wilczy zew Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 zerduszko napisał(a):Hahaha, ja niestety mam tylko labradora :( to oklepana rasa :lol: Quote
Fides79 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 no no amstaff kanadyjski to nie byle co:cool3:;), mnie raz pan wymyślił że Felek to sznaucer węgierski :splat: Quote
WATACHA Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 zerduszko napisał(a):Hahaha, ja niestety mam tylko labradora :( No tak nie ma się czym chwalić ;), ale za to mój tak pięknie nie biega i nie pokonuje przeszkód ;) Fides79 napisał(a):no no amstaff kanadyjski to nie byle co:cool3:;), mnie raz pan wymyślił że Felek to sznaucer węgierski :splat: Jakie wymyślił, przecież to znawca był :) Kurczę jeszcze mam coś ciekawego. Wychodzę parę dni temu z klatki , zaraz z a mną z drugiej klatki wychodzi pani.Idę sobie odwracam się, żeby popatrzeć czy pani w naszą stronę idzie, że by ją w razie co przepuścić.Nagle Pani wyskakuje z tekstem "czy to pani piesek wykopał tą dziurę...nogę można złamać ?" Kto zgadnie, mój czy nie mój ;? Parę wskazówek:dopiero wyszłam z klatki, nawet tamtędy nie szłam, no i ziemia nie była świeżo rozkopana, psy były czyste :) Quote
malawaszka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 na pewno zrobił to dzień wcześniej :evil_lol: Quote
evel Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 No jak nie Twój? Siłą woli wykopał, w pół sekundy od wyjścia :evil_lol: Swoją drogą u nas na polu są pokopane dziury... na ścieżce. Ja nie wiem, czy właściciele są niedorozwinięci, że nie zwracają uwagi, że ich pies/psy kopią na samym środku ścieżki? Jak się człowiek nie spodziewa to naprawdę można sobie zrobić krzywdę :roll: Quote
WATACHA Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Cwaniak nie? Tylko powiedzcie który, bo wszystkie wyglądały dosyć niewinnie :) Quote
wilczy zew Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 evel napisał(a):Swoją drogą u nas na polu są pokopane dziury... na ścieżce. Ja nie wiem, czy właściciele są niedorozwinięci, że nie zwracają uwagi, że ich pies/psy kopią na samym środku ścieżki? Jak się człowiek nie spodziewa to naprawdę można sobie zrobić krzywdę :roll: niestety ale sporo właścicieli psów myśli tylko o końcu swojego nosa :roll: WATACHA napisał(a):Tylko powiedzcie który, bo wszystkie wyglądały dosyć niewinnie :) dla zmyłki :D Quote
jambi Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Amstaff kanadyjski... hehe... a to pewnie na takiego trzeba mieć pozwolenie? dowiadywałaś się? :grins: a propos tekstu "czy to pani pies..." mnie ostatnio pani jakaś spytała, czy to moje psy narobiły a chodniku? bo kawałek dalej - tam gdzie jeszcze nie szłam - kupa leży, taka mała że widać, że to mały pies zrobił... to jej zaprezentowałam świeżo zebrane gówienko w torebce foliowej.... wiecie, że uwierzyła, że to nie moje :) Quote
bira Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Oj ludzie mają różne jazdy. Kiedyś jedna pani zarzuciła nam, że nasze psy wyły zamknięte na balkonie... przyjechała nawt policja, ale problem był taki, że byliśmy wtedy w Polsce z psami i ciężko je było na tym naszym balkonie więzić ;-) Quote
WATACHA Posted May 27, 2012 Author Posted May 27, 2012 Dzisiaj w windzie (wyjątkowo nie o psach) Rozmowa matki z synem M;to na którym piętrze TERAZ mieszkacie? S;mieszkamy cały czas na 6 M;Nie, mieszkaliście na innym S:Nie , mieszamy na 6 M:No niemożliwe S:Mamo wiem gdzie mieszkam! :eviltong: Quote
Saththa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 OOOOOo Amstafy labladory.... Pamiętacie ten filmik z dogiem błękitnym u Tazza w galerii? Tam jak sie Tazz z Imago bawił sie platała mała, dorososł biszkoptowa kulka która miała byc labem :evil_lol: Koopki, dziurki, masakra.... A na bank wykopał ten kto,ry wyglądał najbardziej niewinnie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Saththa napisał(a):OOOOOo Amstafy labladory.... Pamiętacie ten filmik z dogiem błękitnym u Tazza w galerii? Tam jak sie Tazz z Imago bawił sie platała mała, dorososł biszkoptowa kulka która miała byc labem :evil_lol: Koopki, dziurki, masakra.... A na bank wykopał ten kto,ry wyglądał najbardziej niewinnie :evil_lol: hahahha co piłaś???? :evil_lol: Quote
Saththa Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 malawaszka napisał(a):hahahha co piłaś???? :evil_lol: A idz Ty :) 1 ( słownie:jedno) piwko malutkie jakies 2 godziny temu :) Ja zcasami tak mam ze jak za szybko chcę coś napisac i duzo mysli m isię klębi po łbie to wychodzi takie o misz masz :( Quote
WATACHA Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Muszę wypić piwko bo nic nie rozumiem ;) Quote
Saththa Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 zerduszko napisał(a):że piwko wypiła? No nie jedna :lol: Heheh :) Pyszne czarne ale czerwone :lol: wilczy zew napisał(a):nie,że ma misz masz Tylk owiesz... ja bym wolała byc nie zrozumiana niż wysmiana :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Saththa napisał(a): Tylk owiesz... ja bym wolała byc nie zrozumiana niż wysmiana :evil_lol: no dobra juz dobra - nie będę więcej :D Quote
Saththa Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 malawaszka napisał(a):no dobra juz dobra - nie będę więcej :D Właśnie widzę :obrazic: :lol: Quote
Saththa Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Oj kurcze przepraszam.D ogo mi szwankuje w pracy, otwiera okienko szybkiej odpowiedzi po pare minut koszmar jakis :eek2: Quote
WATACHA Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Mój Leos poszedł właśnie do fryca.Nowego, znaczy się do pani fryc :).Oczywiście z nim nigdzie spokojnie nie można iść.Położyłam, go na stole, w kagańcu oczywiście bo go znam.Pani mówi do niego "czeeeeeść" i delikatnie go zaczęła głaskać, ale widocznie pani była za miła.Chwilę na nią popatrzył raz z lewa, raz z prawa i zaraz zaatakował, na koniec dostał histerii.Mam nadzieję, że to tak tylko za pierwszym razem.U poprzedniego fryzjera też miał histerię, ale jak był mały i za pierwszym razem, potem już był grzeczny, ale w pełnej gotowości by wykorzystać chwilę nieuwagi pana. Quote
Recommended Posts