Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

pokaz zdjecia i opwowiedz jak to pani z nim sie nawalczyla? bo mysle ze latwo nie bylo hihihi
ale mam nadzieje ze zadowolona jestes choc w miare z pracy pani?

a moze rzeczywiscie zaczniesz sama robic swojego a pomysl ze tym czaski tyz bedziesz mogla robic piekne !!!

Posted

a powiem tak, Felek nigdy nie był zachwycony wizytami u fryzjerek, co prawda nie trzeba było kagańca mu zakładać, ale się wiercił, wyrywał :roll:
odkąd strzygę go sama jest zdecydowanie bardziej spokojny i bez większych problemów mogę zrobić wszystko co potrzeba ;)

Posted

Się okazało, że potem był grzeczny.Podobno nawet przyjaźń się nawiązała, choć nie nadużywałabym tego słowa na miejscu pani ;)
No fryz powiem, że tak srednio mi się podoba, bo nie pomyślałam, że moje "dosyć krótko łapki" u pani znaczy "prawie łyse łapki" :).Wersja mocno letnia, ale mój mąż zadowolony, bo on go takiego lubi.Dla mnie za krótko.Grzywkę też ciut inaczej chciałam, ale może być ;).Ale nie ma , żadnych krzywości i placków.
Miałam, kupić maszynkę, ale jak ja zaczynam coś kupować, a się nie znam, to nie wróży to dobrze ;).Nie mogę się zdecydować, może poczekam na lepsze czasy i kupię jakąś droższą, bo te wszystkie moje przyszłe sznupy będę strzygła sobie sama:)

Posted

pojawiam się znowu , bo brzydko mówiąc.. zapomniałam o was :oops:
amstaff kanadyjski ? :o u mnie była opcja tylko charta afgańskiego, ctr i pare razy nowofunlanda :lol:

Posted

Culineo napisał(a):
pojawiam się znowu , bo brzydko mówiąc.. zapomniałam o was :oops:
amstaff kanadyjski ? :o u mnie była opcja tylko charta afgańskiego, ctr i pare razy nowofunlanda :lol:

A to nie ładnie, teraz nam przykro, że poszliśmy w zapomnienie :eviltong:
Ctr to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ;), nowofundlanda z wielkim przymrużeniem oka, ale afgana to już nie jestem w stanie z żadnej strony wypatrzeć
Za karę my do Was też nie wpadniemy ;), a zdradzę tajemnicę, że już parę razy się przymierzaliśmy :cool3:

Posted

WATACHA napisał(a):
A to nie ładnie, teraz nam przykro, że poszliśmy w zapomnienie :eviltong:
Ctr to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ;), nowofundlanda z wielkim przymrużeniem oka, ale afgana to już nie jestem w stanie z żadnej strony wypatrzeć
Za karę my do Was też nie wpadniemy ;), a zdradzę tajemnicę, że już parę razy się przymierzaliśmy :cool3:

przepraszamy i jest nam wstyd :(
afgana jak usłyszałam to myslałam, że umre ze śmiechu, ale dopiero po tym jak grzecznie wyprowdzaiłam panią z błedu i odeszłam kilkanascie metrów :lol:
wpadajcie, wpadajcie, ale u nas cisza zdjęciowa chwilowa :)

Posted

WATACHA napisał(a):
Bródka rzecz święta , łapki jakoś przeżyję

E tam święta - zbędna :P Teraz wygląda jakby się głównie z brody składał ;) Nie lubię jak się psu gubią proporcje :P

Posted

zerduszko napisał(a):
E tam święta - zbędna :P Teraz wygląda jakby się głównie z brody składał ;) Nie lubię jak się psu gubią proporcje :P

Z bródką czy bez proporcje nadal by były zgubione.Okazało się, że na tych chudych łapkach nie mój Leoś tylko jakaś bambaryła chodzi :).

Posted (edited)

WATACHA napisał(a):
Z bródką czy bez proporcje nadal by były zgubione.Okazało się, że na tych chudych łapkach nie mój Leoś tylko jakaś bambaryła chodzi :).

Moim zdaniem nie i nie :P Nie chodzi mi o wycięcie bródki, tylko ciut uszczuplenie ;) A Leoś wygląda szczupło :)

Edited by zerduszko