henikar Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Iza i Avanti napisał(a):Ewelina miała do nich wczoraj jechać. Nie wiesz czy była? Wiem, ze miała tam być. Wczoraj z nią rozmawiałam, ale na temat innej psiny będącej w potrzebie. Nie zapytałam o Leosia, a ona też nic na ten temat nie wspomniała. Jak tylko się z nią skontaktuję zapytam i poproszę aby weszła na dogo i napisała czy domek aktualny. Quote
Iza i Avanti Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Ewelina, co u Leosia? Mamy całą kasę z bazarku i musimy wiedzieć, czy Leoś zostaje w DT i go kastrujemy, czy co mamy robić? Nie chcemy przetrzymywać niepotrzebnie pieniędzy. Quote
Iza i Avanti Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Leoś już po kastracji, która odbyła się wczoraj. Chłopak znósł ją całkiem dobrze, dostał antybiotyk do podawania. Umowa adopcyjna spisana, czyli nasz malutki już oficjalnie w nowym domu. Ewelina za kastracjuę oraz szczepienia Leosia zapłaciła w sumie [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/5855/leopw.jpg[/IMG] 97 zł mamy z bazarków, 13 do przelewu dodała Basia, 20 przelałam od siebie. Jeśli któraś z Cioteczek miałaby chęć jeszcze trochę pomóc, to dysponuję nr konta Eweliny. Quote
Basia1 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ewelina a dałabys rade zrobic pare fotek Leosiowi? pewnie jest juz inny niz na tych pierwszych(jedynych) fotkach...proszę ;) chyba zasłużyłyśmy na nagrode :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='feliksik']to jak Leosiowy DT zostaje DS?[/QUOTE] Tak!!!!!!!!!!!! :D Quote
Alicja Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='iza i avanti']tak!!!!!!!!!!!! :d[/quote] super!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nutusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Gratuluję najwłaściwszej z właściwych decyzji! :) Quote
Iza i Avanti Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Basia1']Jak czuje sie Leoś po kastracji?[/QUOTE] Wszystkiego się dziś dowiem i zmaltretuję Ewelinę o zdjęcia! Bo jak nie, to sama tam pojadę :) Quote
Iza i Avanti Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Leoś już biega bez majciochów, szwami się nie interesuje, wesoły, zdrowy. Ewelina obiecała pomaltretować dom o zdjęcia :D Quote
evelin12 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Witam!Jak już wiecie Leoś ma domek na stałę i teraz wabi się Ares.A dzięki super babką Izie i Basi ,które wystarały się o kaskę ,Aresek jest już zaszczepiony i wykastrowany.DZIEWCZYNY WIELKIE DZIĘKI!!!Mały uwielbia swoją nową panią i jest naprawdę szczęśliwy.Już zapomniał że wogóle miał jajka.Biega jak dawniej i moja znajoma nie może za nim nadążyć.Postaram się o nowe zdjęcia i zaraz je wrzucę.Dziękuje też wszystkim za pomoc w szukaniu domku.Przepraszam,że tak długo nie dawałam znaku ale naprawdę nie mogłam.Teraz też ledwo widzę na oczy.Pozdrawiam Quote
Iza i Avanti Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Bezjajeczny Leoś w całej krasie ;) pozdrawia wszystkie Ciotki :D Quote
henikar Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Alicja napisał(a):Ładnemu i bez jajek ładnie ;) Alicja czytasz w moich myślach. No chłopak nic nie stracił na urodzie. Ponadno ponoć niesamowicie ruchliwy. Nawet zdjęcia było mu trudno zrobić. Quote
Alicja Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 henikar napisał(a):Alicja czytasz w moich myślach. No chłopak nic nie stracił na urodzie. Ponadto ponoć niesamowicie ruchliwy. Nawet zdjęcia było mu trudno zrobić. wiesz ja to znam z własnego doświadczenia ...mój osobisty pies też bezjajeczny a przystojny że :loveu: :lol:;) Quote
Nutusia Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Przecudo Leonardo! Ja tam uważam, że brak jajek wręcz urody dodaje! :) Quote
Basia1 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Cudny i juz nie taki maluch :loveu: dzięki za fotki :-) Quote
henikar Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Alicja napisał(a):Zmieńcie wreszcie ten tytuł ;) Watek zakładała Ewelina. Już jej mówiłam o zmianie tytułu i pouczyłam bo miala problemy (zresztą tak samo jak ja na poczatku zakładania watków). Quote
Recommended Posts