Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

Saththa napisał(a):
Haaaaa podejrzewam, ze Ty też nie a nie zapomniałaś :evil_lol:

A myślisz, że czemu swoich zdjęć nie daje?Z łysymi plackami na głowie i ze spłaszczonym czołem to wyglądam nieatrakcyjnie.

Posted

WATACHA napisał(a):
A myślisz, że czemu swoich zdjęć nie daje?Z łysymi plackami na głowie i ze spłaszczonym czołem to wyglądam nieatrakcyjnie.

Oh joj.... Przykro mi kurde :)

Posted

WATACHA napisał(a):

buuha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
no nie mogę, Lilka Ty jak czasem coś napiszesz :errrr::turn-l::roflt:

Posted

Saththa napisał(a):
Oh joj.... Przykro mi kurde :)

Kurde mnie też przykro, ale cóż żeby człowiek wiedział to by nie walił.Włosy odrosną gorzej z czołem ;)

Fides79 napisał(a):
buuha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
no nie mogę, Lilka Ty jak czasem coś napiszesz :errrr::turn-l::roflt:

Najgorsze, że ja mam tak co dzień ;).Jeszcze w domu to w domu, bo mąż taki sam, ale koleżanki czasem to się pytają czy coś brałam ;).Ja w sumie tak ze dwa razy w miesiącu mam zły humor, a tak to hulaj dusza :)

Posted

WATACHA napisał(a):

Najgorsze, że ja mam tak co dzień ;).Jeszcze w domu to w domu, bo mąż taki sam, ale koleżanki czasem to się pytają czy coś brałam ;).Ja w sumie tak ze dwa razy w miesiącu mam zły humor, a tak to hulaj dusza :)

i prawidłowo !!!! mnie w pracy codziennie pytają co brałam bo musi być zajeb......... fajne w sensie :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
i prawidłowo !!!! mnie w pracy codziennie pytają co brałam bo musi być zajeb......... fajne w sensie :evil_lol:

Mi ostatnio koleżanka powiedziała, że strasznie marudzę, ale to marudzenie w moim wykonaniu to takie fajne jest.
Najlepsze, że jak w pierwszym kontakcie to w sumie mało co mówię i taka jestem troszkę nieśmiała.A potem wychodzi szydło z worka :)

Posted

Saththa napisał(a):
Grzywke zapuścisz nie będzie widac :evil_lol:

O widzisz, nie pomyślałam.Widocznie troszkę mózg się obił.

Moja Weguśka ma się bardzo dobrze, trochę ją Beata rozruszała :).

• 2 weeks later...
Posted

witanko

ja nie wiem co tu sie działo jak mnie nie było, o co kaman z tymi łysymi plackami i wypukłym czołem... jakoś dziwnie subskrybcje działają :niewiem: nie cof mnie tam gdzie skończyłam, tylko przerzuciło mnie na tą strone i wskazało 3 ostatnie posty...

zatem nie wypowiem sie konstruktywnie w temacie tylko zaznaczam, że jestem :grins:

Posted

jambi napisał(a):
witanko

ja nie wiem co tu sie działo jak mnie nie było, o co kaman z tymi łysymi plackami i wypukłym czołem... jakoś dziwnie subskrybcje działają :niewiem: nie cof mnie tam gdzie skończyłam, tylko przerzuciło mnie na tą strone i wskazało 3 ostatnie posty...

zatem nie wypowiem sie konstruktywnie w temacie tylko zaznaczam, że jestem :grins:

A to nie szkodzi w sumie to nie było nic ważnego, takie tam głupotki, ale miło , że wpadłaś.
My właśnie wyjeżdżamy na działkę i będziemy za tydzień.Pa, pa

Posted

WATACHA napisał(a):
A to nie szkodzi w sumie to nie było nic ważnego, takie tam głupotki, ale miło , że wpadłaś.
My właśnie wyjeżdżamy na działkę i będziemy za tydzień.Pa, pa

Hehhehe milego urlopu:)

Posted

jambi napisał(a):
WZ czasu mi zabrakło! ja tak z biegu ... wstyd mi :oops: zaraz wpadne ;)

Lila, miłego urlopowania :)

Saththa napisał(a):
Hehhehe milego urlopu:)

Dzięki dziewczyny , ale pogoda była kiepska :) i w sumie jedyne co to się wyspałam za wszystkie czasy ;)

Posted

[quote name='malawaszka']to już z powrotem jesteś? szykuje się transport na niedzielę - dojadą koło 24 pewnie

ZAPRASZAM na świetny sznaucerowy bazar!!!!
http://www.dogomania.pl/forum/threads/228840-SZNAUCERY-dla-Sznaucerów-maskotki-figurki-gadżety-cuda!!!-do-13-07-g-13-13

jestem, bo w sumie nie chciało mi się jeszcze jeden dzień siedzieć.

Późno trochę, ale cóż nie marudzę ;).

Posted

bira napisał(a):
A zdjęcia masz?

Wyspania zazdroszczę. Mnie to n pewno nie spotk w ciągu najbliższych miesięcy ;-)

jakieś tam parę mam, ale jakos ciagle zapominałam o aparacie, a takie na samej działce to nudne w końcu się zrobią
A co będziesz robić , że się nie wyśpisz, zaraz pójdę do Ciebie może tam znajdę odpowiedź ;)