Fides79 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 łoo jak on wysoko skacze :) http://i54.tinypic.com/2rz5es2.jpg super portret i jak grzecznie pozuje :p Quote
Tekla64 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 nooo Mantor jest najpieknieszy w swojej klasie jednak !!!! bardzo mnie sie podoba jest taki mocno dostojny Leo .... no to jest Leo i takim juz zostanie cudny chlop zawsze mozna sie nimi zachwycac Quote
WATACHA Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 Plaża jest w Smardzewicach (lub okolicach) nad Zalewem Sulejowskim.To jest koło Tomaszowa Mazowieckiego.My byliśmy w październiku, gdzie po ludziach już prawie śladu nie było.Także hulaj dusza :).A Mentorek to bardzo sprawny, szybki gość może dlatego, że jest szczupły.A i w rzeczywistości podobno wygląda ładniej (tak mi mówiono :) ), choć już siwa bródka mu rośnie. Quote
jambi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='WATACHA'] Jambi skąd masz taki fajny banerek?Też chcę.[/QUOTE] se zrobiłam ;) ale spoko, do rozdawania będzie, choć to jeszcze nie jest ostateczna, oficjalna wersja ;) [quote name='WATACHA']Mnie też pasuje.Złodziej, złośliwiec, natręt, histeryk...może ze mną jest coś nie tak ha,ha,ha?[/QUOTE] podobno psy dopasowują się do właściciela.... to ja mam pokręconą osobowość... dominująco-wrażliwo-histeryczną :evil_lol: [quote name='Tekla64']moze specjalistki sie wypowiedza ale jak bym mu trzech miechow za chiny nie dala ino wisz ja sie nie znam na sznupach[/QUOTE] Tekla specjalistą nie jestem, ale nie patrząc na to co WATACHA napisała ino z samego zdjęcia - tak jak prosiłaś - walnęłam 12 tygodni ... czyli 3 miechy ;) Quote
malawaszka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Rany.... czemu nikt mi nie powiedział, że Watacha ma blożka??!!!! :cry: sobie tu pitu pitu same beze mnie maUpy! ale znalazłam! dzięki Teklowym [poszukiwaniom speca od szczenięcego wieku :lol: obejrzałam wszystko, nie czytałam za dokładnie :lol: A i mnie się wydaje, że Leon nie miał 12 tygodni Quote
weszka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Tekla64']tuu??? http://i51.tinypic.com/19qdjk.jpg w zyciu nie powiedzialabym ze to ponad miesieczne szczenie, ale ja sie nie znam Przyszłam zwabiona pytaniem Tekli ;) Witam się na początku żeby było grzecznie i kulturalnie jak należy :razz: A co do wieku to tak z tego zdjęcia ciężko ocenić, może jakieś w postawie by było łatwiejsze do oceny. Nie mam też takiej miarki do miników ale dałabym chyba mniej może jakioś pomiędzy 8 a 10 tyg. :roll: ale to takie luźne dywagacje. Quote
WATACHA Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='jambi']se zrobiłam ;) ale spoko, do rozdawania będzie, choć to jeszcze nie jest ostateczna, oficjalna wersja ;) podobno psy dopasowują się do właściciela.... to ja mam pokręconą osobowość... dominująco-wrażliwo-histeryczną :evil_lol: Coś w tym jest.Leoś to taki trochę do mnie podobny, ale nie bójcie się my kradniemy tylko zabawki i patyczki, zresztą zaraz oddajemy. Ale za to Mentor z pankiem lubią jedzenie kraść, choć Mentor rzadko. Tekla specjalistą nie jestem, ale nie patrząc na to co WATACHA napisała ino z samego zdjęcia - tak jak prosiłaś - walnęłam 12 tygodni ... czyli 3 miechy ;) [quote name='malawaszka']Rany.... czemu nikt mi nie powiedział, że Watacha ma blożka??!!!! :cry: sobie tu pitu pitu same beze mnie maUpy! ale znalazłam! dzięki Teklowym [poszukiwaniom speca od szczenięcego wieku :lol: