Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
ja nie wiem no co można poradzić - mają allegro, codziennie ich na cafeanimal wrzucam, może jak znajdę trochę czasu to ich poogłaszam...
a myślałam, że już wszystko z Rudym dobrze:(
A to morusek czy tolek?

Ja im robiłam masę ogłoszeń... I ostatnio jeszcze tych rudych braci ogłaszałam... I nic :(
Morusek i Tolek to ten sam, zdrowszy... Tamten nawet nie miał zdjęć ani imienia... :placz:

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Ja im robiłam masę ogłoszeń... I ostatnio jeszcze tych rudych braci ogłaszałam... I nic :(
Morusek i Tolek to ten sam, zdrowszy... Tamten nawet nie miał zdjęć ani imienia... :placz:

kochany Psiaczku bezimienny jest mi strasznie przykro ... :placz::placz::placz: starałyśmy się, ale nam nie wyszło, przepraszamy...
biegaj szczęśliwy za TM
  • Posted

kinia098 napisał(a):
    Jeju, biedaczek :( Trzeba ostro ogłaszać, póki jeszcze nie zaczął się sezon na maluszki... :/

Ogłaszam, ogłaszam i... nic :( Nie wiem co jeszcze mogę zrobić :( :( :(

Posted

Jestem załamana...

Ani jeden maluch nie poszedł do adopcji... Te psy już są nieadopcyjne... Dzikusy, nieufne, niczego nienauczone... Nikt ich nie adoptuje... Ja już nie wiem, co zrobić. W Głownie nawet ładne, fajne psy mają problem ze znalezieniem domów, a co dopiero takie kundelki, w dodatku nieufne...

Nie wiem co robić, gdzie szukać chociaż DT ? :(

Posted

wrzucę je wszystkie jeszcze do allegro wielkiego szczeniakowego - będzie jedno ale z podziałem na małe i średnie i duże szczeniaki - jest szansa na nowe fotki?

nika napisz coś o tym jamniku szczeniaku - jeśli jest malutki to może bym jakoś DT dla niego znalazła....

Posted

[quote name='Agnieszka_K']
    nika napisz coś o tym jamniku szczeniaku[/QUOTE]

O którego chodzi ? :oops: Jej tutaj jego zdjęcie ?

Mam kilka nowych zdjęć, ale tylko dwóch suczek, jak zgram zdjęcia to wstawię, mam na meilu.

Posted

[quote name='nika28']O którego chodzi ? :oops: Jej tutaj jego zdjęcie ?

Mam kilka nowych zdjęć, ale tylko dwóch suczek, jak zgram zdjęcia to wstawię, mam na meilu.[/QUOTE]

chodziło mi o tego co wstawiłaś ale mój potencjalny DT wziął własnie kogoś :(
    obiecuję jak najszybciej zrobić to duże szczeniakowe allegro (nika wyślesz mi nowe foty?), ale padam na twarz a musiałam pilnie zrobić bazarek na sunię która do 10go musi zapłacić za hotelik :( zapraszam przy okazji, może wesprzecie choć piątakiem? - w mojej sygnaturce

Posted

[quote name='Agnieszka_K']chodziło mi o tego co wstawiłaś ale mój potencjalny DT wziął własnie kogoś :(

To jest raczej większy szczeniak, taki owczarkowaty :(

Zdjęcia suczek, niestety tylko takie...

Posted

masakra.podnoszę.tam wyżej na zdjęciu w pojedynczej klateczce otwarte drzwiczki-przypomina mi trochę gończego lub ogara.może gdyby w ogłoszeniu napisać "podobieństwo"szybciej znalazłby dom.co wy nato?