Saththa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 WATACHA napisał(a):A jakoś, ja w sumie jestem o nią spokojna, a chłopaki...jak typowi faceci już o niej zapomnieli ehhh myslisz ze zapomniałi?:) Quote
WATACHA Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Saththa napisał(a):ehhh myslisz ze zapomniałi?:) No raczej, nie rwą sierści i nie walą łbem w ścianę ;) Quote
Saththa Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 WATACHA napisał(a):No raczej, nie rwą sierści i nie walą łbem w ścianę ;) Haaaaa podejrzewam, ze Ty też nie a nie zapomniałaś :evil_lol: Quote
WATACHA Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 Saththa napisał(a):Haaaaa podejrzewam, ze Ty też nie a nie zapomniałaś :evil_lol: A myślisz, że czemu swoich zdjęć nie daje?Z łysymi plackami na głowie i ze spłaszczonym czołem to wyglądam nieatrakcyjnie. Quote
Saththa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 WATACHA napisał(a):A myślisz, że czemu swoich zdjęć nie daje?Z łysymi plackami na głowie i ze spłaszczonym czołem to wyglądam nieatrakcyjnie. Oh joj.... Przykro mi kurde :) Quote
Fides79 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 WATACHA napisał(a):A myślisz, że czemu swoich zdjęć nie daje?Z łysymi plackami na głowie i ze spłaszczonym czołem to wyglądam nieatrakcyjnie. buuha ha ha ha ha ha ha ha ha ha no nie mogę, Lilka Ty jak czasem coś napiszesz :errrr::turn-l::roflt: Quote
WATACHA Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Saththa napisał(a):Oh joj.... Przykro mi kurde :) Kurde mnie też przykro, ale cóż żeby człowiek wiedział to by nie walił.Włosy odrosną gorzej z czołem ;) Fides79 napisał(a):buuha ha ha ha ha ha ha ha ha ha no nie mogę, Lilka Ty jak czasem coś napiszesz :errrr::turn-l::roflt: Najgorsze, że ja mam tak co dzień ;).Jeszcze w domu to w domu, bo mąż taki sam, ale koleżanki czasem to się pytają czy coś brałam ;).Ja w sumie tak ze dwa razy w miesiącu mam zły humor, a tak to hulaj dusza :) Quote
łamAga Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 WATACHA napisał(a): Najgorsze, że ja mam tak co dzień ;).Jeszcze w domu to w domu, bo mąż taki sam, ale koleżanki czasem to się pytają czy coś brałam ;).Ja w sumie tak ze dwa razy w miesiącu mam zły humor, a tak to hulaj dusza :) i prawidłowo !!!! mnie w pracy codziennie pytają co brałam bo musi być zajeb......... fajne w sensie :evil_lol: Quote
WATACHA Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 dOgLoV napisał(a):i prawidłowo !!!! mnie w pracy codziennie pytają co brałam bo musi być zajeb......... fajne w sensie :evil_lol: Mi ostatnio koleżanka powiedziała, że strasznie marudzę, ale to marudzenie w moim wykonaniu to takie fajne jest. Najlepsze, że jak w pierwszym kontakcie to w sumie mało co mówię i taka jestem troszkę nieśmiała.A potem wychodzi szydło z worka :) Quote
Saththa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Kurde mnie też przykro, ale cóż żeby człowiek wiedział to by nie walił.Włosy odrosną gorzej z czołem ;-) Grzywke zapuścisz nie będzie widac :evil_lol: Quote
WATACHA Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Saththa napisał(a):Grzywke zapuścisz nie będzie widac :evil_lol: O widzisz, nie pomyślałam.Widocznie troszkę mózg się obił. Moja Weguśka ma się bardzo dobrze, trochę ją Beata rozruszała :). Quote
wilczy zew Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Saththa napisał(a):Grzywke zapuścisz nie będzie widac :evil_lol: eeee,trzeba walnąć od góry i się wypukli :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Aaaaa tak zwana pozycja na byka ze ścianą :evil_lol: Quote
