Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymam kciuki za Łapsia. Brazowa1 nie poznałabyś Bajki. Z wycofanej, zalęknionej suni zrobiła się wesoła, rozrabiająca,zaborcza pannica. Powolutku dzień za dniem zdobywałam jej zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie, a zdjęć jeszcze nie mam, niestety.

Posted

Moim sposobem na życie zawsze były podróże.
Pewnego dnia postanowiłem sam obrać sobie cel i cicho, bez zbędnych pożegnań, ruszyłem w nowe życie… Los sprawił, że trafiłem do schroniska. Pomóż mi udać się w kolejną podróż- do człowieka, z którym wspólnie zwiedzę świat!...
Podpisano,
Travel - http://www.dogomania.pl/threads/214146

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Vailet']śliczny jest :loveu:

PS czemu ma pętle ze smyczy jak ma obroże :diabloti: http://imageshack.us/photo/my-images/838/0d902919c9761885med.jpg/
bo nie ufam tym obrożom. Za to ufam pętli ze starej,sprawdzonej smyczy Flexie-niezawodna firma. I możesz tej samej,jednej smyczy użyć do każdego psa,inaczej poświęcałabys po kwadrans na szukanie i dopasowywanie obroży,bez pewności na powodzenie lub z szansą na "PYK"! w czasie spaceru.

Posted

Witajcie cioteczki - nie znalazłam nigdzie wieści, więc przekażę tutaj - na tablica.pl znalazłam akcję pt"nakarm psa". Rzecz dotyczy schroniska w Gdyni i w Bydgoszczy - worek karmy, trzeba raz dziennie klikać w wybranego psa, opis na stronie głównej- jeśli macie życzenie, poślijcie dalej, bo ja w ogłoszeniach na dogo tom matołek - pozdrawiam

Posted

nooo,szkoda tylko,że nie ma tam karmienia psa z jakiegos zapadłego schronu,z tych na uboczu, bo akurat i Gdynia I Bydgoszcz są schroniskami w których jedzenia nie braknie i nie zabraknie. Fajnie gdyby tablica dawała wybór miedzy schroniskami najbardziej potrzebujacymi,a nie najbardziej operatywnymi.

Posted

[quote name='brazowa1']nooo,szkoda tylko,że nie ma tam karmienia psa z jakiegos zapadłego schronu,z tych na uboczu, bo akurat i Gdynia I Bydgoszcz są schroniskami w których jedzenia nie braknie i nie zabraknie. Fajnie gdyby tablica dawała wybór miedzy schroniskami najbardziej potrzebujacymi,a nie najbardziej operatywnymi.[/QUOTE]

Dokładnie o tym samym pomyślałam....

Posted

Nie znam aż tak dokładnie schronisk, ale to prawda - w każdej dziedzinie życia, tam płynie miód, gdzie pszczoły "w kupie" zwłaszcza głośno bzyczącej. Ja mimo wszystko klikam - koszta żadne, a może kiedyś akcja rozpowszechni się i będzie można wybrać