malawaszka Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 jaka ona jest cudowna :loveu: mądralinka kochana!! znowu goliłaś??? Quote
WATACHA Posted August 16, 2014 Author Posted August 16, 2014 [quote name='malawaszka']jaka ona jest cudowna :loveu: mądralinka kochana!! znowu goliłaś???[/QUOTE] Ona tak reaguje na mięsko, do chrupek nawet nie wstaje :evil_lol:. Po filmiku tak stanęła na dwóch łapach tak,że się wywaliła :roll:.Ona ma taki węch, że z paru metrów czuje co mam do jedzenia. Goliłam troszkę, kąpałam w nizoralu , potem natłuściłam i ze skórą jest lepiej. Co jakiś czas golę i podcinam jej te stare jeszcze włoski. Quote
ania0112 Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 nie wie czemu ale byłam na tym wątku a potem go zgubiłam :oops: Mysza jest prze urocza!!!! Quote
Margi Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Cudna jest Myszka.Taka delikatna. Mądralińska co będzie do chrupek wstawać.Mięsko to co innego,przecież pyszne.:lol: Fajnie siada. Quote
WATACHA Posted August 16, 2014 Author Posted August 16, 2014 Ona jest taka cudna, że kocham ją bardzo. Jak patrzy nam mnie tym swoim ryjkiem to się rozpływam. Faktycznie jest bardzo delikatna i uległa. Tak bardzo bym chciała, żeby się lepiej poczuła. Quote
Saththa Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 no z tym brzuszkiem to jakaś paranoja :shake: :calus: Quote
WATACHA Posted August 24, 2014 Author Posted August 24, 2014 [quote name='Saththa']no z tym brzuszkiem to jakaś paranoja :shake: :calus:[/QUOTE] Jak bierze leki ( w tym momencie metronidazol) to jest dobrze.Z chwilą odstawienia, wraca biegunka.No , ale ile można łykać prochów.A jak z kupą lepiej to pogarsza jej się to chrząkanie, dostała leki, ale nie działają, więc odstawiliśmy.Czekamy na wet, bo jest na urlopie i zobaczymy co powie. Quote
WATACHA Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Dziewczyny nie wiecie czy to sprawdzanie na facebooku czy ktoś do ciebie zaglądał to ściema czy naprawdę można jakoś zobaczyć? Quote
Margi Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Nic na ten temat nie wiem,ale też chętnie się dowiem. Quote
malawaszka Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 ja myślę, że to ściema - jakiś spam, albo jeszcze gorzej - wirusy rozsyłają tak Quote
WATACHA Posted August 26, 2014 Author Posted August 26, 2014 Aha to dobrze, bo chciałam sobie do kogoś zajrzeć, ale niekoniecznie , żeby ktoś wiedział ;) Quote
Saththa Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Publikuje z tego co sie orientuje później posty w Twoim imieniu ... z reklamą włąsnie zobacz kto Cię podgląda :) kolezanka z pracy sobie klikneła a później wywalić jej to z FB nie było proste :) Quote
ulana Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Popatrzyłam sobie na Myszeczkę. Jaka ona słodka z tymi uszkami i tak grzecznie usiadła. No, wycałowałabym ją. :loveu: Jak Zibi tak patrzy to ma wszystko u mnie, co chce. I wie o tym, cha cha. :) Quote
WATACHA Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Wypoczywamy na działeczce :).Myszek daje rade ze spacerami. Kupiliśmy z Bartkiem 10 kg marchewki i nakradliśmy jabłek :eviltong:.Właśnie skończyliśmy robić sok i chyba będzie wesoło. Dałam radę wypić 3 duże szklanki .Czy wasze psiaki mają większy apetyt, bo nie wiem czy U Mentora to pogoda czy to tak na starość ;)? Quote
ania0112 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Brokat i inka i teraz figa maja nieograniczony, nielimitowany apetyt wiec nie wiem czy do się jeszcze go zwiększyć ;) Quote
WATACHA Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 ania0112 napisał(a):Brokat i inka i teraz figa maja nieograniczony, nielimitowany apetyt wiec nie wiem czy do się jeszcze go zwiększyć ;) A to Leos też, ale Mentor zachowuje się jakbym go głodziła, a żre tyle, że dziś stwierdziłam, że mu porcję zmniejszę. Quote
wilczy zew Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Może to wynik końca upałów? Uszatka na drugie imię ma: "przewód pokarmowy". Quote
WATACHA Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Może hoduje tłuszczyk na zimę. Myszka też nie narzeka na apetyt. Quote
WATACHA Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 wilczy zew napisał(a):Raczej nadrabia zaległości. Jakie zaległości, bo nie bardzo rozumiem? Quote
Saththa Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 WATACHA napisał(a):A to Leos też, ale Mentor zachowuje się jakbym go głodziła, a żre tyle, że dziś stwierdziłam, że mu porcję zmniejszę. Idefix je ile mu dasz... zasadniczo w tej chwili z Tazzem jedza jedna karme (tazzman 44 kilo)- je 400 gram Idefix 12 kilo je 200... :razz: i wciaz jest za chudy chociaz juz mu sie troche poprawiło :) Quote
wilczy zew Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 WATACHA napisał(a):Jakie zaległości, bo nie bardzo rozumiem? Chyba piszemy o dwóch różnych psach :roll: Quote
WATACHA Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Saththa napisał(a):Idefix je ile mu dasz... zasadniczo w tej chwili z Tazzem jedza jedna karme (tazzman 44 kilo)- je 400 gram Idefix 12 kilo je 200... :razz: i wciaz jest za chudy chociaz juz mu sie troche poprawiło :) No Leo teoretycznie jak na swoją wagę je więcej niż Mentor.Mentor jest akurat, a Leo z 1kg mógłby oddać Myszce. wilczy zew napisał(a):Chyba piszemy o dwóch różnych psach :roll: No ja pisałam o Mentorze i tylko przy okazji wspomniałam o Myszce, gdzie ona faktycznie może nadrabiać, a może dobrze się czuje i je tyle ile jej pasuje.Mięso zawsze zjada całe, z ryżem lub kaszą czasem marudzi. Quote
Recommended Posts