Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Z lampy nie chce go uwolnić :)

Nie chce.Leoś przychodzi do mnie i stoi jak cielę.Chyba chce , żebym ja mu to zdjęła.
[quote name='zerduszko']Też kciukam za szybki powrót do formy. Na spacery to mu kołnierz zdejmuj.
A dziekować :).No właśnie się okazuje, że ten drugi spacer był już bez kołnierza :)

Posted

Leoś złaź z wyra ;)

Uploaded with ImageShack.us

W końcu całe łóżeczko dla mnie

Mogę sobie leżeć w każdym miejscu o którym zamarzę ;)

ooooooooo tu chyba jeszcze nie leżałem :)

A Ty Mentorku co się tak gapisz?Jak nie umiesz się ustawić to niestety nie będziesz korzystać z życia łóżkowego ;)

Posted

Na razie mu zdjęliśmy i leży jak trusia, nawet nie drgnie ;).Wie , że jak będzie grzeczny to mu nie będziemy chwilowo zakładać.Biedny, w kołnierzu nie umie ocenić odległości i potrafi "przydzwonić" w futrynę lub krzesło.Jest bardzo spokojny (nie mylić z otumaniony) od wczoraj, mam nadzieję , że się jeszcze rozkręci, bo nudny się zrobił hi,hi ;)

Posted

Neron po kastracji był taki lejący dziwny nawet z samochodu nie chciał wyjsc a po paru godzinach już chciał biegac tylko co wstal to go szwy zaczynaly gilgotac i szybko siadal , komicznie to wygladalo ale biedny nie wiedział co sie dzieje :lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Neron po kastracji był taki lejący dziwny nawet z samochodu nie chciał wyjsc a po paru godzinach już chciał biegac tylko co wstal to go szwy zaczynaly gilgotac i szybko siadal , komicznie to wygladalo ale biedny nie wiedział co sie dzieje :lol:

A interesował się tym ?

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak , jak go gilgotalo to szybko siadal i wachal to miejsce ale na szczescie nie wylizywal :)

To miałaś dobrze.Chociaż Leoś też się nie interesuje, ale my go pilnujemy, nie ma prawa nawet tam zerknąć hi,hi

Posted

WATACHA napisał(a):
To miałaś dobrze.Chociaż Leoś też się nie interesuje, ale my go pilnujemy, nie ma prawa nawet tam zerknąć hi,hi

Hihihihi biedny Leoś :evil_lol:

Posted

hihi Felek śmigał w majtach, bo szwy albo go smyrały albo kuły i wtedy lizał, no i chyba w czasie samego procesu gojenia tez odczuwał swędzenie
nawet po zdjęciu szwów chodził jeszcze kilka dni w majtasach, żeby mu się ładnie ślady po nitkach zasklepiły i żeby sobie ranki nie rozlizał

Posted

Fides79 napisał(a):
hihi Felek śmigał w majtach, bo szwy albo go smyrały albo kuły i wtedy lizał, no i chyba w czasie samego procesu gojenia tez odczuwał swędzenie
nawet po zdjęciu szwów chodził jeszcze kilka dni w majtasach, żeby mu się ładnie ślady po nitkach zasklepiły i żeby sobie ranki nie rozlizał

My myśleliśmy o ubranku, ale pani powiedziała, że to raczej dla suczki, bo ona ma szwy wyżej.On spokojnie mógłby sobie odchylić i wylizać.
No mam nadzieję, że Leoś będzie się zachowywał jak do tej pory, jest bardzo grzeczny.Może przy okazji zrobiły mu operację mózgu ;)

Posted

Śpiący Leoś jest słodki.Nic mu nie będzie.
.Moja Figa w kołnierzu też staje jak taka sierotka bez ruchu i czeka na zdjęcie tegoż kołnierza.

Posted

wilczy zew napisał(a):
Watacha ale marudzasz,już widzę jak śmigasz ze świeżymi szwami na brzuchu i lampie na głowie :eviltong:
jeszcze trochę i będzie szalał po staremu :lol:

Nie no szaleć to mu nawet nie wolno, ale jakiegoś psikusika to mógłby zrobić :)

Posted

zerduszko napisał(a):
A mój tymczas już wariuje. Boje się co będzie jak się rozkręci ;)

Ale Ci dobrze hi,hi :), u mnie w domu same poważne pieski

Posted

no to deczko sie wzielam i spoznilam, sorki ale ciesze sie ze juz po wiesmu i ze dobrze poszlo a teraz no coby sie szybko zagoilo i bedzie fajnie, Leos szybko zrobi sie znowu wariatem zwlaszcza jak bedzie bez kolnierza badz sokojna.
zdjecia superanckie i czekamy na wiecej

Posted

Tekla64 napisał(a):
no to deczko sie wzielam i spoznilam, sorki ale ciesze sie ze juz po wiesmu i ze dobrze poszlo a teraz no coby sie szybko zagoilo i bedzie fajnie, Leos szybko zrobi sie znowu wariatem zwlaszcza jak bedzie bez kolnierza badz sokojna.
zdjecia superanckie i czekamy na wiecej

A nie szkodzi, lepiej późno niż wcale.Mam nadzieję, że bedzie mój dawny wariacik :)