Jump to content
Dogomania

Terier pszeniczny (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Marcino1978 napisał(a):

Paulina wstawiaj Gaje :wink:

Niestety nie dysponuje cyfrowka :-? . Moze poprosze Siedzacego... zeby mi zeskanowala kilka. Nie powiem na kiedy to bedzie, bo ...Wol jest ostatnio zabiegana, ale pokombinuje :wink:

• Replies 980
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Znalazłam w galeri wśród zdjęć z Poznania, które zamieściła Poswiata 1 sofciaka... Nie wiem ani kto to, ani czyj psiak.
http://img392.imageshack.us/img392/3959/dsc090465li.jpg

Wedlug mnie to jest Von der Schonen Lausitz BRIAN O'KELLY. Bardzo ladny pies z niemieckiej hodowli, wytawiany w klasie mlodziezy. W rzeczywistosci kolor jego wlosa jest bardziej, hmm... "soczysty" :wink:

Posted

Maya&Alex napisał(a):
Wygląda jakby zgubił się w tłumie :D

Przejrzalam moje zdjecia z Poznania i wychodzi na to, ze ten pies na gorze to....nie pies :lol: . Na takiej ringowce z lancuszkowa obroza wystawiana byla suczka w klasie otwartej Villa Rosa's JILL NA LAUSITZ, mieszkajaca w tej niemieckiej hodowli. To by sie zgadzalo, bo jest jasniejsza od BRIANA, no i tez mialam wrazenie, ze jest troche przytloczona atmosfera, wlasnie tak jakby sie zgubila w tlumie :wink:
Ale to nie przeszkodzilo jej wygrac rasy :P

Posted

Hej !
Pozdrawiam wszystkie sofciki a szczegolnie znana mi osobiscie Wieske :D Wpadlam tu do was nachwilke i znalazlam znajome psie nosy :D
Pozdrowka :P

• 2 weeks later...
Posted

sh_maniak napisał(a):
Paulina a gdzie mogę zobaczyć fotki z Poznania robione na sofcim ringu?? :roll:

Mowiac, ze widzialam fotki z Poznania, miala na mysli "moje", robione zwykla glupawka -

Przejrzalam moje zdjecia z Poznania...

- akurat ta suczka z otwartej ladnie mi wyszla na kilku :wink: Innych(poza Twoimi) nie widzialam...

Posted

Niestety nie... Kiedys chcielismy cos takiego zrobic, ale, z tego co kojarze, to wszystko sie jakos rozeszlo po kosciach, min. nie mial kto prowadzic strony. Nie mamy wsrod softowcow komputerowca, ktory by sie tym zajal...przynajmniej nikt taki sie nie ujawnil :roll:

Posted

Rozumiem, a szkoda, ze nie ma czegos takiego zwłaszcza, ze egzeplarzy tej rasy jest jak kot napłkał :wink:

Ja tylko dodam, ze na wystawie w Nowej Rudzie 2005 był aż 1 sofcik ( normalnie sie wkręcam w te softy, bo od razu na show ja wypatrzyłam :lol: )

była to sunia juniorka Iness Inuschka Kni-York, wiem, ze dostała Zw.Mł i NJwR gdyz startowała w Bis Junior, ale mysleż że BOB tez miała :D

Posted

Rozumiem, a szkoda, ze nie ma czegos takiego zwłaszcza, ze egzeplarzy tej rasy jest jak kot napłkał

Niestety nie sposób się nie zgodzić... właściciele sofciakó mogliby choć tutaj częściej i efektywniej się udzielać :D

Posted

Marcino1978 napisał(a):
podobno jakas stronka sie robi :wink:

Marcin, masz na mysli to cos co chciala zrobic Kasia? Jakis miesiec temu miala wyslac wszystkim adres strony, ale z tego co wiem, to byly jakies problemy z adresem i miala cos tam zmieniac. Jestem z nia na bierzaco i na razie nic wiecej nie wspominala...tyle ze ma duzo pracy, bo nawet na maile czasem jej ciezko odpisac, wiec to pewnie glowny powod opoznienia :roll:

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Rozumiem, a szkoda, ze nie ma czegos takiego zwłaszcza, ze egzeplarzy tej rasy jest jak kot napłkał

Niestety nie sposób się nie zgodzić... właściciele sofciakó mogliby choć tutaj częściej i efektywniej się udzielać :D

No coz, co racja, to racja :oops: . W takim razie moje dogomaniackie postanowienie noworoczne - od przyszlego roku wiecej relacji z Gajkowych wystaw na tym topiku, a moze i z zycia codziennego cos ciekawego sie nada 8)

Posted

Wyniki z krajowej wystawy w Kielcach - 20.11.2005

Irish Soft Coated Wheaten Terrier Suki młodzieży INESS INUSCHKA Kni-York dosk.1,Zw.Ml.,BOB

Irish Soft Coated Wheaten Terrier Suki pośrednia BEAUTY LIGHT Zolotye Rossy ???

Irish Soft Coated Wheaten Terrier Suki otwarta Wheatstone JOANNA dosk.1,NSwR,CWC

Posted

W tym roku raczej juz nigdzie. W przyszlym w marcu klubowka i miedzynarorowa w Katowicach, w kwietniu Opole, w maju Lodz. O krajowkach nie myslalam , moze cos wyjdzie w miedzyczasie, ale nie mam konkretnych planow. :wink:
Chcialam pojechac tez gdzies za granice, ale to bedzie zalezalo od planow znajomych - nie mam samochodu i wole jechac z kims, bo to zawsze taniej wyjdzie 8)

Posted

No rozumiem cię, ja tez tak robie jeżeli chodzi o zagranice :wink:
Bo najbliższe dwie moje wystawy własnie nie sa w Polsce :wink:
Z tego co piszesz to dopiero widzimy sie w Opolu, bo jeszcze nie myslałysmy gdzie wystawiamy Lilu, narazie planuję tylko moje husky :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...