Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']Mam abonament z netbookiem-75zł,po wyczerpaniu tranferu nadal mam neta tylko strasznie muli.[/QUOTE]

A ja nie mam, klapa, nie działa.Zawsze muszę sobie doładować sms'em drugie 2GB i ledwo mi starcza.

Posted

[quote name='wilczy zew']Play ma fajną ofertę,tylko nie wiem jak z zasięgiem u Ciebie.[/QUOTE]

Teraz to i tak klapa, bo mamy umowę na rok.

Posted

2 GB to strasznie mało, ja miałam 7 i mi nawet na pół miesiąca nie starczało, a i tak się pilnowałam z oglądaniem filmów na youtube itp. Teraz mam stałe łącze bez limitów i ufff... co za wygoda.

Posted

[quote name='Amber']2 GB to strasznie mało, ja miałam 7 i mi nawet na pół miesiąca nie starczało, a i tak się pilnowałam z oglądaniem filmów na youtube itp. Teraz mam stałe łącze bez limitów i ufff... co za wygoda.[/QUOTE]

Ja wcześniej też miałam stałe i było ekstra.Ale teraz jest taka sytuacja, że muszę mieć mobilny, bo wynajmuję mieszkanie.
Mało bo mamy taki abonament i płacę prawie 40 zł za dwa GB.A żeby było ciekawiej doładowuję sms'em za 15 zł i też mam 2 GB.

Posted

ja wroce do tematu wiezi psa i czy pies potrzebuje towarzystwa czleka, generalnie czlek mu potrzebny do karmienia a i czasem do milosci, wiele zalezy od samego psa , co do ONkow to moze kiedys mialy "to" w genach ale juz dawno nie.
sa psy ktore bez czleka i jego nawetobcesowego podejscia do psow nie moga sie obyc a sa tez takie ktore czleka traktuja instrumentalnie, ale sa tez takie ktore maja potrzebe milosci ino w okreslonych warunkach wtedy reszte zalatwiaja po swojemu.
psy jak ludzie maja swoje za uszami i swoje poglady na zycie a co autystycznych to wiem cos o tym hihihi za to wlasnie tyn moj autysta kochal [jak chcial] ino mnie hihihi w ogoel piesy to ciekawe obiekty do obserwacji
obecnie mam taka co to za wszelka cene i w kazdej chwili by sie piescila i takiego co to piesci sie ino wtedy kiedy sam chce, a i takiego co to wykorzystuje kazdy wolny moment i taka co to potrzebuje by choc raz dziennie spojrzec i sie usmiechnac do niej a to juz jej wystarcza choc piescic sie tyz lubi.
wedle mnie pies z czlekiem se same ustalaja swoje potrzeby i granice , jesli ta para chce do czegos dojsc i tak jak czleka nie da sie zmusisc do pieszczot jak nie chce tak i psa nie powinno sie do nich zmuszac, moze wystarcza im samo przebywanie z czlekiem blisko

Posted

[quote name='Tekla64']wedle mnie pies z czlekiem se same ustalaja swoje potrzeby i granice , jesli ta para chce do czegos dojsc i tak jak czleka nie da sie zmusisc do pieszczot jak nie chce tak i psa nie powinno sie do nich zmuszac, moze wystarcza im samo przebywanie z czlekiem blisko[/QUOTE]
Amen ;) Moja Liz lubiła popołudniami spać w sypialni z dala od nas. Wolałam, żeby chciała być ze mną, ale nic na siłę. A wiedziałam, że ona o wiele bardziej zapatrzona w ludzi niż moja druga pieszczoszka, ale miała potrzebę odosobnienia. Stopniowo przychodziła coraz częściej, a teraz to choć mordkę przy mojej ręce chce mieć, a najchętniej na kolanka ;) Ja nic nie robiłam, wszystko wyszło od niej, a ja się teraz cieszę, że się w końcu doczekałam :)

Posted

[quote name='zerduszko']Amen ;) Moja Liz lubiła popołudniami spać w sypialni z dala od nas. Wolałam, żeby chciała być ze mną, ale nic na siłę. A wiedziałam, że ona o wiele bardziej zapatrzona w ludzi niż moja druga pieszczoszka, ale miała potrzebę odosobnienia. Stopniowo przychodziła coraz częściej, a teraz to choć mordkę przy mojej ręce chce mieć, a najchętniej na kolanka ;) Ja nic nie robiłam, wszystko wyszło od niej, a ja się teraz cieszę, że się w końcu doczekałam :)[/QUOTE]

i to jest wspaniała nagroda :loveu:

Posted

a moge troszke pospamować?

[B]WAŻNA SPRAWA!!! Do adopcji Yorko- sznaucer!!! :evil_lol:[/B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213936-DO-ADOPCJI-YORKOSZNAUCER...i-inne-)-do-13.09-godz.-13.00?p=17561866#post17561866[/URL]

i przy okazji, taki bazarek jeszcze ;)
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/213933-LITERATURA-szpiedzy-wojna-czasy-bezpieki-TANIO!-Do-12.09-godz.-17-00?p=17561960#post17561960[/URL]

Posted

Ja dzisiaj mam depresje.Ktoś mądry wymyślił, żeby w środku osiedla zrobić koncert.Oczywiście pod moimi oknami.Uszy mi pękają, blok się trzęsie, a ja mam już łzy w oczach.Pozamykałam wszystkie okna, wzięłam głośno tv.To nic nie daje.Przecież ludzie mają małe dzieci, mieszkają tu starsi ludzie, ktoś może pracował i jest zmęczony.Ja na 8 (10) pietrze i doskonale słyszę, a co dopiero dzieje się na 1.Tak ma być do 23-ej.
Od jutra mam nowy transfer, to dziś może jakieś foteczki wstawię co by wykorzystać stary :)
Jak niektóre były to przepraszam, bo ja mam sklerozę.Zresztą po jakimś czasie i tak się rozmazują.

Uploaded with ImageShack.us