Agnieszka_K Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 nie no ta dupinka w misce z karmą:) haha świetne:) fajnie, że ta ślicznota domek może będzie mieć - kiedy będzie wiadomo na pewno? postaram się dziś/jutro zrobić maluchom allegro(tylko nika podaj mi dane kontaktowe), tymczasem bardzo gorąco zapraszam na bazarek cegiełkowy z mojego banerka - na ratowanie życia ONki:( Quote
nika28 Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 piesek, jeden z braci Psiaków w przytulisku do wyboru do koloru. A domków brak. Wszystkie zdjęcia są z 2 kwietnia. Agnieszka_K, mogłabyś zrobić teraz allegro z tymi nowymi fotkami ? :oops: Tym starszakom, młodszym dzisiaj porobię ogłszenia na bezpłatnych portalach, mam dwa zapytania o tą małą suczkę, więc myśle że domki się znajdą dla tych maluszków. Ze starszymi teraz będzie problem, bo już za bardzo urosły... :( Zaraz napiszę jakiś tekst dla nich do ogłoszeń. EDIT : pisałyśmy w tym samym czasie :) Quote
Agnieszka_K Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 a właśnie taki tytuł chciałam dać na allegro: "przesłodkie szczeniaczki - do wyboru do koloru" :loveu: Quote
Agnieszka_K Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 zrobiłam obiecane allegro - myślałam że mnie coś strzeli - zrobiłam całe już daję zatwierdz a mnie wylogowało i wszystko od nowa....:angryy: ale jest: http://allegro.pl/przepiekne-szczeniaczki-pilnie-szukaja-domkow-i1548376778.html co poprawić proszę pisać - w ciągu 12 godzin mogę zmienić, czyli tak do południa:) Quote
kinia098 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Mają zrobione wydarzenie na FB ? Ogłoszenia oprócz allegro są ? Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 maluchy mają 76 wyświetleń już oby się jakieś domki znalazły! kinia ogłoszeń chyba nie mają...:( Quote
nika28 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Agnieszka_K, można jeszcze zmianić ? :oops: Najmniejsze maluchy już wydane, jakieś domy na wsi... Niestety nic więcej nie wiem. Trzeba usunąć nazwę miejscowości, i napisać że to przytulisko w okolicach Łodzi. Czasami ludzie jadą, i sobie po prostu biorą psy, a ja później nic nie wiem, i się martwię, że to jakieś złe domy :( Wiem, wiem, jestem przewrażliwiona chyba :oops: I kontakt do mnie :) : nika2806@vp.pl, 502-540-078 (po godz. 16) Dziękuję ślicznie za allegro :loveu: piękne jest, oby domki sie znalazły !!! Kinia, na FB ich nie ma, inne ogłoszenia im dzisiaj porobię, ale pomoc potrzebna, bo wszystkiego sama nie ogarnę ! Quote
kinia098 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Najmniejsze czyli ten piesek z kreseczką na główce, ta szorstka i sunia brązowa z białym krawacikiem ? Oby tylko nie na łańcuch................ Może masz możliwość podglądnięcia papierów adopcyjnych ? :oops: Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='nika28']Agnieszka_K, można jeszcze zmianić ? :oops: Najmniejsze maluchy już wydane, jakieś domy na wsi... Niestety nic więcej nie wiem. Trzeba usunąć nazwę miejscowości, i napisać że to przytulisko w okolicach Łodzi. Czasami ludzie jadą, i sobie po prostu biorą psy, a ja później nic nie wiem, i się martwię, że to jakieś złe domy :( Wiem, wiem, jestem przewrażliwiona chyba :oops: I kontakt do mnie :) : nika2806@vp.pl, 502-540-078 (po godz. 16) Dziękuję ślicznie za allegro :loveu: piękne jest, oby domki sie znalazły !!! Kinia, na FB ich nie ma, inne ogłoszenia im dzisiaj porobię, ale pomoc potrzebna, bo wszystkiego sama nie ogarnę ! co zmienic szybko? usunac adresz www?? wyrzuce male maluchgy, glowno tez Quote
nika28 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Agnieszka_K napisał(a): usunac adresz www wyrzuce male maluchgy, glowno tez Tak :) I kontakt zmień na mnie. Kinia, jakbym poprosiła, to bym mogła przejrzeć, ale co mi to da jak nie mogę psów odebrać w razie złych warunków :( Chyba wolę nie wiedzieć... Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 http://allegro.pl/show_item.php?item=1548376778 teraz ok?:) Quote
