Jump to content
Dogomania

Terier pszeniczny (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spokojnie drugi termin jest do któregos tam stycznia :wink:
Ja jadę tylko na niedzielę, bo wtedy sa sh i inne interesujące nas rasy, zero spania gdziekolwiek, aby zminimalizowac koszty, a ty pewnie na cały weeekend sie wybierasz co ? :wink:

Posted

Licząc koszty przelewu, wyjdzie ci może z 10-20 zł taniej niz na m-cu więc nie ma za bardzo róznicy.
Np do Trencina róznice miałam wielka bo z 45 euro na 70 euro :roll: i dlatego poszedł przelew.

A jeden sofcik z tego forum jedzie na interre :wink:

Posted

[quote name='sh_maniak']Licząc koszty przelewu, wyjdzie ci może z 10-20 zł taniej niz na m-cu więc nie ma za bardzo róznicy.
No jeszcze pomysle, bede sie widziala ze znajomymi w sobote, wiec zobacze jak oni sobie wymyslili...

A jeden sofcik z tego forum jedzie na interre :wink:

Gadaj zaraz kto to :evilbat: !

Posted

No to moze chociaz wspomnisz, zeby sie tu co jakis czas pojawil(a) na topicu i nie tak zdawkowo :evilbat: nie wiem, moze na jakims innym topicu sie produkuje bardziej i masz kontakt, bo ja to wogole zadnych namiarow 8)

Posted

[quote name='UTAAP']No to moze chociaz wspomnisz, zeby sie tu co jakis czas pojawil(a) na topicu i nie tak zdawkowo :evilbat: nie wiem, moze na jakims innym topicu sie produkuje bardziej i masz kontakt, bo ja to wogole zadnych namiarow 8)

ale na kogo :roll:

Posted

Shimuś :D :D :D :wink: :calus:

Na życzenia już po malutku przychodzi czas ,więc wszystkiego naj,naj ,naj
spełnienia marzeń, pomyślnego zaliczenia egzaminów, ukończenia studiów, dla Naj :D :wink: :wink:
I aby Ci już nigdy pieski nie uciekły :lol: :lol: :lol: :wink:

Posted

Marcino - skąd jedzie sofcik , uchyl tajemnicy, wiesz coś bliżej o nim :question:

Może dla mnie :lol: :lol: :lol:

Shimi - jak Twoja sofcia królowa :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...