zerduszko Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 wilczy zew napisał(a): tak ogólnie to macie rozwydrzone psy Odezwała się ta, co jej pies odgryzł prawie pół ucha :P Normalne, ze pies stara się zdobywać żarcie, ale żeby warczał, a tym bardziej gryzł swojego opiekuna... moje mają szacunek do mnie przynajmniej :lol: Quote
zerduszko Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 No wiesz, w prawdziwym domu nie ma moje-twoje, tylko nasze :lol: I każdy porządny pies dojada resztki po ludziach, każdy człowiek karmi swojego psa resztami po swoich posiłkach :lol: Quote
wilczy zew Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 no patrz a Watacha czepia się Leosia,że podłączył się pod loda :D Quote
WATACHA Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 wilczy zew napisał(a):Watacha nie dawałam instrukcji ukręcania uba :) ale ja zawsze przyszywam a ty pisałaś o problemach z tym :eviltong: To się przyklei na Klei, albo owinie taśmą tak ogólnie to macie rozwydrzone psy Nie sa rozwydrzone tylko wiecznie głodne wilczy zew napisał(a):a mój mnie nie okrada :eviltong: Może zacznie zerduszko napisał(a):No wiesz, w prawdziwym domu nie ma moje-twoje, tylko nasze :lol: I każdy porządny pies dojada resztki po ludziach, każdy człowiek karmi swojego psa resztami po swoich posiłkach :lol: No w sumie wychodząc nie powiedziałam "tam w kartonie jest reszta mojego mleka, nie ruszaj", więc myślał , że może ;) wilczy zew napisał(a):no patrz a Watacha czepia się Leosia,że podłączył się pod loda :D Się czepia, się czepia, a napisałam, ze go odpędziłam?Nie...więc nie wiesz co było dalej ;).Zresztą z lodami nie ma co przesadzać bo potem gardziołko boli :) Powiem szczerze, że myślałam ( pomijając Inę u Wilczej ;)) , że Wasze psy są grzeczne.A tu takie buty ;).Chyba już wole mojego Leosia...Dziś Pani wet powiedziała, że jak on taki łakomy i wiecznie głodny to można go trochę podtuczyć ;) Quote
malawaszka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 WATACHA napisał(a): Powiem szczerze, że myślałam ( pomijając Inę u Wilczej ;)) , że Wasze psy są grzeczne.A tu takie buty ;).Chyba już wole mojego Leosia... :roflt: hahahaha dobreee moje są grzeczne tylko od godziny 24 do 7 rano :D Quote
WATACHA Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Margi napisał(a):A co tu tak cicho? Jak tam chłopaki? A bo nie mam co poopowiadać i zdjęć , nowych, ciekawych nie mam.Chłopaki dobrze :), a ja się przygotowuję pomału psychiczno-fizycznie na poniedziałek ;). A tak w ogóle potrzebuję porady :).Chce kupić jakąś maszynkę do strzyżenia dla psów.Jakoś w miarę tanio i dobrą.Będę strzygła Leosia i może czasem jakiegos pieska ;).Jakie firmy, modele proponujecie ? Quote
Margi Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Na maszynkach to ja się nie znam więc nie pomogę. Quote
wilczy zew Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 mnie Elitesse polecała: http://germapol.istore.pl/pl,product,1311976,oster,golden,a5,45,w,profesjonalna,maszynka,jednobiegowa.html http://germapol.istore.pl/pl,product,1311075,1,moser,1245,max,45,profesjonalna,maszynka,do,strzyzenia,wszystkich,zwierzt,domowych,z,ostrzem,3,mm.html mam mosera1245 Quote
Fides79 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 ja mam mosera 1230rex i jestem bardzo zadowolona :p kupiony przez internet za 250 zł, w tym roku dokupiłam profilaktycznie zapasowe ostrze ;) Quote
Saththa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 na maszynkach tez się nie znam ehhhh Ale chętnie zobaczę zdjęcia z " w trakcie":) Quote
