WATACHA Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 malawaszka napisał(a):no jak szczur jakiś wygląda i co to tam jeszcze bylo???? w ogóle to taka brzydka jest :crazyeye: masakra no! i stara ;), bo ja nie wiem ile to ona ma lat gdyż nie miała książeczki buhahaha i złuaaaaaaaaaa jestem bo podstawiam inne psy. Quote
malawaszka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 zerduszko napisał(a):Ale o so chozi? Ogon ma boski :loveu: Lilka miała dziś przemiłe spotkanie z panią chętną na adopcję - Tila została obejrzana jak towar na półce w sklepie i nie spełniła oczekiwań babsztyla - no niech Lilka opisze, ale ja współczuję takiego spotkania... ludzie są beznadziejni... wrr Lilka a opiszesz tego brzydala? bo ja mam taki krótki tekst tylko - z tym ma być ogłaszana? TILA to wesoła, łagodna, kochana niunia, toleruje inne psy. Wielkości pomiędzy sznaucerem mini i średnim. UNIKAT - wygląda jak sznaucer średni o umaszczeniu czarno-srebrnym :) Świetna, energiczna i bardzo pozytywna suczka. Trochę nieokrzesana, potrzebuje nauki, ruchu i mądrych opiekunów. WYSTERYLIZOWANA, zachipowana. Przebywa w domu tymczasowym w Warszawie Quote
WATACHA Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 zerduszko napisał(a):Ale o so chozi? Ogon ma boski :loveu: Byliśmy dziś na spotkaniu, bo pani chciała poznać Tilę.Owszem pani miła.Wyszła do nas z synem i (chyba) matką.Dzieciak fajny od razu ją zaczął głaszczać i gadać "fajna jest, fajna", babeczka taka zdystansowana trochę, ale grzeczna i taktowna.........ale to stare babsko.......co chwila jakieś głupie komentarze typu , że to nie jest młody pies, że córka jej innego psa pokazywała, jak szczur, czy ma książeczkę, bo jak nie to skąd my mamy wiedzieć ile to lat ma.......w ogóle masakra, wziąć i tylko pi...ąć w łeb.Nawet mojego męża zirytowała.W końcu młodsza spytała czy nie mamy mniejszych w fundacji ;P, no i , że liczy się pierwsze wrażenie blebleble. Quote
malawaszka Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 no bo to dla tej starszej szukają psa więc... liczy się pierwsze wrażenie ... jezu aż mnie otrzepało... Quote
WATACHA Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 malawaszka napisał(a):Lilka miała dziś przemiłe spotkanie z panią chętną na adopcję - Tila została obejrzana jak towar na półce w sklepie i nie spełniła oczekiwań babsztyla - no niech Lilka opisze, ale ja współczuję takiego spotkania... ludzie są beznadziejni... wrr Lilka a opiszesz tego brzydala? bo ja mam taki krótki tekst tylko - z tym ma być ogłaszana? TILA to wesoła, łagodna, kochana niunia, toleruje inne psy. Wielkości pomiędzy sznaucerem mini i średnim. UNIKAT - wygląda jak sznaucer średni o umaszczeniu czarno-srebrnym :) Świetna, energiczna i bardzo pozytywna suczka. Trochę nieokrzesana, potrzebuje nauki, ruchu i mądrych opiekunów. WYSTERYLIZOWANA, zachipowana. Przebywa w domu tymczasowym w Warszawie Brzydal ogólnie w domu jest nawet znośny.Napastuje, jest namolna, ciągle by dawała causy, mało delikatna, ale zero agresji.Kradnie wszystko od zabawek, po bieliznę i brudne waciki i chusteczki.Ciągle merda ogonem.Piszczy i szczeka czasem jak ktoś przechodzi.Przychodzi na zawołanie, lecz trudno ją "odgonić".Na dworze, cały czas popiskuje cichutko dopóki nie zobaczy psa, wtedy drze japę, piszczy, jęczy i nie da jej się uspokoić.Jedyny sposób jaki znalazłam to wzięcie jej na ręce.Niestety tak się nie da za długo z 3 psami.Lubi węszyć, a jak złapie trop to mogę wołać, wołać i wołać i nic, głucha.Aaaaa i mało sika, raz na spacerze, albo wcale i trzyma do następnego spaceru.Nie wiem czy to nie dziwne trochę. Quote
Fides79 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 ja nie wiem jak Wy chciałyście dla starszej Pani dać takiego 'brzydala', przecież z pieskiem to się trzeba prezentować odpowiednio na spacerze:roll: http://i43.tinypic.com/5dp1cn.jpg ha jaki zbity pies, i miszcz drugiego planu :lol: Quote
zerduszko Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Pani pewnie piękna to psa brzydkiego mieć nie może :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 zerduszko napisał(a):Pani pewnie piękna to psa brzydkiego mieć nie może :diabloti: piękna i młoda z 6 z przodu :lol: Quote
WATACHA Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 zerduszko napisał(a):Pani pewnie piękna to psa brzydkiego mieć nie może :diabloti: Właśnie nie , stara z obrzydliwym, skrzywionym w grymasie ryjem, a o głosie nie wspomnę :) Quote
