wilczy zew Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 WATACHA napisał(a):Albo sam będzie gościem ty niedobra kobieto,po tylu latach wiernej służby :mad: Quote
malawaszka Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 WATACHA napisał(a):Albo sam będzie gościem hahahaha :evil_lol: Quote
WATACHA Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 wilczy zew napisał(a):ty niedobra kobieto,po tylu latach wiernej służby :mad: Jaka zła kobieta, chce mu pomóc co by mu w życiu było łatwiej ;).A co do tej wiernej służby ...to wiesz ...to raczej przekupny drań ;) malawaszka napisał(a):hahahaha :evil_lol: Co to za śmiechy chichy ;)?Była już zamiana żon, rodziców itp, to i może być zamiana pokoi ;) Quote
zerduszko Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ale o so chodzi.... jakich zon i pokoi ;) Quote
Saththa Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 zerduszko napisał(a):Ale o so chodzi.... jakich zon i pokoi ;) kurde też nie ogarniam :lol: Quote
WATACHA Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Wega mieszka w drugim pokoju.Leoś mieszka z nami.Wega jest grzeczna, Leos niegrzeczny.Były w TV takie programy o zamianie żon , surowi rodzice itp.Zamieniali sie bo cos było nie w porządku.Tak jak Leos jest niegrzeczny to dla pokory zamieni się z Wega pokojami ;).Bedzie tam sam siedział, a Wega z nami Quote
Saththa Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 WATACHA napisał(a):Wega mieszka w drugim pokoju.Leoś mieszka z nami.Wega jest grzeczna, Leos niegrzeczny.Były w TV takie programy o zamianie żon , surowi rodzice itp.Zamieniali sie bo cos było nie w porządku.Tak jak Leos jest niegrzeczny to dla pokory zamieni się z Wega pokojami ;).Bedzie tam sam siedział, a Wega z nami Aaaaaaa no i wsio jasne ;) Quote
WATACHA Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Saththa napisał(a):Aaaaaaa no i wsio jasne ;) No to się bardzo cieszę.Ja tak czasem mam , że coś napiszę ,bo myślę że wszyscy wszystko wiedzą, a niby skąd.Tj np to, że Wega jest w oddzielnym pokoju, a ja chyba nawet o tym nie pisałam ;) wilczy zew napisał(a):była też zamiana psami No fakt też było :) Quote
WATACHA Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Nie chce mi się więcej zdjęć wgrać, resztę spróbuję jutro Quote
WATACHA Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 zerduszko napisał(a):Protestuję, dawaj więcej! A co ja Ci poradzę, że nie chcą się wgrać:roll: Quote
Tekla64 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 no w koncu i ja dotarlam coby podziwiac panienke i poczytac o wyczynach Leosia hihihi czas wiele pokaze a mala jest cudna Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 WATACHA napisał(a):Zaraz to ja idę spać :) kurczę ale moze już wstałaś ?:evil_lol: Quote
WATACHA Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Saththa napisał(a):kurczę ale moze już wstałaś ?:evil_lol: W sumie tak, przynajmniej ciałem, bo duchem to jeszcze trochę drzemię ;) Quote
WATACHA Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
łamAga Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 http://img811.imageshack.us/img811/5832/dsc00715gv.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
WATACHA Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Tekla64 Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 eee jak ja wpuszcza na wyrko i malo ze sie nie wynosi to rozklada to idie ino ku lepszemu!!!! trojca cudnie razem wyglada a pileczki jak najbardziej dopasowane do wzrostu hihihi Quote
Saththa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 http://img827.imageshack.us/img827/4605/dscf7347r.jpg łoooooooo matko :mdleje: alez ja jestem, zapomniałam ze M nie ma ogonka i sie zdziwiłam :lol: Quote
Margi Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 http://img718.imageshack.us/img718/6404/dsc00720pg.jpg Widzę postępy.Czyżby Leoś spuszczał z tonu ;) Cudne zwierzaczki.:loveu: Quote
Recommended Posts