Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

ty za to Sandra to na bank nie masz żadnych włosów na ziemi... nic a nic nie sypie się z psów.... czy z Ciebie :P

co  mentorek mógł zjeść zeby się wyrzygac i nie buta i nie szurówkę ( bo o tym pisałas więc było by za prosto)... adresówke? kawałek obrozy? MYSZE? :P

Posted

Tak Mentor wylizał włosy z podłogi zresztą swoje własne, bo nikt inny tyle nie gubi.

Mała podpowiedź jest taka, że myśleliśmy, że to bandaż.Jednak nie było takiej możliwości, bo musiałby otworzyć sobie szafkę, zeżreć bandaż i zamknąć ją z powrotem

Posted

Nie widać.

No rzeczywiście chłopak sobie poradził. U mnie to by się mogło źle skończyć, bo na dole firanek mam frędzelki zebrane w takie drewniane kuleczki. Jakby zjadł taką kulkę...

• 2 weeks later...
Posted

No przezywał.Rano w Nowy Rok zauważyliśmy.Jakby wypukły guzik, ze dwa cm ma.Ja też nigdy nie słyszałam.

Jeszcze o tym nie pisałam, ale Mentorowi wyszedł jakieś 1,5-2lata temu guz na kręgosłupie.Nie mam teraz chwili by to opisywać, bo udało się go zmniejszyć parokrotnie, ale od pewnego czasu ciągle w różnych miejscach wyskakują mu właśnie tłuszczaki, "dzyndzle" , "guziki" :(.

Posted

I co z tymi guzkami - same znikają czy coś z tym robisz? Czy tak chodzi w guzikach do fraku? A może faktycznie jak się przestraszył to w coś się uderzył...