malawaszka Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 WATACHA napisał(a):Właśnie nie , stara z obrzydliwym, skrzywionym w grymasie ryjem, a o głosie nie wspomnę :) hahahaha leżę i kwiczę :roflt: Quote
wilczy zew Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 [quote name='WATACHA']Byliśmy dziś na spotkaniu, bo pani chciała poznać Tilę.Owszem pani miła.Wyszła do nas z synem i (chyba) matką.Dzieciak fajny od razu ją zaczął głaszczać i gadać "fajna jest, fajna", babeczka taka zdystansowana trochę, ale grzeczna i taktowna.........ale to stare babsko.......co chwila jakieś głupie komentarze typu , że to nie jest młody pies, że córka jej innego psa pokazywała, jak szczur, czy ma książeczkę, bo jak nie to skąd my mamy wiedzieć ile to lat ma.......w ogóle masakra, wziąć i tylko pi...ąć w łeb.Nawet mojego męża zirytowała.W końcu młodsza spytała czy nie mamy mniejszych w fundacji ;P, no i , że liczy się pierwsze wrażenie blebleble. całkowicie się zgadzam,baba zrobiła jak najgorsze pierwsze wrażenie... Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 malawaszka napisał(a):hahahaha leżę i kwiczę :roflt: Naprawdę miała wykrzyw na twarzy, bo jej się od początku pies nie podobał.Stała z tym wyrazem na twarzy całe pięciominutowe spotkanie, a wystarczyło powiedzieć np."wie pani to nie pies jakiego szukaliśmy..." czy coś w tym stylu i wszystko by było w porządku.Przecież ja nikomu nie wciskam psa na siłę, nie to nie, jak nie wy to ktoś inny. Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 A mam takie pytanie?Czy myślicie, że jak się wciska "100 razy" guzik przy windzie to ona szybciej jedzie:evil_lol:? Albo jak się wchodzi do klatki, a tam już ktoś jest i stoi pod windą to pewnie tak sobie stoi i trzeba nacisnąć guzik, bo pewnie ta osoba nie nacisnęła, bo jest durniem.Straszna ze mnie zrzęda :p Quote
Aleks89 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Starzejesz się i zaczynasz mieć naleciałości starego mohera :P Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Aleks89 napisał(a):Starzejesz się i zaczynasz mieć naleciałości starego mohera :P Każdy się starzeje, choć fakt, że ja jakoś dwa razy szybciej ;P.A jaki jest następny etap po tym starym moherze?Mam nadzieję, że nie zgon, że coś mnie jeszcze fajnego czeka :)? Quote
Aleks89 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 ganianie do kościoła chyba będzie następne :P i pilnowanie krzyża. Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Aleks89 napisał(a):ganianie do kościoła chyba będzie następne :P i pilnowanie krzyża. Zawsze to jakaś atrakcja na stare lat.Ważne by mieć pasje :).Tylko, ze ja nie lubię beretów, może być bez ;P? Quote
Fides79 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 WATACHA napisał(a):Zawsze to jakaś atrakcja na stare lat.Ważne by mieć pasje :).Tylko, ze ja nie lubię beretów, może być bez ;P? nio chyba może, ewentualnie chustka na głowe pod brodą wiązana, a i nie zapomnij włosów na wałki zakręcić ;) Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Fides79 napisał(a):nio chyba może, ewentualnie chustka na głowe pod brodą wiązana, a i nie zapomnij włosów na wałki zakręcić ;) Jak byłam mała (ale nie tak bardzo ;)) to mi babcia taką chustkę wiązała i mam uraz :) Quote
Fides79 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 no to chyba do pilnowania krzyża się jednak nie będziesz nadawała ;) Quote
WATACHA Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Fides79 napisał(a):no to chyba do pilnowania krzyża się jednak nie będziesz nadawała ;) To może zostanę, jak to one się nazywają, co to cały dzień w oknie siedzą, wszystko widzą, wszystko słyszą i zrzędzą:loveu:? Quote
Fides79 Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 WATACHA napisał(a):To może zostanę, jak to one się nazywają, co to cały dzień w oknie siedzą, wszystko widzą, wszystko słyszą i zrzędzą:loveu:? ooo to prędzej, tylko kocyk albo podusie sobie podłóż pod łokcie, żeby Cie nie bolały :lol: Quote
malawaszka Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 WATACHA napisał(a):A mam takie pytanie?Czy myślicie, że jak się wciska "100 razy" guzik przy windzie to ona szybciej jedzie:evil_lol:? Albo jak się wchodzi do klatki, a tam już ktoś jest i stoi pod windą to pewnie tak sobie stoi i trzeba nacisnąć guzik, bo pewnie ta osoba nie nacisnęła, bo jest durniem.Straszna ze mnie zrzęda :p hahahaha z tym naciskaniem guzika 100 razy to też miałam... ja to miałam, ale to chyba był sposób na rozładowanie wkur*a jak winda godzinę nie jechała... :lol: ale jak ktoś stał przy windzie to nie naciskałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts