Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='gryf80']masakra.podnoszę.tam wyżej na zdjęciu w pojedynczej klateczce otwarte drzwiczki-przypomina mi trochę gończego lub ogara.może gdyby w ogłoszeniu napisać "podobieństwo"szybciej znalazłby dom.co wy nato?[/QUOTE]

Można tak zrobić :)
Ja czekam na więcej zdjęć, jak będą, to go tak poogłaszam.

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
czy jest szansa na nowe zdjęcia szczeniaków?
robię duże allegro szczeniakowe i przydałyby się ładniejsze zdjęcia, żeby nie wypadały słabo na tle innych ...

Ja niestety jestem dopiero za tydzień w przytulisku...

Wyprowadzę każdego po kolei na spacer, i porobię zdjęcia na trawce, może się uda...

Posted

Jutro lub w niedzielę powinnam być w przytulisku, chyba że mi się pogorszy (znów jestem chora...)

Z nowości : jest 6 nowych szczeniaków, 4 mniejsze, 2 większe.

Posted

nika28 napisał(a):
Jutro lub w niedzielę powinnam być w przytulisku, chyba że mi się pogorszy (znów jestem chora...)

Z nowości : jest 6 nowych szczeniaków, 4 mniejsze, 2 większe.

kochana zdrówka życzę!!:Rose:

czekam na fotki Twoje z wystawieniem allegro:)

Posted

Niestety nie byłam :(
Przez deszcz i burzę :(

W następnym tygodniu będę na pewno, bo jest też dużo dorosłych psów, i trzeba zrobić też im zdjęcia.

Zrobiłam dzisiaj dużo ogłoszeń Dorotce, jednej z maluchów, tych starszych. Może to coś da...

Posted

Dostałam zdjęcia nowych szczeniaków.

Wszystkie to pieski, malutkie, wesołe. Maja ok. 2 miesiacy, rozrabiaja na całego, zaczepiają duże psy i chca się bawić. :) Sa już zaszczepione. Jest jeszcze czwarty, ale nie ma być wydany, więc nie mam jego zdjęć. Jest podobny, tylko pręgowany.

Niestety nie wiem które to sunie, a które pieski...

Posted

kochane cioteczki, chetnie zrobie wydarzenie na FB ale CZY TU SA WSZYSTKIE ZDJECIA?
prosze o pm ze zgoda na powyzsze i instrukcje co apisac na FB a czego absolutnie nie - zreszta troche tu doczytalam
jak sie zgodzicie to wieczorkiem je powstawiam zbiorczo

Posted

Nano napisał(a):
dlaczego jeden nie ma byc wydany ??

Nie wiem... dziwne to. Dopytam się w niedzielę.

Cleo2008, a mogłabyś wystawić FB w niedzielę ? :) Będę miała nowe zdjęcia, teraz już na pewno pojadę, bo muszę zabrać dwa kociaki z przytuliska.

Posted

nika28 napisał(a):
Nie wiem... dziwne to. Dopytam się w niedzielę.

Cleo2008, a mogłabyś wystawić FB w niedzielę ? :) Będę miała nowe zdjęcia, teraz już na pewno pojadę, bo muszę zabrać dwa kociaki z przytuliska.

Nika, ja bym wstawila PRZED niedziela, w niedziele dostawie zdjecia i tyle

Posted

Witam Cioteczki
Jestem tutaj nowa, ale może jakoś postaram się trochę pomóc, na coś przydać.
Koleżanka ma sklep mini-zoologiczny i czasami przychodzą ludzie zapytać czy wie coś o jakiś pieskach na wydaniu (ma tylko ogłoszenia kotów)

Posted

Erelda napisał(a):
Witam Cioteczki
Jestem tutaj nowa, ale może jakoś postaram się trochę pomóc, na coś przydać.
Koleżanka ma sklep mini-zoologiczny i czasami przychodzą ludzie zapytać czy wie coś o jakiś pieskach na wydaniu (ma tylko ogłoszenia kotów)

Witaj!:)

o to byłoby super - może u koleżanki można by wywieść jakieś ogłoszenia szczeniaczków?:)