nika28 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Agnieszka_K napisał(a):ja nie wiem no co można poradzić - mają allegro, codziennie ich na cafeanimal wrzucam, może jak znajdę trochę czasu to ich poogłaszam... a myślałam, że już wszystko z Rudym dobrze:( A to morusek czy tolek? Ja im robiłam masę ogłoszeń... I ostatnio jeszcze tych rudych braci ogłaszałam... I nic :( Morusek i Tolek to ten sam, zdrowszy... Tamten nawet nie miał zdjęć ani imienia... :placz: Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 nika28 napisał(a):Ja im robiłam masę ogłoszeń... I ostatnio jeszcze tych rudych braci ogłaszałam... I nic :( Morusek i Tolek to ten sam, zdrowszy... Tamten nawet nie miał zdjęć ani imienia... :placz: kochany Psiaczku bezimienny jest mi strasznie przykro ... :placz::placz::placz: starałyśmy się, ale nam nie wyszło, przepraszamy... biegaj szczęśliwy za TM Quote
kinia098 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jeju, biedaczek :( Trzeba ostro ogłaszać, póki jeszcze nie zaczął się sezon na maluszki... :/ Quote
nika28 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 kinia098 napisał(a):Jeju, biedaczek :( Trzeba ostro ogłaszać, póki jeszcze nie zaczął się sezon na maluszki... :/ Ogłaszam, ogłaszam i... nic :( Nie wiem co jeszcze mogę zrobić :( :( :( Quote
Korciaczki Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 eh.... takie fajne psy, nika, kciuki za wszystko Quote
kinia098 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 o maluszki też nikt nie dzwoni ? :( święta,,,, :/ :roll: Quote
nika28 Posted April 21, 2011 Author Posted April 21, 2011 Nikt... Dzwoniły jakieś Panie o szczeniaki, ale dwu-miesięczne, a ja takich nie ogłaszałam... Więc to chyba znowu pomyłka. Quote
Agnieszka_K Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 kurcze... :( i allegro im się skończyło też wczoraj i zero odzewu? Quote
nika28 Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 Agnieszka_K napisał(a): i allegro im się skończyło też wczoraj i zero odzewu? Zero.......... Quote
nika28 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Jutro poodnawiam ogłoszenia... Może teraz ktoś się odezwie... :( Quote
nika28 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Jestem załamana... Ani jeden maluch nie poszedł do adopcji... Te psy już są nieadopcyjne... Dzikusy, nieufne, niczego nienauczone... Nikt ich nie adoptuje... Ja już nie wiem, co zrobić. W Głownie nawet ładne, fajne psy mają problem ze znalezieniem domów, a co dopiero takie kundelki, w dodatku nieufne... Nie wiem co robić, gdzie szukać chociaż DT ? :( Quote
Agnieszka_K Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 nika ja też w takim razie jestem już zalamana.... Quote
nika28 Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 Następny szczeniak w przytulisku... [IMG]http://img508.imageshack.us/img508/6726/psiakv.jpg[/IMG] Quote
nika28 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='ick']I cisza?I Nikt nie pyta o maluchy?[/QUOTE] Nikt, zupełna cisza... Nawet z wyróżnionego allegro brak zapytań... :( Quote
Agnieszka_K Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 wrzucę je wszystkie jeszcze do allegro wielkiego szczeniakowego - będzie jedno ale z podziałem na małe i średnie i duże szczeniaki - jest szansa na nowe fotki? nika napisz coś o tym jamniku szczeniaku - jeśli jest malutki to może bym jakoś DT dla niego znalazła.... Quote
nika28 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Agnieszka_K'] nika napisz coś o tym jamniku szczeniaku[/QUOTE] O którego chodzi ? :oops: Jej tutaj jego zdjęcie ? Mam kilka nowych zdjęć, ale tylko dwóch suczek, jak zgram zdjęcia to wstawię, mam na meilu. Quote
Agnieszka_K Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='nika28']O którego chodzi ? :oops: Jej tutaj jego zdjęcie ? Mam kilka nowych zdjęć, ale tylko dwóch suczek, jak zgram zdjęcia to wstawię, mam na meilu.[/QUOTE] chodziło mi o tego co wstawiłaś ale mój potencjalny DT wziął własnie kogoś :( obiecuję jak najszybciej zrobić to duże szczeniakowe allegro (nika wyślesz mi nowe foty?), ale padam na twarz a musiałam pilnie zrobić bazarek na sunię która do 10go musi zapłacić za hotelik :( zapraszam przy okazji, może wesprzecie choć piątakiem? - w mojej sygnaturce Quote
nika28 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='Agnieszka_K']chodziło mi o tego co wstawiłaś ale mój potencjalny DT wziął własnie kogoś :( To jest raczej większy szczeniak, taki owczarkowaty :( Zdjęcia suczek, niestety tylko takie... Quote
nika28 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Zapomniałam napisać, że do przytuliska trafił nowy szczeniak... z mamą. Na razie nie mam zdjęć :( Quote
gryf80 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 masakra.podnoszę.tam wyżej na zdjęciu w pojedynczej klateczce otwarte drzwiczki-przypomina mi trochę gończego lub ogara.może gdyby w ogłoszeniu napisać "podobieństwo"szybciej znalazłby dom.co wy nato? Quote
Recommended Posts