Fides79 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 to Leoś łobuziak :evil_lol: pokaż go w nowej fryzurce Quote
Tekla64 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 pokaz zdjecia i opwowiedz jak to pani z nim sie nawalczyla? bo mysle ze latwo nie bylo hihihi ale mam nadzieje ze zadowolona jestes choc w miare z pracy pani? a moze rzeczywiscie zaczniesz sama robic swojego a pomysl ze tym czaski tyz bedziesz mogla robic piekne !!! Quote
Fides79 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 a powiem tak, Felek nigdy nie był zachwycony wizytami u fryzjerek, co prawda nie trzeba było kagańca mu zakładać, ale się wiercił, wyrywał :roll: odkąd strzygę go sama jest zdecydowanie bardziej spokojny i bez większych problemów mogę zrobić wszystko co potrzeba ;) Quote
WATACHA Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Się okazało, że potem był grzeczny.Podobno nawet przyjaźń się nawiązała, choć nie nadużywałabym tego słowa na miejscu pani ;) No fryz powiem, że tak srednio mi się podoba, bo nie pomyślałam, że moje "dosyć krótko łapki" u pani znaczy "prawie łyse łapki" :).Wersja mocno letnia, ale mój mąż zadowolony, bo on go takiego lubi.Dla mnie za krótko.Grzywkę też ciut inaczej chciałam, ale może być ;).Ale nie ma , żadnych krzywości i placków. Miałam, kupić maszynkę, ale jak ja zaczynam coś kupować, a się nie znam, to nie wróży to dobrze ;).Nie mogę się zdecydować, może poczekam na lepsze czasy i kupię jakąś droższą, bo te wszystkie moje przyszłe sznupy będę strzygła sobie sama:) Quote
Culineo Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 pojawiam się znowu , bo brzydko mówiąc.. zapomniałam o was :oops: amstaff kanadyjski ? :o u mnie była opcja tylko charta afgańskiego, ctr i pare razy nowofunlanda :lol: Quote
WATACHA Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Culineo napisał(a):pojawiam się znowu , bo brzydko mówiąc.. zapomniałam o was :oops: amstaff kanadyjski ? :o u mnie była opcja tylko charta afgańskiego, ctr i pare razy nowofunlanda :lol: A to nie ładnie, teraz nam przykro, że poszliśmy w zapomnienie :eviltong: Ctr to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ;), nowofundlanda z wielkim przymrużeniem oka, ale afgana to już nie jestem w stanie z żadnej strony wypatrzeć Za karę my do Was też nie wpadniemy ;), a zdradzę tajemnicę, że już parę razy się przymierzaliśmy :cool3: Quote
Culineo Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 WATACHA napisał(a):A to nie ładnie, teraz nam przykro, że poszliśmy w zapomnienie :eviltong: Ctr to jeszcze jestem w stanie zrozumieć ;), nowofundlanda z wielkim przymrużeniem oka, ale afgana to już nie jestem w stanie z żadnej strony wypatrzeć Za karę my do Was też nie wpadniemy ;), a zdradzę tajemnicę, że już parę razy się przymierzaliśmy :cool3: przepraszamy i jest nam wstyd :( afgana jak usłyszałam to myslałam, że umre ze śmiechu, ale dopiero po tym jak grzecznie wyprowdzaiłam panią z błedu i odeszłam kilkanascie metrów :lol: wpadajcie, wpadajcie, ale u nas cisza zdjęciowa chwilowa :) Quote
WATACHA Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Aleeeeeeeeeeeee marudy.Mam dwa, ale takie jak zwykle nie za ładne ;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zerduszko Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 ło matko, ale do tak krótkich łapek, to pasowałoby brodę skrócić ;) Nawet dla mnie za krótko :lol: Quote
WATACHA Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Bródka rzecz święta , łapki jakoś przeżyję Quote
zerduszko Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 WATACHA napisał(a):Bródka rzecz święta , łapki jakoś przeżyję E tam święta - zbędna :P Teraz wygląda jakby się głównie z brody składał ;) Nie lubię jak się psu gubią proporcje :P Quote
WATACHA Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 zerduszko napisał(a):E tam święta - zbędna :P Teraz wygląda jakby się głównie z brody składał ;) Nie lubię jak się psu gubią proporcje :P Z bródką czy bez proporcje nadal by były zgubione.Okazało się, że na tych chudych łapkach nie mój Leoś tylko jakaś bambaryła chodzi :). Quote
bira Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ej tam, nie taki zly ten fryz :-) Odrosnie przeciez :-) A gruby to gdzie on jest ? Quote
zerduszko Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 (edited) WATACHA napisał(a):Z bródką czy bez proporcje nadal by były zgubione.Okazało się, że na tych chudych łapkach nie mój Leoś tylko jakaś bambaryła chodzi :). Moim zdaniem nie i nie :P Nie chodzi mi o wycięcie bródki, tylko ciut uszczuplenie ;) A Leoś wygląda szczupło :) Edited May 31, 2012 by zerduszko Quote
WATACHA Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 No z boku nie wygląda, ale od góry to niezła beczułka ha,ha,ha Quote
Fides79 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 no nie jest tak źle, grzywka spoko, tylko jak na mój gust ciut więcej na łapkach mogło zostać, przy najmniej przednich ;) Quote
Tekla64 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 wazne ze sie wam podoba zreszta za chwile odrosnie i proporcje sie zrobia same Quote
Recommended Posts