Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']jaka ona jest cudowna :loveu: mądralinka kochana!! znowu goliłaś???[/QUOTE]

Ona tak reaguje na mięsko, do chrupek nawet nie wstaje :evil_lol:. Po filmiku tak stanęła na dwóch łapach tak,że się wywaliła :roll:.Ona ma taki węch, że z paru metrów czuje co mam do jedzenia. Goliłam troszkę, kąpałam w nizoralu , potem natłuściłam i ze skórą jest lepiej. Co jakiś czas golę i podcinam jej te stare jeszcze włoski.

Posted

Ona jest taka cudna, że kocham ją bardzo. Jak patrzy nam mnie tym swoim ryjkiem to się rozpływam. Faktycznie jest bardzo delikatna i uległa. Tak bardzo bym chciała, żeby się lepiej poczuła.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Saththa']no z tym brzuszkiem to jakaś paranoja :shake:

:calus:[/QUOTE]
Jak bierze leki ( w tym momencie metronidazol) to jest dobrze.Z chwilą odstawienia, wraca biegunka.No , ale ile można łykać prochów.A jak z kupą lepiej to pogarsza jej się to chrząkanie, dostała leki, ale nie działają, więc odstawiliśmy.Czekamy na wet, bo jest na urlopie i zobaczymy co powie.

Posted

Publikuje z tego co sie orientuje później posty w Twoim imieniu ... z reklamą włąsnie zobacz kto Cię podgląda :) kolezanka z pracy sobie klikneła a później wywalić jej to z FB nie było proste :)

Posted

Popatrzyłam sobie na Myszeczkę. Jaka ona słodka z tymi uszkami i tak grzecznie usiadła. No, wycałowałabym ją. :loveu: Jak Zibi tak patrzy to ma wszystko u mnie, co chce. I wie o tym, cha cha. :)

Posted

Wypoczywamy na działeczce :).Myszek daje rade ze spacerami. Kupiliśmy z Bartkiem 10 kg marchewki i nakradliśmy jabłek :eviltong:.Właśnie skończyliśmy robić sok i chyba będzie wesoło. Dałam radę wypić 3 duże szklanki .Czy wasze psiaki mają większy apetyt, bo nie wiem czy U Mentora to pogoda czy to tak na starość ;)?

Posted

ania0112 napisał(a):
Brokat i inka i teraz figa maja nieograniczony, nielimitowany apetyt wiec nie wiem czy do się jeszcze go zwiększyć ;)

A to Leos też, ale Mentor zachowuje się jakbym go głodziła, a żre tyle, że dziś stwierdziłam, że mu porcję zmniejszę.

Posted

WATACHA napisał(a):
A to Leos też, ale Mentor zachowuje się jakbym go głodziła, a żre tyle, że dziś stwierdziłam, że mu porcję zmniejszę.

Idefix je ile mu dasz... zasadniczo w tej chwili z Tazzem jedza jedna karme (tazzman 44 kilo)- je 400 gram Idefix 12 kilo je 200... :razz: i wciaz jest za chudy chociaz juz mu sie troche poprawiło :)

Posted

Saththa napisał(a):
Idefix je ile mu dasz... zasadniczo w tej chwili z Tazzem jedza jedna karme (tazzman 44 kilo)- je 400 gram Idefix 12 kilo je 200... :razz: i wciaz jest za chudy chociaz juz mu sie troche poprawiło :)

No Leo teoretycznie jak na swoją wagę je więcej niż Mentor.Mentor jest akurat, a Leo z 1kg mógłby oddać Myszce.
wilczy zew napisał(a):
Chyba piszemy o dwóch różnych psach :roll:

No ja pisałam o Mentorze i tylko przy okazji wspomniałam o Myszce, gdzie ona faktycznie może nadrabiać, a może dobrze się czuje i je tyle ile jej pasuje.Mięso zawsze zjada całe, z ryżem lub kaszą czasem marudzi.