WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Fides79 napisał(a):przyszłam powiedzieć, że nie zazdroszę zjedzonych kapci :shake: kiedyś miałam zjedzone buty i to nówki, może trzy razy na nogach je miałam ehhhh widziałam, że jakiś "g*wniany" temat tu na chwile zawitał :lol: o winach tez czytałam, ja mam w pracy taką, że raczej jej unikam, raz mi sie zatrzymała pół piętra wyżej niż powinna :-o na szczęście dało się zjechać na parter i wjechać ponownie już na właściwą wysokość, ale i tak nie korzystałam z niej zbyt często :cool3: Nie no kapcie luzik, trochę mnie to nawet rozbawiło, bo dość efektownie wyglądały .Fakt faktem jakby to były jakieś nówki sztuki to na śmianiu by się nie skończyło. O wiadomo, że gówniany temat u mnie i u Malawaszki mile widziany ;). Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Zamieszczone przez Fides79 o winach tez czytałam, ja mam w pracy taką, że raczej jej unikam, raz mi sie zatrzymała pół piętra wyżej niż powinna :-o na szczęście dało się zjechać na parter i wjechać ponownie już na właściwą wysokość, ale i tak nie korzystałam z niej zbyt często :cool3: I dalej nia wjechałaś? Twardzielka heheheh Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 widziałam Twoje nowe kapcie :lol: tez będę miała takie :evil_lol: Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Saththa napisał(a):widziałam Twoje nowe kapcie :lol: tez będę miała takie :evil_lol: Ale nr 39 już wykupiłam ;) Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 WATACHA napisał(a):Ale nr 39 już wykupiłam ;) ja 40 mam :evil_lol: Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Saththa napisał(a):ja 40 mam :evil_lol: A wydawało mi się, że jak kiedyś również razem kupowałyśmy kapcie to brałaś ten sam rozmiar co ja.Jednak to było dawno i mogło mi się pomylić.Co się u stało z tamtymi, bo u mnie to wiadomo? Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='WATACHA']A wydawało mi się, że jak kiedyś również razem kupowałyśmy kapcie to brałaś ten sam rozmiar co ja.Jednak to było dawno i mogło mi się pomylić.Co się u stało z tamtymi, bo u mnie to wiadomo?[/QUOTE] Hmmm wiesz co.... ja nie kojarze zebym kiedys kapcie na bazarku kupowała :lol: Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Saththa']Hmmm wiesz co.... ja nie kojarze zebym kiedys kapcie na bazarku kupowała :lol:[/QUOTE] Taaaaaaak ?To nie były kapcie?Może skarpetki, na pewno u "plaskatych" Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='WATACHA']Taaaaaaak ?To nie były kapcie?Może skarpetki, na pewno u "plaskatych"[/QUOTE] Aaaa ale skarpetki mają często 39-41 to możliwe ;) Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Saththa']Aaaa ale skarpetki mają często 39-41 to możliwe ;)[/QUOTE] No jednak to były skarpetki :), ale przynajmniej wiem skąd mi to 39 zostało Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Ano ;) Poza tym na tym bazarku 39 były podwójnie :lol: Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Saththa']Ano ;) Poza tym na tym bazarku 39 były podwójnie :lol:[/QUOTE] Chciałam Ci tylko napisać, że Cię nienawidzę, ponieważ najpierw mnie tu zagadałaś, a potem wykupiłaś mi rękawiczki ;) Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='WATACHA']Chciałam Ci tylko napisać, że Cię nienawidzę, ponieważ najpierw mnie tu zagadałaś, a potem wykupiłaś mi rękawiczki ;)[/QUOTE] Przeciez ich tam dziesiatki są! A ja tylko 1 pare wziełam:) Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Saththa']Przeciez ich tam dziesiatki są! A ja tylko 1 pare wziełam:)[/QUOTE] Ale wzięłaś te co ja chciałam najbardziej. [quote name='zerduszko']Hahaha, bazarkoholiczki :D[/QUOTE] Ha,ha serio chyba jestem lekko uzależniona :(, czasami nad tym nie panuje.Może jak zacznę żreć z Leosiem tynk ze ścian to wróci mi rozum. Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 ja lubie kapcie;) a w avonie teraz sa takie abstrakcyjne heheh :) Puchate wysokie jak sniegowce ;) Ale po 80 złoty zwariowali :lol: tak mi sie nasunełao bo właśnie widziałam gdzies bazarek z nowym katalogiem avonu;) i widze ze ludzie kupuja hmmm Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Ja to najczęściej ciuchy, rzadko kosmetyki, choć przed chwilą kupiłam mężowi perfumy.Czasami kupuje, skarpetki i kapcie , ale to już wiecie.Ogólnie różne rzeczy zalezy co mi wpadnie w oko. Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 A nie chcesz kupić kosmetyków, bo paczka nie wysłana jeszcze ;) Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='zerduszko']A nie chcesz kupić kosmetyków, bo paczka nie wysłana jeszcze ;)[/QUOTE] Jak to nie wysłana:lmaa:?Kosmetyków nie chce, bo właściwie nie używam.Nawet jak coś dostane to często stoi dopóki się nie przeterminuje jak nie dłużej :oops:.Za to kupiłabym tanio jakąś fajną kurtkę męską na dużego chłopa. Quote
Saththa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 A mi jak cos wpadnie w oczodoła to kupuje heheh Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='WATACHA']Jak to nie wysłana:lmaa:?Kosmetyków nie chce, bo właściwie nie używam.Nawet jak coś dostane to często stoi dopóki się nie przeterminuje jak nie dłużej :oops:.Za to kupiłabym tanio jakąś fajną kurtkę męską na dużego chłopa.[/QUOTE] No piszałam, że w poniedziałka wyślę :D Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='zerduszko']No piszałam, że w poniedziałka wyślę :D[/QUOTE] Dziwna sprawa, bo ja przeczytałam, że w piątek :evil_lol: Quote
zerduszko Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 W piątek napisałam, że w poniedziałek wysyłam :D Quote
WATACHA Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='zerduszko']W piątek napisałam, że w poniedziałek wysyłam :D[/QUOTE] Szkoda, bo ja już właściwie w poniedziałek miałam nadzieję odebrać:cool3: Quote
Recommended Posts