WATACHA Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='wilczy zew']mnie Elitesse polecała: http://germapol.istore.pl/pl,product,1311976,oster,golden,a5,45,w,profesjonalna,maszynka,jednobiegowa.html http://germapol.istore.pl/pl,product,1311075,1,moser,1245,max,45,profesjonalna,maszynka,do,strzyzenia,wszystkich,zwierzt,domowych,z,ostrzem,3,mm.html mam mosera1245 No ta cena to stanowczo nie dla mnie :( [quote name='Fides79']ja mam mosera 1230rex i jestem bardzo zadowolona :p kupiony przez internet za 250 zł, w tym roku dokupiłam profilaktycznie zapasowe ostrze ;) Ooooooooo tu już dużo lepiej...już kosztuje 275 ;) [quote name='Saththa']na maszynkach tez się nie znam ehhhh Ale chętnie zobaczę zdjęcia z " w trakcie":) A czym Tazza strzyżesz? No nie wiem czy sie zdecyduje na zdjęcia w trakcie...no może Ale na "po" nie liczcie:evil_lol: Quote
Saththa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) WATACHA napisał(a): A czym Tazza strzyżesz? No nie wiem czy sie zdecyduje na zdjęcia w trakcie...no może Ale na "po" nie liczcie:evil_lol: Ja go tylko nożyczkami przy oczach :lol: nożyczkami :) I degażówkami z netto :evil_lol: Jak to n a po nie liczcie?:) Nie zgadzam sie;) Edited April 22, 2012 by Saththa literówka maskra :L) Quote
WATACHA Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 [quote name='Saththa']Ja go tylko nożyczkami przy oczach :lol: nożyczkami :) I degażówkami z netto :evil_lol: Troszkę jaśniej proszę... Jak to n a po nie liczcie?:) No raczej nie bedzie wyglądał modelowo :) Nie zgadzam sie;) Masz prawo się nie zgadzać , ale czy to odniesie jakiś skutek to się zobaczy Quote
Saththa Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='WATACHA'] Zamieszczone przez Saththa Ja go tylko nożyczkami przy oczach :lol: nożyczkami :smile: I degażówkami z netto :evil_lol: Troszkę jaśniej proszę... To takie nozyczki, którymi jak tniesz to nie ma hmmmm schodków? http://www.solingen.pl/161-107-thickbox/degaowki-titan-sky-colors-rozmiar-55.jpg Jak to n a po nie liczcie?:smile: No raczej nie bedzie wyglądał modelowo :smile: Iiiiii nie dramatyzuj :) Nie zgadzam sie;-) Masz prawo się nie zgadzać , ale czy to odniesie jakiś skutek to się zobaczy Skoro mam to sie nie zgadzam :lol: Quote
WATACHA Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 Saththa napisał(a): I degażówkami z netto :evil_lol: W sumie to mi chodziło bardziej o całość tego zdania ...z netto czyli ;)? Quote
Fides79 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 Ooooooooo tu już dużo lepiej...już kosztuje 275 ;-) no ja kupowałam rok temu z hakiem ;) polecam: http://www.psiaki.eu/index.php/sklep-internetowy/details/34/8/maszynka-dla-psa-i-kota/maszynka-moser/moser-1230-rex-profesjonalna-maszynka---promocja.html Quote
malawaszka Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 [quote name='Fides79']no ja kupowałam rok temu z hakiem ;) polecam: http://www.psiaki.eu/index.php/sklep-internetowy/details/34/8/maszynka-dla-psa-i-kota/maszynka-moser/moser-1230-rex-profesjonalna-maszynka---promocja.html a jak z ostrzeniem ostrza tej maszynki? Quote
Fides79 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 malawaszka napisał(a):a jak z ostrzeniem ostrza tej maszynki? szczerze mówiąc, jeszcze nie musiałam ostrzyć, ale mozna wysłać do nich na ostrzenie Quote
Saththa Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 WATACHA napisał(a):W sumie to mi chodziło bardziej o całość tego zdania ...z netto czyli ;)? no z netto :) były w zestawi 2 normalne i takie o:) Quote
Margi Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Watacha jak psiaki? Napisz coś o dziewczynce bom ciekawa jak towarzystwo się dograło. Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 chyba będziemy mieć niedosyt informacji bo pojechali na działkę :lol: Leoś i Wega muszą się zaprzyjaźnić bo póki co to między nimi iskrzy niezdrowo :D Quote
Recommended Posts