zerduszko Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 WATACHA napisał(a):Ale Ci dobrze hi,hi :), u mnie w domu same poważne pieski Nie wiem czy jasno to napisałam, szaleje po kastracji która miał wczoraj ;) A Leoś to chyba nie taki całkiem poważny ;) Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 zerduszko napisał(a):Nie wiem czy jasno to napisałam, szaleje po kastracji która miał wczoraj ;) A Leoś to chyba nie taki całkiem poważny ;) No co cieszy się, jest młody :) No Leoś właśnie coś spoważniał , jeszcze niedawno podkradał w sprytny sposób Mentorkowi kawałki ogona i uciekał, zjadał w kącie ;) Od wczoraj jakiś nienażarty jest , zjada tak szybko jakby mu za chwilę miał ktoś zabrać Quote
Amber Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cieszę się, że operacja się udała :). Dużo zdrówka życzę :) Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 zerduszko napisał(a):A ile on ma? Z tym, że młody to chodziło mi o Twojego tymczasa :) A Leoś w marcu zacznie 4 roczek Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Amber napisał(a):Cieszę się, że operacja się udała :). Dużo zdrówka życzę :) Dziękuję, życzenia przekażę Leosiowi :) A powiedzcie mi taką rzecz, czy to normalne, że on od zabiegu nie robił kupy ? Quote
evel Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 A je normalnie? Bo Zu walnęła kupę dopiero drugą dobę od operacji, na dodatek straszną i mega śmierdzącą po narkozie... Szczęśliwie, że na balkonie, a nie np. na środku dywanu ;) Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 evel napisał(a):A je normalnie? Bo Zu walnęła kupę dopiero drugą dobę od operacji, na dodatek straszną i mega śmierdzącą po narkozie... Szczęśliwie, że na balkonie, a nie np. na środku dywanu ;) Teraz po operacji dostaje ryż gotowany z marchewką i indykiem.Pierwszy raz jeść dostał wczoraj wieczorem, taką średnią porcję.Dzisiaj rano i wieczorem to samo.Zjada bardzo szybko, ale do tej pory kupki nie zrobił. Quote
zerduszko Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 WATACHA napisał(a):A powiedzcie mi taką rzecz, czy to normalne, że on od zabiegu nie robił kupy ? Nie... a je normalnie? To on jest ciut straszy od Liz, gówniarze też ;) Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 zerduszko napisał(a):Nie... a je normalnie? To on jest ciut straszy od Liz, gówniarze też ;) Napisałam wyżej, juz je normalnie.Kurczę to niedobrze :(, moze jutro się uda Quote
WATACHA Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Leosia bardziej interesuje ogolona łapa w której miał wenflon.Jak nie patrzymy próbuje ją namiętnie lizać.Krocze go nie interesuje.Widać, że już mu się pomału nudzi ;). Wie, że jak jest grzeczny to zdejmujemy kołnierz.Bez niego leży grzecznie, ale po jakimś czasie zaczyna sobie "podśpiewywać" ha,ha,ha Quote
WATACHA Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 wilczy zew napisał(a):Tutaj też taki ciekawy temat :) Gówniane życie, gówniane tematy.U nas od nowego roku ceny wszystkiego rosną jak głupie :(, masakra Quote
WATACHA Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='wilczy zew']Jak czuje się Leoś?[/QUOTE] A dziękuję, Leoś czuje się bardzo dobrze.Wszystko się pięknie zagoiło , już nie nosi kołnierza.Nawet się nie interesuje tym miejscem.I wygląda jakby miał jajeczka, zupełnie inaczej niż u Mentorka.Ale on był kastrowany inną metodą.Troszkę panikował i "straszył" jak mu szwy pani zdejmowała. Quote
Fides79 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 ooo to szwy już zdjęte? super, ekspresowo się goi wszystko :p Quote
Tekla64 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 no to fajnie ze wsio bezproblemowo poszlo i tak mialo byc czekamy na zdjecia hihihi u nas pikna pogoda o dziwo Quote
WATACHA Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='Fides79']ooo to szwy już zdjęte? super, ekspresowo się goi wszystko :p Szwy już zdjęte w piątek, wszystko pięknie zagojone tylko małe strupki zostały. [quote name='Tekla64']no to fajnie ze wsio bezproblemowo poszlo i tak mialo byc czekamy na zdjecia hihihi u nas pikna pogoda o dziwo Bardzo się cieszę, że tak szybko i bez problemów.Zdjęcia na razie nierealne:troszkę nie mam czasu chwilowo, a do tego mąż oddaje komp. do sprawdzenia więc od jutra go nie będę miała.Może jeden, dwa dni.U nas zimowo :) Quote
WATACHA Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Sikający "pan ogórek" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
łamAga Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Wszystkie zdjęcia fajne ale to przeslodkie http://img576.imageshack.us/img576/7492/062pw.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
WATACHA Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Dziad ;) Uploaded with ImageShack.us Laila :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Moje "dzieło" :evil_lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts