie z Ciebie trup:mad:.

Spko, spoko poszukamy jakiejs noclegowni, w ostateczniości zawsze zostaje dworzec. Z takim wieelkim, kudłatym psem nikt mnie nie napadnie:diabloti: Za dwa miesiace Katowice:multi::multi:

Posted

jusiss; napisał(a):
Jeśli macie dyplom z ub. rocznego CACIBa w Katowicach, sprawdźcie - za okazaniem dyplomu ma być 10zł taniej (mówię o tym dużym dyplomie w formacie A4)

Co ma byc taniej??
Wpisowe?
Bo nie załapałam...

Posted

CHI napisał(a):
Co ma byc taniej??
Wpisowe?
Bo nie załapałam...

Oplata za wystawienie psa. Dalej zostalo wyjasnione ze dotyczy to tylko psow ktore w ub. roku startowaly w szczeniakach.

Posted

CHI napisał(a):
Co ma byc taniej??
Wpisowe?
Bo nie załapałam...

Opłata za wystawe.
Też mam taki dyplom, moja mała była w szczeniakach, ale myslałam, że wszystkie psy takie dostały. Miło ze strony oddziłu :-)

Posted

Jakiś skromny nocleg w Katowicach też mogę zaoferować. Jadę w czwartek wieczorem pociągiem i jeśli ktoś chętny z Wawy to bardzo chętnie w towarzystwie :)
Łóżko dla zabłąkanej (duszy) też się znajdzie, byle bez lęku wysokośći, bo to 14-te piętro. Jak poznam plan zajęć i rozkład zjazdów w szkole, to będę wiedziała, czy zostanę do niedzieli, czy wracam od razu w piątek :)

Posted

Ta i u Madziki noclegownia chetnie przyjmie kogos na nocleg no nie Madzika ?:>

Proponuje na rece dogomaniakow miec niebieska / granatowa chuste ;]]
ja bede na pewno wtedy jak bedzie 1 gr ;]

Posted

Witam wszystkich))
Na forum jestem od niedawna.Zglosilam sie na Wystawe w Katowicach z moim Filatkiem:loveu:Bedzie to moja i mojej sunki pierwasza wystawa, dlatego mam do was kilka pytan w tej sprawie

Jak to jest przy wejsciu na wystawe-1)Czy trzeba pokazac dowod wplaty?CZy powinni mi przyslac potwierdzenie z Katowic i to mam miec przy sobie?
2)O ktorej rozpoczyna sie wystawa?(bo nie wiem o ktorej mam sie tam pojawic?)3)I czy w klasie szczeniat do zgloszenia przysluguje katalog, czy musze kupic w wlasnym zakresie?
To chyba tyle))Jak macie jakies wiadomosci dotyczace wystawy, ktore moglyby przydac sie takiemu nowicjuszowi jak ja to piszcie.

Posted

[quote name='jula87']Witam wszystkich))
Na forum jestem od niedawna.Zglosilam sie na Wystawe w Katowicach z moim Filatkiem:loveu:Bedzie to moja i mojej sunki pierwasza wystawa, dlatego mam do was kilka pytan w tej sprawie

Jak to jest przy wejsciu na wystawe-1)Czy trzeba pokazac dowod wplaty?CZy powinni mi przyslac potwierdzenie z Katowic i to mam miec przy sobie?
2)O ktorej rozpoczyna sie wystawa?(bo nie wiem o ktorej mam sie tam pojawic?)3)I czy w klasie szczeniat do zgloszenia przysluguje katalog, czy musze kupic w wlasnym zakresie?
To chyba tyle))Jak macie jakies wiadomosci dotyczace wystawy, ktore moglyby przydac sie takiemu nowicjuszowi jak ja to piszcie.

1 potwierdzenie wysłane przez związek
2ksiązeczka zdrowia pieska i zaświadczenie o szczepieniach
3 katalog dostaniesz za okazaniem talonu ,który przyjdzie wraz z potwierdzeniem
4 na wysawę należy przybyć przed godz. 10 o tej porze zaczyna sie ocena w ringu , tak więc bądź na tyle wczesnie aby odebrać katalog w wyznaczonym miejscu, znaleść ring i sie ulokować a tak po zatym zawsze na potwierdzeniu pisze co należy mieć ze sobą

Powodzenia :multi: :multi:

Posted

Opłaty
Za pierwszego psa (z katalogiem)95 plnZa każdego następnego psa (bez katalogu)80 plnDo klasy szczeniąt (z katalogiem)40 plnInterchampiony (z katalogiem)30 plnDo klasy weteranów (bez katalogu)bezpłatnie *Rasy polskiebezpłatnie *Dotyczy opłat wniesionych do 15.03.2007, po tym terminie opłata wynosi 150 pln

Jest katalog dla szczeniaków :)