Marcino1978 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 tak, wiem, przepraszam, miałemwstawić i nie wstawiłem - skleroza chodząca ze mnie :D jutro wstawiam na 100% :wink:
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 jutro to ty masz inne plany :wink: z inna rasa zwiazane - przypominam sklerozo :lol: będziesz w tym Wrocławiu czy nie :roll: bo jest mały problemik z obcinaniem takiej jednej :wink:
Marcino1978 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 niech Kaśke poprosi - ona lepiej obcina :wink: wiem wiem dzisiaj Dzień SOSA :lol:
AgaCzips Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Marcino :o Ty żyjesz :angel: :angel: :angel: jutro wstawiam na 100% :wink: Trzymam za słowo :wink:
sh_maniak Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Marcino1978 napisał(a):niech Kaśke poprosi - ona lepiej obcina :wink: wiem wiem dzisiaj Dzień SOSA :lol: Marcin ty mi tego nie mów, a .... wiesz komu :wink: Oj chyba jednak nie był dzien Sosa, bo nic mi nie napisałes :(
Marcino1978 Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 dzień sosa przeniesiony na jutro :lol: a fotek nie moge wstawic bo nie mam hasła do serwera :roll:
AgaCzips Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Marcino1978 napisał(a): a fotek nie moge wstawic bo nie mam hasła do serwera :roll: faceci :roll: Marcino-pokombinuj może wpadniesz na nie :roll:
sh_maniak Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 ja ci pomoge wstawiać :D tylko fotki ma meila prześlij :wink:
UTAAP Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Marcino1978 napisał(a):co do stawki na ZielonaG - wszytskie psy jednego właściciela dwa w typie irlandzkim i jedem w amerykanskim. Hmm :hmmmm: , Marcino, a mozesz mi wyjasnic, ktory z tych psow jest w typie amer.? Wg mnie wszystkie sa w irlandzkim, no moze Hermione jest w skandynawskim, ale amerykanem to ja tam zadnego bym nie nazwala :roll:
sh_maniak Posted September 27, 2005 Posted September 27, 2005 Utaap czemu nie byłas we Wrocławiu? Chciałam poznać :wink:
SiedzacyWol Posted September 29, 2005 Posted September 29, 2005 Gaja dostala cieczki - i to bylo przyczyna braku Gaji na Wroclawskiej wystawie , ale bedzi ejuz na Legionowskeij dobra ciocia
sh_maniak Posted September 30, 2005 Posted September 30, 2005 Tam to mnie nie będzie .... za daleko :(
Marcino1978 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 UTAAP napisał(a):Marcino1978 napisał(a):co do stawki na ZielonaG - wszytskie psy jednego właściciela dwa w typie irlandzkim i jedem w amerykanskim. Hmm :hmmmm: , Marcino, a mozesz mi wyjasnic, ktory z tych psow jest w typie amer.? Wg mnie wszystkie sa w irlandzkim, no moze Hermione jest w skandynawskim, ale amerykanem to ja tam zadnego bym nie nazwala :roll: ja bym nazwal wlasnie Harmione :wink:
Marcino1978 Posted October 2, 2005 Posted October 2, 2005 tak jest prosciej irlandzi albo amerykanski dlatego tak nazwalem :wink: toi tak jest tak ciezkie do rozszyfrowania wiec nie trzeba dodatkowo zamazywac sytuacji typem skandynawskim. Napisalem tak zeby odrazu bylo wiadomo ze są troche inne we wlosie :wink:
UTAAP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 sh_maniak napisał(a):Utaap czemu nie byłas we Wrocławiu? Chciałam poznać :wink: No widzisz - tak wyszlo jak wyszlo, juz mnie Siedzacy... wyprzedzil z odpowiedzia Gaja dostala cieczki - i to bylo przyczyna braku Gaji na Wroclawskiej wystawie Myslalam, ze sie wyrobimy do Wrocka ale nie udalo sie :-? Napewno jeszcze bedzie okazja - przypuszczam, ze bedziesz w Poznaniu, wiec pewnie sie zobaczymy :wink:
UTAAP Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Marcino1978 napisał(a):tak jest prosciej irlandzi albo amerykanski dlatego tak nazwalem :wink: toi tak jest tak ciezkie do rozszyfrowania wiec nie trzeba dodatkowo zamazywac sytuacji typem skandynawskim. Napisalem tak zeby odrazu bylo wiadomo ze są troche inne we wlosie :wink: OK, rozumiem to, zeby bylo jasniej dla mniej wtajemniczonych :wink:
sh_maniak Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 UTAAP napisał(a):Napewno jeszcze bedzie okazja - przypuszczam, ze bedziesz w Poznaniu, wiec pewnie sie zobaczymy :wink: będę :wink: jak czas pozwoli to wystawie moja Lilu :angel:
Marcino1978 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 UTAAP napisał(a):Marcino1978 napisał(a):tak jest prosciej irlandzi albo amerykanski dlatego tak nazwalem :wink: toi tak jest tak ciezkie do rozszyfrowania wiec nie trzeba dodatkowo zamazywac sytuacji typem skandynawskim. Napisalem tak zeby odrazu bylo wiadomo ze są troche inne we wlosie :wink: OK, rozumiem to, zeby bylo jasniej dla mniej wtajemniczonych :wink: dokładnie :wink:
aga_ostaszewska Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 A co się dzieje ze zdjęciami Waszych sofciaków? Wstawiajcie coś!
Marcino1978 Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Faridd jest teraz nie wyjsciowy wiec sie wstrzymam do kąpieli :lol: Paulina wstawiaj Gaje :wink:
Recommended Posts