jambi Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 witanko ja nie wiem co tu sie działo jak mnie nie było, o co kaman z tymi łysymi plackami i wypukłym czołem... jakoś dziwnie subskrybcje działają :niewiem: nie cof mnie tam gdzie skończyłam, tylko przerzuciło mnie na tą strone i wskazało 3 ostatnie posty... zatem nie wypowiem sie konstruktywnie w temacie tylko zaznaczam, że jestem :grins: Quote
WATACHA Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 jambi napisał(a):witanko ja nie wiem co tu sie działo jak mnie nie było, o co kaman z tymi łysymi plackami i wypukłym czołem... jakoś dziwnie subskrybcje działają :niewiem: nie cof mnie tam gdzie skończyłam, tylko przerzuciło mnie na tą strone i wskazało 3 ostatnie posty... zatem nie wypowiem sie konstruktywnie w temacie tylko zaznaczam, że jestem :grins: A to nie szkodzi w sumie to nie było nic ważnego, takie tam głupotki, ale miło , że wpadłaś. My właśnie wyjeżdżamy na działkę i będziemy za tydzień.Pa, pa Quote
wilczy zew Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 jambi napisał(a): tylko zaznaczam, że jestem :grins: znowu wszędzie chodzi a do nas nie zajrzy :stop: Quote
jambi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 WZ czasu mi zabrakło! ja tak z biegu ... wstyd mi :oops: zaraz wpadne ;) Lila, miłego urlopowania :) Quote
Saththa Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 WATACHA napisał(a):A to nie szkodzi w sumie to nie było nic ważnego, takie tam głupotki, ale miło , że wpadłaś. My właśnie wyjeżdżamy na działkę i będziemy za tydzień.Pa, pa Hehhehe milego urlopu:) Quote
WATACHA Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 jambi napisał(a):WZ czasu mi zabrakło! ja tak z biegu ... wstyd mi :oops: zaraz wpadne ;) Lila, miłego urlopowania :) Saththa napisał(a):Hehhehe milego urlopu:) Dzięki dziewczyny , ale pogoda była kiepska :) i w sumie jedyne co to się wyspałam za wszystkie czasy ;) Quote
malawaszka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 to już z powrotem jesteś? szykuje się transport na niedzielę - dojadą koło 24 pewnie ZAPRASZAM na świetny sznaucerowy bazar!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/228840-SZNAUCERY-dla-Sznaucerów-maskotki-figurki-gadżety-cuda!!!-do-13-07-g-13-13 Quote
WATACHA Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [quote name='malawaszka']to już z powrotem jesteś? szykuje się transport na niedzielę - dojadą koło 24 pewnie ZAPRASZAM na świetny sznaucerowy bazar!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/228840-SZNAUCERY-dla-Sznaucerów-maskotki-figurki-gadżety-cuda!!!-do-13-07-g-13-13 jestem, bo w sumie nie chciało mi się jeszcze jeden dzień siedzieć. Późno trochę, ale cóż nie marudzę ;). Quote
bira Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 A zdjęcia masz? Wyspania zazdroszczę. Mnie to n pewno nie spotk w ciągu najbliższych miesięcy ;-) Quote
WATACHA Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 bira napisał(a):A zdjęcia masz? Wyspania zazdroszczę. Mnie to n pewno nie spotk w ciągu najbliższych miesięcy ;-) jakieś tam parę mam, ale jakos ciagle zapominałam o aparacie, a takie na samej działce to nudne w końcu się zrobią A co będziesz robić , że się nie wyśpisz, zaraz pójdę do Ciebie może tam znajdę odpowiedź ;) Quote
WATACHA Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Jak nikt więcej nie pyta o fotki to wstawię ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
malawaszka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 aaahhh Luna zazdrości Twoim pławienia się w wodzie!!! Quote
Recommended Posts