obejrzałam wszystko, nie czytałam za dokładnie :lol: A i mnie się wydaje, że Leon nie miał 12 tygodni Witam serdecznie Panią Prezes ;) Ach ja Twój też sama musiałam znaleźć :).Tekla to jednak potrafi rozkręcić wątek :) [quote name='weszka']Przyszłam zwabiona pytaniem Tekli ;) Witam się na początku żeby było grzecznie i kulturalnie jak należy :razz: A co do wieku to tak z tego zdjęcia ciężko ocenić, może jakieś w postawie by było łatwiejsze do oceny. Nie mam też takiej miarki do miników ale dałabym chyba mniej może jakioś pomiędzy 8 a 10 tyg. :roll: ale to takie luźne dywagacje. My również witamy i zapraszamy częściej.Jak przywiozę zdjęcia od mamy to postaram sie wyszukać jakieś lepsze. Quote
Saththa Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 I ja jestem, dzięn dobry, jak zwykle spóźniona "mdleje" ale jestem :) I sama znalazłam :) http://i55.tinypic.com/a08kth.jpg Ale cudo:) Quote
wilczy zew Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Przyszłam za pytaniem Tekli. Moim zdaniem ma 2miesiące. Quote
Fides79 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 hi hi widzę, że Tekla juz sporą gromadkę zaangażowała w analize wieku Leosia :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 mozna poszukać na www różnych hodowli miniaturowych sznupków - niektórzy wstawiają zdjęcia w kolejnych tygodniach zycia Quote
Tekla64 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 ooo to chyba jakie starszejsze zdjecia a sesja lesna z Mantorkiem i Leosiem ladna i grila nam pokazowasz coby nam slinkie napedzic hihihi u nas teraz slonecznie ale zzziiimmmnoo!!!! Quote
WATACHA Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 No takie starsze sprzed 2-3 lat. Reksio Piruś Quote
WATACHA Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='malawaszka']a co panek tam tłumaczył???? :lol:[/QUOTE] Jak grzybków szukać :) Quote
Amber Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='WATACHA']Jak grzybków szukać :)[/QUOTE] Mentor wygląda jakby uważnie słuchał i wszystko rozumiał :D Quote
Fides79 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no piekna działkowa sesja http://i53.tinypic.com/nlym3b.jpg a to drzewko oczywiście Mentor przewrócił hihi , nie zaprzeczaj, widać jaki jest zadowolony :cool3::evil_lol: http://i53.tinypic.com/e1amfb.jpg ja nie wiem, nic serca i wyrozumiałości, dręczyć ludzi takim widokiem, kiedy za oknem od kilku godzin deszcz i deszcz ze śniegiem i niecale 3 stopnie na termometrze :shake: Quote
WATACHA Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Mnie się wydaje, że nawet zrozumiał ;) U nas też zimno a zdjęcie wstawiłam bardziej ze względu na to iż Leoś wygląda tam na strasznego kurdupelka.W ciągu trzech dni mieliśmy dwa podejścia wyjazdu na działkę na dłużej.Ani razu nam się nie udał zostać dłużej niż jeden dzień.Ale grilla zaliczyliśmy :) Quote
Saththa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ooo grilla zazdroszczę;) Tez bym pojadła :) Zdjęcia super... i ile grzybów :o Quote
jambi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ile specjalistek sie objawiło! :evil_lol: http://i52.tinypic.com/x0z4zq.jpg - fantastyczny psiulek :) Quote
Tekla64 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ja juz wczesni pare zdjec widzialam ale zapomnialam sie zapytac o te dwa inne na sesji???? powiedz cos wiecej o nich zdjecia z woda z weza malownicze ale widac ze Mentor ma z tego wieksza radoche hihihi Quote
Recommended Posts