Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do przytuliska pod Łodzią trafiło ostatnio kilkanaście szczeniaków.

Niestety adopcji tam zero... A maluchy rosną, i zaraz nie będą miały w ogóle szans na adopcję...

[SIZE="3"]Bardzo prosimy o DT dla nich.

Jest 6 (chyba) 3-miesięcznych. Cztery chłopaki, dwie dziewczyny (na ostatnich zdjęciach). Niestety mam tylko takie zdjęcia :

Jest jeszcze taka suczka, ma ok. 4-5 miesięcy. Super towarzyska, skacze na człowieka i liże po twarzy :( Tak bardzo chciałaby być kochana...
Ma jeszcze 3 braci.

Kilka dni później pewien Pan znalazł w lesie dwa wycieńczone szczeniaki. Są identyczne, chłopaki. Jeden jest w dobrej formie, drugi walczy o życie :( Tego drugiego nie mam zdjęć. Mają ok. 5 miesięcy.

Mamy jeszcze 6-miesięcznego Maksia, który został podrzucony do przytuliska jako maluszek. Dla niego też bardzo pilnie potrzebne DT, bo Maksio już zdziczał, boi się obcych, szczeka na nich, a czasami próbuje capnąć jak nikt nie patrzy. Raczej nie ma szans na adopcję ze schroniska... :(

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluchy mają całą masę ogłoszeń, robiła im olivetshka, mają dosyć dużo ogłoszeń ode mnie.
Dzwoniły 2 osoby, ale takie, że szkoda gadać.

Te najmniejsze są już takimi trochę dzikuskami, na obcych szczekają, ale jak weźmie się je na ręce, to rozdają całuski :)
Wszystkie są zaszczepiona i mają chipy.

Te dwa rude kudłate są super, bardzo towarzyskie i kochane.

Posted

Będę w sobotę lub niedzielę w schronisku, zrobię każdemu z osobna zdjęcia. Ja sama nie mogę się za bardzo połapać który jest który :oops:

To wtedy zrobimy allegro z nowymi fotkami, oki ?

Najgorsze jest to że kleszcze zaczęły atakować, a przytulisko jest praktycznie w środku lasu :( Dzisiaj odeszła jedna suczka, dorosła, a kilka innych psów jest chorych... Mam nadzieję że maluchy tego nie załapią, bo one już w ogóle nie będą miały szans na przeżycie :(

Posted

boziu, oby się jakoś uchowały....
czekam na piękne fotki, w weekend jestem poza kompem, ale w poniedziałek siadam i robię im mega słodziutkie allegro!:)
i nie ma zmiłuj mają się domki zakochiwać! ;)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):

i nie ma zmiłuj mają się domki zakochiwać! ;)

Oby... :( Bo jak nie, to nie wiem co będzie :(

Mamy w schronisku już kilka psiaków które trafiły jako małe szczeniaki, teraz mają 2-3 lata i już chyba nigdy nie znajdą domków, bo są strasznymi dzikusami :(

Posted

nika28 napisał(a):
Oby... :( Bo jak nie, to nie wiem co będzie :(

Mamy w schronisku już kilka psiaków które trafiły jako małe szczeniaki, teraz mają 2-3 lata i już chyba nigdy nie znajdą domków, bo są strasznymi dzikusami :(

wiem, trzeba szybko coś znaleźć:(
teraz najważniejsze żeby maluchy pięknie pozowały - ładne zdjęcia to połowa sukcesu!:lol: i będziemy ogłaszać do skutku!
strasznie mi ich szkoda

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
a chcesz któregoś przygarnąć może?:cool3: dowieziemy!;)

Do Poznania bez problemu mogę dowieźć osobiście :razz:
Nawet kilka maluszków :razz: