Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

wilczy zew napisał(a):
:lol: dobre

jaki masz system na kompie

Windowsa chyba 7 .Ja się kompletnie na tym nie znam.Chodzi o to, że gdzieś zgubiliśmy płytę z naszym :(.A tak naprawdę to się w tym wszystkim nie orientuję :(

Posted

Saththa napisał(a):
Hehehehe

To pierwsze raczej przykre...

Ale to drugie genialne;)

Wydaje mi się że przykre to by było jakby to był bezdomny, lub biedny człowiek.A to normalny facet który mieszka u nas w bloku.

Posted

wilczy zew napisał(a):
7 to dobry system

Podobno.Ja już nie wiem co z kompem.Może to z tym internetem jest nie tak.Mimo, że zasięg mam dobry, on rozłącza się, chodzi jak żółw.

Posted

no moj powrocil do zycia ale jeszcze cala mase musi zainstalowac , wazne ze juz jako tako mogie korzystac czego i tobie zycze

co do wystawek.... kiedys w berlinie przy przeprowadzce znajomym tak wlasnie poszedl se sprzet hi-fi bo...." byl do sprzatniecia" hihihi
ale znalezli cale szczescie

Posted

no to sie nie dziwie ze Leos ma przerost ego jak z takimi ogromnymi istoatami wygrywa to czego on ma sie jeszcze bac hihihi
bratanica w jakim wieku i cudna jest a swiry mnie powalily hihihi

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
ło to tak jak mój :D kość , świnia i jeszcze piłka :D hihih
kochana mordka :loveu:

A Mentor odwrotnie.Jak się przyczepi do jednej to już inną się nie będzie bawił.

Posted

[quote name='Tekla64']no to sie nie dziwie ze Leos ma przerost ego jak z takimi ogromnymi istoatami wygrywa to czego on ma sie jeszcze bac hihihi
bratanica w jakim wieku i cudna jest a swiry mnie powalily hihihi

ok 4 miesięcy

Posted

ja to nazywam maskowaniem partyzanckim , czasem Nikodem potrafi caly zielony wylzec z tymi dlugimi czepliwymi swinastwami na sobie i wtedy kamuflaz jest juz zupelny hihihi
a brody.... w szczegolnosci sluza do zachowania przepysznych resztek na deser coby w spokoju mozna se zas po wszytskim zupelnie w pelnym relaksie polizac hihihi

oba psowate sa jak zwykle zachwycajace a Mentorowe zainteresowanie zdobycza wedkarska jest cudne,Leos z zachlannoscia tez jest jedyny hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']a wy cozescie tak zamilki na urlop sie wybarli nie odmeldowawszy sie???? czy co????[/QUOTE]

Jak zwykle komp.Nie wiem jak dziś udało mi się odpalić internet, ale obawiam się, że to długo nie potrwa.Jutro mąż zawozi do kolegi, podobno niegłupi ;).Dzisiaj mogę jeszcze skorzystać.Dopiero go dostanę po trzech dniach, także nas nie będzie :( chwilowo.