Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
poproś ładnie kompika, żeby pozwolił wstawić fotki :lol: jak Leoś nosi w łapkach skarby to może komputer posłucha prośby :lol:

Ach tego kompika to ja mogę co najwyżej skopać :), bo coś ostatnio mam nerwy słabe.Odpoczynek by mi się chyba przydał.A o fotkach to ja tak ogólnie, nie mam takich co skarby są w łapkach schowane :(.

Posted

malawaszka napisał(a):
pod warunkiem, że nie jest za stara :lol: ja niestety nie załapałabym się już na naprawę :errrr:

ha ha, tez widziałam ów wpis z "wytycznymi", ciut się zmartwiłam, bo też się nie załapuje, ale podjęłam się negocjacji ;)

Posted

[quote name='Fides79']to bierz kompika pod pache i smigaj do Magdy :cool3:

A pożyczysz walizeczkę z kółeczkami?

[quote name='malawaszka']pod warunkiem, że nie jest za stara :lol: ja niestety nie załapałabym się już na naprawę :errrr:

W sensie że co...tylko młódkom naprawia?No jak Ty jesteś za stara to ja tym bardziej, bo z tego co pamiętam mam roczek więcej

Posted

Fides79 napisał(a):
ha ha, tez widziałam ów wpis z "wytycznymi", ciut się zmartwiłam, bo też się nie załapuje, ale podjęłam się negocjacji ;)

Łojojojoj to jaka ta granica wieku, gdzie te wytyczne, bo może ja na żaden punkt się nie załapuję?

Posted

Saththa napisał(a):
Łoooo matko, skarby ciamkanie matko :) Się u Ciebie Watacho zrobiło :lol: a ostatnio narzekałas ze nikt Was za bardzo nie odwiedza :lol:

Wystarczyło trochę "pomałpować" i widzisz sama ;)

Posted

no jak widze zieciu sie rozwinal hihihi
ale ze nie lazi po innych galeriach to powiem wam ze bez zadnych problemow "opiekuje sie" kompem mojej cioteczki
a ona pare razy przekroczyla jego wyzanczony prog

wiec nie traccie nadziei hihihi to w gruncie rzeczy calkiem dobry chlopak
no ja wiem ze z moim kompem nie ma wyjscia ale tyz go robi co chwila, a tez jestem guuubo po granicach
bo spokoju by nie mial hihihi

Posted

[quote name='WATACHA']Bo obcy siedzą u Jambi,

pfffff... :obrazic:

[quote name='Fides79']to bierz kompika pod pache i smigaj do Magdy :cool3:

[quote name='malawaszka']pod warunkiem, że nie jest za stara :lol:

:shock: Magda?!

buahahahahahahahaah :roflt:

iiii tam, z tymi wytycznymi! ja tam dawno wiek zgodny z instrukcja mam za sobą a mój komputer został przejęty przez rzeczonego ;)

Posted

[quote name='jambi']pfffff... :obrazic:
Toż to człowiek komplementy śle, że dziewczyna gościnna i tak dalej... i co w podziękowaniu dostaje ?"pfffffff":oops:

:shock: Magda?!

buahahahahahahahaah :roflt:

iiii tam, z tymi wytycznymi! ja tam dawno wiek zgodny z instrukcja mam za sobą a mój komputer został przejęty przez rzeczonego ;)

Tekla zięciu dobry chłop, choć mógłby trochę ten wiek zawyżyć, resztę się jakoś dogra ;)

Posted

aaaa, to w sensie, że to komplement był??? ... to patrz, jaka ja nie spostrzegawcza.... :roll: :eviltong:

a co do mojej gościnności... wszystko ma swoje granice :razz: psa z domu nie wyrzuce, ale obcych z psa chętnie bym sie pozbyła, bo stare powiedzenie "gość jest jak ryba, po 3 dniach zaczyna śmierdziec" nabiera dla mnie nowego, realnego znaczenia...