Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
ty niedobra kobieto,po tylu latach wiernej służby :mad:

Jaka zła kobieta, chce mu pomóc co by mu w życiu było łatwiej ;).A co do tej wiernej służby ...to wiesz ...to raczej przekupny drań ;)
malawaszka napisał(a):
hahahaha :evil_lol:

Co to za śmiechy chichy ;)?Była już zamiana żon, rodziców itp, to i może być zamiana pokoi ;)

Posted

Wega mieszka w drugim pokoju.Leoś mieszka z nami.Wega jest grzeczna, Leos niegrzeczny.Były w TV takie programy o zamianie żon , surowi rodzice itp.Zamieniali sie bo cos było nie w porządku.Tak jak Leos jest niegrzeczny to dla pokory zamieni się z Wega pokojami ;).Bedzie tam sam siedział, a Wega z nami

Posted

WATACHA napisał(a):
Wega mieszka w drugim pokoju.Leoś mieszka z nami.Wega jest grzeczna, Leos niegrzeczny.Były w TV takie programy o zamianie żon , surowi rodzice itp.Zamieniali sie bo cos było nie w porządku.Tak jak Leos jest niegrzeczny to dla pokory zamieni się z Wega pokojami ;).Bedzie tam sam siedział, a Wega z nami

Aaaaaaa no i wsio jasne ;)

Posted

Saththa napisał(a):
Aaaaaaa no i wsio jasne ;)

No to się bardzo cieszę.Ja tak czasem mam , że coś napiszę ,bo myślę że wszyscy wszystko wiedzą, a niby skąd.Tj np to, że Wega jest w oddzielnym pokoju, a ja chyba nawet o tym nie pisałam ;)
wilczy zew napisał(a):
była też zamiana psami

No fakt też było :)

Posted

Saththa napisał(a):
kurczę ale moze już wstałaś ?:evil_lol:

W sumie tak, przynajmniej ciałem, bo duchem to jeszcze trochę drzemię ;)

Posted

eee jak ja wpuszcza na wyrko i malo ze sie nie wynosi to rozklada to idie ino ku lepszemu!!!!
trojca cudnie razem wyglada
a pileczki jak najbardziej dopasowane do wzrostu hihihi