Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

Fides79 napisał(a):
przyszłam powiedzieć, że nie zazdroszę zjedzonych kapci :shake: kiedyś miałam zjedzone buty i to nówki, może trzy razy na nogach je miałam ehhhh

widziałam, że jakiś "g*wniany" temat tu na chwile zawitał :lol:
o winach tez czytałam, ja mam w pracy taką, że raczej jej unikam, raz mi sie zatrzymała pół piętra wyżej niż powinna :-o na szczęście dało się zjechać na parter i wjechać ponownie już na właściwą wysokość, ale i tak nie korzystałam z niej zbyt często :cool3:

Nie no kapcie luzik, trochę mnie to nawet rozbawiło, bo dość efektownie wyglądały .Fakt faktem jakby to były jakieś nówki sztuki to na śmianiu by się nie skończyło.
O wiadomo, że gówniany temat u mnie i u Malawaszki mile widziany ;).

Posted

Zamieszczone przez Fides79

o winach tez czytałam, ja mam w pracy taką, że raczej jej unikam, raz mi sie zatrzymała pół piętra wyżej niż powinna :-o na szczęście dało się zjechać na parter i wjechać ponownie już na właściwą wysokość, ale i tak nie korzystałam z niej zbyt często :cool3:

I dalej nia wjechałaś? Twardzielka heheheh

Posted

Saththa napisał(a):
ja 40 mam :evil_lol:

A wydawało mi się, że jak kiedyś również razem kupowałyśmy kapcie to brałaś ten sam rozmiar co ja.Jednak to było dawno i mogło mi się pomylić.Co się u stało z tamtymi, bo u mnie to wiadomo?

Posted

[quote name='WATACHA']A wydawało mi się, że jak kiedyś również razem kupowałyśmy kapcie to brałaś ten sam rozmiar co ja.Jednak to było dawno i mogło mi się pomylić.Co się u stało z tamtymi, bo u mnie to wiadomo?[/QUOTE]

Hmmm wiesz co.... ja nie kojarze zebym kiedys kapcie na bazarku kupowała :lol:

Posted

[quote name='Saththa']Hmmm wiesz co.... ja nie kojarze zebym kiedys kapcie na bazarku kupowała :lol:[/QUOTE]

Taaaaaaak ?To nie były kapcie?Może skarpetki, na pewno u "plaskatych"

Posted

[quote name='Saththa']Aaaa ale skarpetki mają często 39-41 to możliwe ;)[/QUOTE]

No jednak to były skarpetki :), ale przynajmniej wiem skąd mi to 39 zostało

Posted

[quote name='Saththa']Ano ;) Poza tym na tym bazarku 39 były podwójnie :lol:[/QUOTE]

Chciałam Ci tylko napisać, że Cię nienawidzę, ponieważ najpierw mnie tu zagadałaś, a potem wykupiłaś mi rękawiczki ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Chciałam Ci tylko napisać, że Cię nienawidzę, ponieważ najpierw mnie tu zagadałaś, a potem wykupiłaś mi rękawiczki ;)[/QUOTE]

Przeciez ich tam dziesiatki są! A ja tylko 1 pare wziełam:)

Posted

[quote name='Saththa']Przeciez ich tam dziesiatki są! A ja tylko 1 pare wziełam:)[/QUOTE]

Ale wzięłaś te co ja chciałam najbardziej.
[quote name='zerduszko']Hahaha, bazarkoholiczki :D[/QUOTE]

Ha,ha serio chyba jestem lekko uzależniona :(, czasami nad tym nie panuje.Może jak zacznę żreć z Leosiem tynk ze ścian to wróci mi rozum.

Posted

ja lubie kapcie;)

a w avonie teraz sa takie abstrakcyjne heheh :) Puchate wysokie jak sniegowce ;) Ale po 80 złoty zwariowali :lol:

tak mi sie nasunełao bo właśnie widziałam gdzies bazarek z nowym katalogiem avonu;)

i widze ze ludzie kupuja hmmm

Posted

Ja to najczęściej ciuchy, rzadko kosmetyki, choć przed chwilą kupiłam mężowi perfumy.Czasami kupuje, skarpetki i kapcie , ale to już wiecie.Ogólnie różne rzeczy zalezy co mi wpadnie w oko.

Posted

[quote name='zerduszko']A nie chcesz kupić kosmetyków, bo paczka nie wysłana jeszcze ;)[/QUOTE]

Jak to nie wysłana:lmaa:?Kosmetyków nie chce, bo właściwie nie używam.Nawet jak coś dostane to często stoi dopóki się nie przeterminuje jak nie dłużej :oops:.Za to kupiłabym tanio jakąś fajną kurtkę męską na dużego chłopa.

Posted

[quote name='WATACHA']Jak to nie wysłana:lmaa:?Kosmetyków nie chce, bo właściwie nie używam.Nawet jak coś dostane to często stoi dopóki się nie przeterminuje jak nie dłużej :oops:.Za to kupiłabym tanio jakąś fajną kurtkę męską na dużego chłopa.[/QUOTE]
No piszałam, że w poniedziałka wyślę :D

Posted

[quote name='zerduszko']W piątek napisałam, że w poniedziałek wysyłam :D[/QUOTE]

Szkoda, bo ja już właściwie w poniedziałek miałam nadzieję odebrać:cool3: