Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
ja tam gdzie z dala lezy , super wyszlo ,za cholere nie widzialam ze to zakrecony do gory Mantor
lesne zdjecia piekne
a bokserka miodzio wisz ze lubie boksery

Wiem, że lubisz.Szkoda, że nie mam skanera, bo akurat z nią to zdjęcia mamy fajne w albumie.

Posted

Widze że Memtor sie nie rozdrabnia... hahah uważajcie bo kiedyś Was kurde zamkną za nielegalną wycinkę !! A Leoś ma świetnego focha - jego mina mówi " Jestem ponad to !! z plebsem się nie zadaje " Leo to super imię - miałam kiedyś chłopaka który miał na imię właśnie Leo :)

Posted

[quote name='lilo']Widze że Memtor sie nie rozdrabnia... hahah uważajcie bo kiedyś Was kurde zamkną za nielegalną wycinkę !! A Leoś ma świetnego focha - jego mina mówi " Jestem ponad to !! z plebsem się nie zadaje " Leo to super imię - miałam kiedyś chłopaka który miał na imię właśnie Leo :)

On się z nikim nie zadaje, ani z plebsem , ani z arystokracją.A Twój chłopak był Polakiem?

[quote name='Saththa']:roflt:

http://img585.imageshack.us/img585/1474/dscf6243t.jpg :loveu::)

Informuję uprzejmie, że to drzewo już było wyrwane :)

Posted

zerduszko napisał(a):
Wow, a tu z kolei zatrzęsienie fot! :)

Bo u nas odwrotnie.Nikt nas nie lubi to fotami nadrabiamy:evil_lol:

Posted

[quote name='weszka']Fajne leśne fotki. "Patycek" rzeczywiście maluśki sobie Mentorek znalazł ;)

Dziękujemy.Żeby jeszcze on z tymi patykami uważał ;).

[quote name='Saththa']I tam głupoty gadasz;)

Ja już tak mam, że gdzie nie pójdę tam głupoty gadam ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Ja nie mam takiej prawdziwej galerii, tylko Lizkowy temat... który odświeżam jak ktoś chce linka do mojej galerii, a potem wszyscy o nim zapominają :lol:
http://www.dogomania.pl/threads/137607-Liza-z-ruchliwej-ulicy-wprost-do-WSPANIA%C5%81EGO-domu-STA%C5%81EGO!

Dobra jutro tam wpadnę, bo dziś już idę spać.Mąż czeka ha,ha,ha żartowałam.Pogadał z Leosiem i poszli spać.