Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ewelina miała do nich wczoraj jechać. Nie wiesz czy była?

Wiem, ze miała tam być. Wczoraj z nią rozmawiałam, ale na temat innej psiny będącej w potrzebie. Nie zapytałam o Leosia, a ona też nic na ten temat nie wspomniała. Jak tylko się z nią skontaktuję zapytam i poproszę aby weszła na dogo i napisała czy domek aktualny.

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leoś już po kastracji, która odbyła się wczoraj. Chłopak znósł ją całkiem dobrze, dostał antybiotyk do podawania. Umowa adopcyjna spisana, czyli nasz malutki już oficjalnie w nowym domu.

Ewelina za kastracjuę oraz szczepienia Leosia zapłaciła w sumie

[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/5855/leopw.jpg[/IMG]

97 zł mamy z bazarków, 13 do przelewu dodała Basia, 20 przelałam od siebie. Jeśli któraś z Cioteczek miałaby chęć jeszcze trochę pomóc, to dysponuję nr konta Eweliny.

Posted

Ewelina a dałabys rade zrobic pare fotek Leosiowi? pewnie jest juz inny niz na tych pierwszych(jedynych) fotkach...proszę ;) chyba zasłużyłyśmy na nagrode :evil_lol:

Posted

Witam!Jak już wiecie Leoś ma domek na stałę i teraz wabi się Ares.A dzięki super babką Izie i Basi ,które wystarały się o kaskę ,Aresek jest już zaszczepiony i wykastrowany.DZIEWCZYNY WIELKIE DZIĘKI!!!Mały uwielbia swoją nową panią i jest naprawdę szczęśliwy.Już zapomniał że wogóle miał jajka.Biega jak dawniej i moja znajoma nie może za nim nadążyć.Postaram się o nowe zdjęcia i zaraz je wrzucę.Dziękuje też wszystkim za pomoc w szukaniu domku.Przepraszam,że tak długo nie dawałam znaku ale naprawdę nie mogłam.Teraz też ledwo widzę na oczy.Pozdrawiam

Posted

Alicja napisał(a):
Ładnemu i bez jajek ładnie ;)

Alicja czytasz w moich myślach. No chłopak nic nie stracił na urodzie. Ponadno ponoć niesamowicie ruchliwy. Nawet zdjęcia było mu trudno zrobić.

Posted

henikar napisał(a):
Alicja czytasz w moich myślach. No chłopak nic nie stracił na urodzie. Ponadto ponoć niesamowicie ruchliwy. Nawet zdjęcia było mu trudno zrobić.

wiesz ja to znam z własnego doświadczenia ...mój osobisty pies też bezjajeczny a przystojny że :loveu: :lol:;)

Posted

Alicja napisał(a):
Zmieńcie wreszcie ten tytuł ;)

Watek zakładała Ewelina. Już jej mówiłam o zmianie tytułu i pouczyłam bo miala problemy (zresztą tak samo jak ja na poczatku zakładania watków).