nika28 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Teraz jest super, WIELKIEEEE dzięki :loveu: Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='nika28']Teraz jest super, WIELKIEEEE dzięki :loveu: oby coś z tego było...trzymam bardzo kciuki za telefony!! a ta sunka wyglada jak Timon z Timona i pumby;) Quote
Agnieszka_K Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 cafe maluszków http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/przeslodkie-szczeniaczki-do-wyboru-do-koloru-POMOZ-PROSZE,37218 mamy 1 obserwatora na allegro - chyba, że to któraś z cioteczek?:cool3: Quote
Agnieszka_K Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 maluchy mają 140 wyświetlen i 1 obserwatora, czy ktoś może dzwonił Nika? Quote
nika28 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Agnieszka_K napisał(a):maluchy mają 140 wyświetlen i 1 obserwatora, czy ktoś może dzwonił Nika? Niestety nie :( Żaden maluch z tych większych nie poszedł do adopcji, a jeszcze na dodatek wróciła moja Muszka z adopcji, którą miałam na DT :( Bo sika w domu. U mnie wcześniej już się nauczyła załatwiać na dworze, a teraz znowu załatwia się w domu :( Babka chyba w ogóle nie wychodziła z nią na spacery... :( Quote
Agnieszka_K Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 nika28 napisał(a):Niestety nie :( Żaden maluch z tych większych nie poszedł do adopcji, a jeszcze na dodatek wróciła moja Muszka z adopcji, którą miałam na DT :( Bo sika w domu. U mnie wcześniej już się nauczyła załatwiać na dworze, a teraz znowu załatwia się w domu :( Babka chyba w ogóle nie wychodziła z nią na spacery... :( nie wiem, trzeba być dobrej myśli... a jak będziesz mieć nowe zdjęcia to wrzuć proszę. szkoda mi tej muszki i szlag mnie trafia, że ludzie biorą szczeniaka i nie chce im się nawet nad nim popracować tylko oddają :( Quote
nika28 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Moja Muszka Być może domek się szykuje... Ale teraz będę sprawdzała bardziej wnikliwie i zniechęcała... ;) Niestety malutka po pobycie w 'nowym domu' załatwia się znowu w domu... I coś nie może załapać, że trzeba na dworze :( Właśnie robię ogłoszenia Moruskowi. Żaden szczeniak nie poszedł do adopcji... :( Odzewu zero :( Kilka zdjęć Moruska Quote
Agnieszka_K Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja nie rozumiem i muszka piękna i morusek cudny. ale w ogóle gdzie nie spojrzę to szczeniaki stoją :placz: i nie tylko szczeniaki Quote
nika28 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Agnieszka_K napisał(a):ale w ogóle gdzie nie spojrzę to szczeniaki stoją :placz: i nie tylko szczeniaki W Głownie zastój trwa cały rok :( W tamtym roku udało nam się wydać z 20 dorosłych psów... To strasznie mało, jak na schronisko. Zresztą wystarczy zajrzeć na wątek (banerek w podpisie) :( Cały czas trafiają nowe psy... :( Quote
Agnieszka_K Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 nika28 napisał(a):W Głownie zastój trwa cały rok :( W tamtym roku udało nam się wydać z 20 dorosłych psów... To strasznie mało, jak na schronisko. Zresztą wystarczy zajrzeć na wątek (banerek w podpisie) :( Cały czas trafiają nowe psy... :( wiem widziałam ten wątek też... no nic trzeba robic ogłoszenia.. Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 nika28 napisał(a):Jeden rudy kudłaty za TM :( Bożeeee jak to??? :placz::placz::placz::placz: Quote
nika28 Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Bożeeee jak to??? :placz::placz::placz::placz: Nie wiem... :( Został znaleziony martwy dzisiaj... A było już bardzo dobrze... :( Jakby znalazł się DT... To tak by się nie stało... Ehh... ja sama nie dam rady wszystkim pomóc... :placz: Quote
Agnieszka_K Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 nika28 napisał(a):Nie wiem... :( Został znaleziony martwy dzisiaj... A było już bardzo dobrze... :( Jakby znalazł się DT... To tak by się nie stało... Ehh... ja sama nie dam rady wszystkim pomóc... :placz: ja nie wiem no co można poradzić - mają allegro, codziennie ich na cafeanimal wrzucam, może jak znajdę trochę czasu to ich poogłaszam... a myślałam, że już wszystko z Rudym dobrze:( A to morusek czy tolek? Quote
Recommended Posts