Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Niestety pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć :( Za ogłoszenia nie ma co dziękować- mam tylko nadzieję, że na coś się zdadzą i Pikuś kogoś chwyci za serce.

Całe szczęście, że może jeszcze posiedzieć trochę u tego znajomego. Bywasz w Katowicach? Podrzuciłabym Ci coś dla Małego....

W Katowicach bywam rzadko.Ja też mam nadzieję że znajdzie domek z dobrymi ludżmi. ;)

Posted

evelin12 napisał(a):
W Katowicach bywam rzadko.Ja też mam nadzieję że znajdzie domek z dobrymi ludżmi. ;)

evelin12-w jakim mieście jest pies,czy ktoś mi w końcu odpowie???

Basia1-link nie wchodzi!!!

Posted

Byłam u malucha podrzuciłam mu jedzonko i zabawki.Pikuś ma się dobrze.Znajomy mówi że jest bardzo posłuszny załatwia się tylko na podwórku.Reaguje jak się go zawoła.Wiem że uwielbia dzieci a z każdym psem chce się bawić.Nawet kota nawoływał do zabawy.Drogie panie ponieważ obecne imię trochę do niego nie pasuje,proszę wymyślcie mu jakieś inne odlotowe:cool3:.Psiak przebywa obecnie w Będzinie.

Posted

evelin12 napisał(a):
Przebywa w Będzinie to jest woj.śląskie

Kuczaczku daleko,no to ja nic nie pomogę,myślimy-ogłoszenia ma,to powinno się cosik ruszyć.Trzymamy kciuki za młodego,jest śliczny :)

Posted

Jestem i przepraszam, że na dogo jestem tylko z doskoku, ale to potrwa jeszcze tylko tydzień (problemy zdrowotne). Jednak jestem z Ewelinką w kontakcie telefonicznym i przekazujemy sobie wszystkie nowinki na bieżąco zarówno te dot. boksia jak i pozostałych naszych podopiecznych. On jest śliczny i z tego co słyszałam bardzo towarzyski. Ale ma ogłoszeń. Dziekujemy.

Posted

Chłopaku, będzie dobrze! Skoro nie Pikuś, to może bardziej po zagranicznemu - Pico :) Albo coś dla amatorów brydżyka - Pik (w końcu ponoć gra w piki daje wyniki!) :)

Posted

Młody dzisiaj dał mi popalić uciekł przez malutką dziurkę w płocie od znajomego 2 razy.Dwa razy go odwoziłam na miejsce.Odkryliśmy już tą lukę ,zaklajstrowali i teraz prędzej zrobi kupę niż ucieknie:lol:.Byłam dzisiaj go zaszczepić ale tylko na wściekliznę i wzięłam tabletki na robale(brak obecnie funduszy).Tak ogólnie to młody ma się dobrze jest bardzo ruchliwy.Niestety nie ma telefonów z zainteresowanymi:placz:.Weterynarz powiedział że ma około 8-10m.Tak z innej beczki,znajomy weterynarza chce szczeniaka rasy dużej 2-3m na parking zakładu.Jest tam już 3letnia suczka.Weterynarz zapewnia że będzie tam miał bardzo dobre warunki. On tam jest często,więc zna warunki.Czy ktoś ma takiego malucha?Może jakaś mordka potrzebuje miejsca?Co prawda lepszy domek niż parking no ale...Kochane co z imieniem,już wybrane?Dzięki że jesteście.Buziaki

Posted

Leoś - pasuje do niego :lol:
Mam pare rzeczy na bazarki i z przyjemnością je oddam na rzecz Leosia :lol: jakby wszystko sie sprzedało to miałby chłopak na szczepienia na wirusówki ;)

Zdjęcia rzeczy na bazarek przesle Izie,bo to mistrzyni w bazarkach ;)