Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='WATACHA']Taki pies to co innego.Moje osobiste maja w misce tylko podczas śniadania i kolacji.Ja myślę, że każdego psa traktuje się inaczej , patrzy na zachowanie i dopiero wyciąga wnioski i coś robi.Tak samo z tym głaskaniem po głowie, już się nie uchyla, a jak miałabym się czaić to miesiąc bym musiała czekać, aż się da pogłaskać bez problemu.

z głaskaniem po głowie chodziło o to aby głaskać z boku a nie z góry-mniej stresuje to płochliwego psa;
głód dla psa jest dobrym "doradcą" aby szybciej przełamał barierę strachu,stąd moja rada abyś karmiła ją z ręki i jak nie chce jeść to nie zostawiała jedzenia ale zrobisz jak chcesz ;)

Posted

Wilczy nie wiem co Ty u mnie napisałaś o 14.19 wczoraj, bo to znikło, a od tej pory cały czas mam swój wątek jako nieodczytany.Z drugiej strony to nawet wygodne, bo go nie muszę szukać ;)

[quote name='Fides79']:-o sesja foto chłopaków fantastyczna, Mentor robi powalające miny a Leoś jest niewyjęty, szczególnie podczas "tańców" :loveu:

Mała fajna , fajna jak nie wyje w nocy ;)
a Mała tez fajna :p

[quote name='Saththa']Zabierz się zabierz ;)

Się zebrałam :).Zapraszam.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/229310-Sunia-w-typie-sznaucerka-do-adopcji-tylko-dla-odpowiedzialnych-i-cierpliwych?p=19354828#post19354828

Posted

[quote name='wilczy zew']może odczytasz ;)[/QUOTE]

Kurcze to 14.19 nie było na bank.A teraz się znalazło, czary mary jakieś ;)

• 4 weeks later...
Posted

WATACHA napisał(a):
Hejka, jedziemy na urlop, jak zwykle przywieziemy kupę zdjęć ;).Baaaaaaaaaaaaj :cool1:

Miłego urlopowania się ! :loveu:

czekamy na wasz powrót i zdjęcia ! :cool3:

Posted

Zacznę zdjęcia od końca, bo nie wiem czy zdążę wstawić tyle ile zaplanowałam (penie nie).A chciałam Wam coś pokazać.

Uploaded with ImageShack.us

Właśnie na te zdjęcia chciałam zwrócić uwagę.Tu o to mój piesek który zawsze omijał wszystkie kałuże dookoła teraz paplał się w błocie.Troszkę za późno zaczęliśmy robić zdjęcia, więc tylko takie

Posted

malawaszka napisał(a):
cudne!!! a Leoś na żabę w błotku hahaha chciałabym kiedyś tak mojego Księciunia zobaczyć :lol:

No ja czekałam ponad 4 lata, żeby ten "cud" zobaczyć.Najpierw to on biegał, po tej wodzie jak wariat, a potem zaczął się wcierać w to błoto.Nie dość, że spasł się jak świnia to i jak świnia się zachowuje ;).
Nie wiem co mu odbiło, bo zawsze obchodził boczkiem, żeby nie daj Boże się nie zamoczyć.Nie ważne czemu, ale strasznie to śmieszne było.Leoś zawsze potrafi zaskoczyć :)

Posted

Fajne zdjęcia.:lol:
Dziewczynka jak widać już się rozkręciła.Wychodzi z niej normalny sznup.;)

[url]http://img507.imageshack.us/img507/8049/dscf7803.jpg[/url] Leoś rozkoszniaczek

Posted

[quote name='malawaszka']cudne!!! a Leoś na żabę w błotku hahaha chciałabym kiedyś tak mojego Księciunia zobaczyć :lol:[/QUOTE]

[quote name='WATACHA']No ja czekałam ponad 4 lata, żeby ten "cud" zobaczyć.Najpierw to on biegał, po tej wodzie jak wariat, a potem zaczął się wcierać w to błoto.Nie dość, że spasł się jak świnia to i jak świnia się zachowuje ;).
Nie wiem co mu odbiło, bo zawsze obchodził boczkiem, żeby nie daj Boże się nie zamoczyć.Nie ważne czemu, ale strasznie to śmieszne było.Leoś zawsze potrafi zaskoczyć :)[/QUOTE]

SZalone.... jak ja tęsknię za Moim Tamisiem co to jak padało na siku nawet isc nie chciał ehhhhh :lol:

Posted

zdjęcia super, Mentor jak zwykle ma niesamowitą mimikę :lol:
Leoś w błotku też jest niezły, widocznie chciał się ochłodzić albo postanowił zadbać o urodę ;)
a Mała fajnie sie wkomponowała, widać ze jest śmielsza i bardziej towarzyska :p