Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):

tak ogólnie to macie rozwydrzone psy

Odezwała się ta, co jej pies odgryzł prawie pół ucha :P Normalne, ze pies stara się zdobywać żarcie, ale żeby warczał, a tym bardziej gryzł swojego opiekuna... moje mają szacunek do mnie przynajmniej :lol:

Posted

No wiesz, w prawdziwym domu nie ma moje-twoje, tylko nasze :lol: I każdy porządny pies dojada resztki po ludziach, każdy człowiek karmi swojego psa resztami po swoich posiłkach :lol:

Posted

wilczy zew napisał(a):
Watacha nie dawałam instrukcji ukręcania uba :) ale ja zawsze przyszywam a ty pisałaś o problemach z tym :eviltong:

To się przyklei na Klei, albo owinie taśmą

tak ogólnie to macie rozwydrzone psy

Nie sa rozwydrzone tylko wiecznie głodne

wilczy zew napisał(a):
a mój mnie nie okrada :eviltong:

Może zacznie
zerduszko napisał(a):
No wiesz, w prawdziwym domu nie ma moje-twoje, tylko nasze :lol: I każdy porządny pies dojada resztki po ludziach, każdy człowiek karmi swojego psa resztami po swoich posiłkach :lol:

No w sumie wychodząc nie powiedziałam "tam w kartonie jest reszta mojego mleka, nie ruszaj", więc myślał , że może ;)
wilczy zew napisał(a):
no patrz a Watacha czepia się Leosia,że podłączył się pod loda :D

Się czepia, się czepia, a napisałam, ze go odpędziłam?Nie...więc nie wiesz co było dalej ;).Zresztą z lodami nie ma co przesadzać bo potem gardziołko boli :)

Powiem szczerze, że myślałam ( pomijając Inę u Wilczej ;)) , że Wasze psy są grzeczne.A tu takie buty ;).Chyba już wole mojego Leosia...Dziś Pani wet powiedziała, że jak on taki łakomy i wiecznie głodny to można go trochę podtuczyć ;)

Posted

WATACHA napisał(a):

Powiem szczerze, że myślałam ( pomijając Inę u Wilczej ;)) , że Wasze psy są grzeczne.A tu takie buty ;).Chyba już wole mojego Leosia...

:roflt: hahahaha dobreee moje są grzeczne tylko od godziny 24 do 7 rano :D

• 3 weeks later...
Posted

Margi napisał(a):
A co tu tak cicho? Jak tam chłopaki?

A bo nie mam co poopowiadać i zdjęć , nowych, ciekawych nie mam.Chłopaki dobrze :), a ja się przygotowuję pomału psychiczno-fizycznie na poniedziałek ;).
A tak w ogóle potrzebuję porady :).Chce kupić jakąś maszynkę do strzyżenia dla psów.Jakoś w miarę tanio i dobrą.Będę strzygła Leosia i może czasem jakiegos pieska ;).Jakie firmy, modele proponujecie ?

Posted

[quote name='wilczy zew']mnie Elitesse polecała:
http://germapol.istore.pl/pl,product,1311976,oster,golden,a5,45,w,profesjonalna,maszynka,jednobiegowa.html

http://germapol.istore.pl/pl,product,1311075,1,moser,1245,max,45,profesjonalna,maszynka,do,strzyzenia,wszystkich,zwierzt,domowych,z,ostrzem,3,mm.html

mam mosera1245
No ta cena to stanowczo nie dla mnie :(
[quote name='Fides79']ja mam mosera 1230rex i jestem bardzo zadowolona :p
kupiony przez internet za 250 zł, w tym roku dokupiłam profilaktycznie zapasowe ostrze ;)

Ooooooooo tu już dużo lepiej...już kosztuje 275 ;)
[quote name='Saththa']na maszynkach tez się nie znam ehhhh

Ale chętnie zobaczę zdjęcia z " w trakcie":)

A czym Tazza strzyżesz?
No nie wiem czy sie zdecyduje na zdjęcia w trakcie...no może
Ale na "po" nie liczcie:evil_lol:

Posted (edited)

WATACHA napisał(a):

A czym Tazza strzyżesz?
No nie wiem czy sie zdecyduje na zdjęcia w trakcie...no może
Ale na "po" nie liczcie:evil_lol:

Ja go tylko nożyczkami przy oczach :lol: nożyczkami :) I degażówkami z netto :evil_lol:

Jak to n a po nie liczcie?:)

Nie zgadzam sie;)

Edited by Saththa
literówka maskra :L)
Posted

[quote name='Saththa']Ja go tylko nożyczkami przy oczach :lol: nożyczkami :) I degażówkami z netto :evil_lol:
Troszkę jaśniej proszę...
Jak to n a po nie liczcie?:)
No raczej nie bedzie wyglądał modelowo :)
Nie zgadzam sie;)
Masz prawo się nie zgadzać , ale czy to odniesie jakiś skutek to się zobaczy

Posted

[quote name='WATACHA']

Zamieszczone przez Saththa
Ja go tylko nożyczkami przy oczach :lol: nożyczkami :smile: I degażówkami z netto :evil_lol:
Troszkę jaśniej proszę...

To takie nozyczki, którymi jak tniesz to nie ma hmmmm schodków? http://www.solingen.pl/161-107-thickbox/degaowki-titan-sky-colors-rozmiar-55.jpg
Jak to n a po nie liczcie?:smile:
No raczej nie bedzie wyglądał modelowo :smile:

Iiiiii nie dramatyzuj :)
Nie zgadzam sie;-)

Masz prawo się nie zgadzać , ale czy to odniesie jakiś skutek to się zobaczy

Skoro mam to sie nie zgadzam :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
I degażówkami z netto :evil_lol:

W sumie to mi chodziło bardziej o całość tego zdania ...z netto czyli ;)?