Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie no ta dupinka w misce z karmą:) haha świetne:)
fajnie, że ta ślicznota domek może będzie mieć - kiedy będzie wiadomo na pewno?

postaram się dziś/jutro zrobić maluchom allegro(tylko nika podaj mi dane kontaktowe), tymczasem bardzo gorąco zapraszam na bazarek cegiełkowy z mojego banerka - na ratowanie życia ONki:(

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesek, jeden z braci

Psiaków w przytulisku do wyboru do koloru. A domków brak.

Wszystkie zdjęcia są z 2 kwietnia.
Agnieszka_K, mogłabyś zrobić teraz allegro z tymi nowymi fotkami ? :oops: Tym starszakom, młodszym dzisiaj porobię ogłszenia na bezpłatnych portalach, mam dwa zapytania o tą małą suczkę, więc myśle że domki się znajdą dla tych maluszków. Ze starszymi teraz będzie problem, bo już za bardzo urosły... :(
Zaraz napiszę jakiś tekst dla nich do ogłoszeń.

EDIT : pisałyśmy w tym samym czasie :)

Posted

Agnieszka_K, można jeszcze zmianić ? :oops:

Najmniejsze maluchy już wydane, jakieś domy na wsi... Niestety nic więcej nie wiem.

Trzeba usunąć nazwę miejscowości, i napisać że to przytulisko w okolicach Łodzi. Czasami ludzie jadą, i sobie po prostu biorą psy, a ja później nic nie wiem, i się martwię, że to jakieś złe domy :( Wiem, wiem, jestem przewrażliwiona chyba :oops:

I kontakt do mnie :) : nika2806@vp.pl, 502-540-078 (po godz. 16)

Dziękuję ślicznie za allegro :loveu: piękne jest, oby domki sie znalazły !!!

Kinia, na FB ich nie ma, inne ogłoszenia im dzisiaj porobię, ale pomoc potrzebna, bo wszystkiego sama nie ogarnę !

Posted

Najmniejsze czyli ten piesek z kreseczką na główce, ta szorstka i sunia brązowa z białym krawacikiem ?
Oby tylko nie na łańcuch................
Może masz możliwość podglądnięcia papierów adopcyjnych ? :oops:

Posted

[quote name='nika28']Agnieszka_K, można jeszcze zmianić ? :oops:

Najmniejsze maluchy już wydane, jakieś domy na wsi... Niestety nic więcej nie wiem.

Trzeba usunąć nazwę miejscowości, i napisać że to przytulisko w okolicach Łodzi. Czasami ludzie jadą, i sobie po prostu biorą psy, a ja później nic nie wiem, i się martwię, że to jakieś złe domy :( Wiem, wiem, jestem przewrażliwiona chyba :oops:

I kontakt do mnie :) : nika2806@vp.pl, 502-540-078 (po godz. 16)

Dziękuję ślicznie za allegro :loveu: piękne jest, oby domki sie znalazły !!!

Kinia, na FB ich nie ma, inne ogłoszenia im dzisiaj porobię, ale pomoc potrzebna, bo wszystkiego sama nie ogarnę !

co zmienic szybko?
usunac adresz www??
wyrzuce male maluchgy, glowno tez

Posted

Agnieszka_K napisał(a):

usunac adresz www
wyrzuce male maluchgy, glowno tez

Tak :)
I kontakt zmień na mnie.

Kinia, jakbym poprosiła, to bym mogła przejrzeć, ale co mi to da jak nie mogę psów odebrać w razie złych warunków :(
Chyba wolę nie wiedzieć...

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
maluchy mają 140 wyświetlen i 1 obserwatora, czy ktoś może dzwonił Nika?

Niestety nie :(

Żaden maluch z tych większych nie poszedł do adopcji, a jeszcze na dodatek wróciła moja Muszka z adopcji, którą miałam na DT :( Bo sika w domu. U mnie wcześniej już się nauczyła załatwiać na dworze, a teraz znowu załatwia się w domu :( Babka chyba w ogóle nie wychodziła z nią na spacery... :(

Posted

nika28 napisał(a):
Niestety nie :(

Żaden maluch z tych większych nie poszedł do adopcji, a jeszcze na dodatek wróciła moja Muszka z adopcji, którą miałam na DT :( Bo sika w domu. U mnie wcześniej już się nauczyła załatwiać na dworze, a teraz znowu załatwia się w domu :( Babka chyba w ogóle nie wychodziła z nią na spacery... :(

nie wiem, trzeba być dobrej myśli... a jak będziesz mieć nowe zdjęcia to wrzuć proszę.
szkoda mi tej muszki i szlag mnie trafia, że ludzie biorą szczeniaka i nie chce im się nawet nad nim popracować tylko oddają :(

Posted

Moja Muszka

Być może domek się szykuje... Ale teraz będę sprawdzała bardziej wnikliwie i zniechęcała... ;)
Niestety malutka po pobycie w 'nowym domu' załatwia się znowu w domu... I coś nie może załapać, że trzeba na dworze :(

Właśnie robię ogłoszenia Moruskowi.
Żaden szczeniak nie poszedł do adopcji... :(
Odzewu zero :(

Kilka zdjęć Moruska

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
ale w ogóle gdzie nie spojrzę to szczeniaki stoją :placz:
i nie tylko szczeniaki

W Głownie zastój trwa cały rok :(
W tamtym roku udało nam się wydać z 20 dorosłych psów... To strasznie mało, jak na schronisko. Zresztą wystarczy zajrzeć na wątek (banerek w podpisie) :( Cały czas trafiają nowe psy... :(

Posted

nika28 napisał(a):
W Głownie zastój trwa cały rok :(
W tamtym roku udało nam się wydać z 20 dorosłych psów... To strasznie mało, jak na schronisko. Zresztą wystarczy zajrzeć na wątek (banerek w podpisie) :( Cały czas trafiają nowe psy... :(

wiem widziałam ten wątek też... no nic trzeba robic ogłoszenia..

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Bożeeee jak to??? :placz::placz::placz::placz:

Nie wiem... :( Został znaleziony martwy dzisiaj... A było już bardzo dobrze... :(

Jakby znalazł się DT... To tak by się nie stało... Ehh... ja sama nie dam rady wszystkim pomóc... :placz:

Posted

nika28 napisał(a):
Nie wiem... :( Został znaleziony martwy dzisiaj... A było już bardzo dobrze... :(

Jakby znalazł się DT... To tak by się nie stało... Ehh... ja sama nie dam rady wszystkim pomóc... :placz:

ja nie wiem no co można poradzić - mają allegro, codziennie ich na cafeanimal wrzucam, może jak znajdę trochę czasu to ich poogłaszam...
a myślałam, że już wszystko z Rudym dobrze:(
A to morusek czy tolek?