brazowa1 Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 dzis postaram sie o adres Lapsa. Quote
elkate Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 trzymam kciuki za Łapsia. Brazowa1 nie poznałabyś Bajki. Z wycofanej, zalęknionej suni zrobiła się wesoła, rozrabiająca,zaborcza pannica. Powolutku dzień za dniem zdobywałam jej zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie, a zdjęć jeszcze nie mam, niestety. Quote
plina Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Moim sposobem na życie zawsze były podróże. Pewnego dnia postanowiłem sam obrać sobie cel i cicho, bez zbędnych pożegnań, ruszyłem w nowe życie… Los sprawił, że trafiłem do schroniska. Pomóż mi udać się w kolejną podróż- do człowieka, z którym wspólnie zwiedzę świat!... Podpisano, Travel - http://www.dogomania.pl/threads/214146 Quote
Asia_M Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Łapsio, mam nadzieję, że jesteś w świetnym domku. Quote
Nazwabez Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Co ja widzę :) Łapsio miał wątek i wielu wielbicieli :) To i ja dołączam się do śledzenia jego losów w domu :) Quote
brazowa1 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 a to oznacza;BRAZOWA RUSZ WRESZCIE TYŁEK! Quote
elkate Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 noooo, czekamy cierpliwie na info z nowego domku, a obiecała to Brazowa Quote
Asia_M Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Łapsio pycholku, mam nadzieję że wszystko ok Quote
Vailet Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 śliczny jest :loveu: PS czemu ma pętle ze smyczy jak ma obroże :diabloti: http://imageshack.us/photo/my-images/838/0d902919c9761885med.jpg/ Quote
brazowa1 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='Vailet']śliczny jest :loveu: PS czemu ma pętle ze smyczy jak ma obroże :diabloti: http://imageshack.us/photo/my-images/838/0d902919c9761885med.jpg/ bo nie ufam tym obrożom. Za to ufam pętli ze starej,sprawdzonej smyczy Flexie-niezawodna firma. I możesz tej samej,jednej smyczy użyć do każdego psa,inaczej poświęcałabys po kwadrans na szukanie i dopasowywanie obroży,bez pewności na powodzenie lub z szansą na "PYK"! w czasie spaceru. Quote
lizka121 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Witajcie cioteczki - nie znalazłam nigdzie wieści, więc przekażę tutaj - na tablica.pl znalazłam akcję pt"nakarm psa". Rzecz dotyczy schroniska w Gdyni i w Bydgoszczy - worek karmy, trzeba raz dziennie klikać w wybranego psa, opis na stronie głównej- jeśli macie życzenie, poślijcie dalej, bo ja w ogłoszeniach na dogo tom matołek - pozdrawiam Quote
brazowa1 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 nooo,szkoda tylko,że nie ma tam karmienia psa z jakiegos zapadłego schronu,z tych na uboczu, bo akurat i Gdynia I Bydgoszcz są schroniskami w których jedzenia nie braknie i nie zabraknie. Fajnie gdyby tablica dawała wybór miedzy schroniskami najbardziej potrzebujacymi,a nie najbardziej operatywnymi. Quote
martasekret Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='brazowa1']nooo,szkoda tylko,że nie ma tam karmienia psa z jakiegos zapadłego schronu,z tych na uboczu, bo akurat i Gdynia I Bydgoszcz są schroniskami w których jedzenia nie braknie i nie zabraknie. Fajnie gdyby tablica dawała wybór miedzy schroniskami najbardziej potrzebujacymi,a nie najbardziej operatywnymi.[/QUOTE] Dokładnie o tym samym pomyślałam.... Quote
lizka121 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Nie znam aż tak dokładnie schronisk, ale to prawda - w każdej dziedzinie życia, tam płynie miód, gdzie pszczoły "w kupie" zwłaszcza głośno bzyczącej. Ja mimo wszystko klikam - koszta żadne, a może kiedyś akcja rozpowszechni się i będzie można wybrać Quote
Recommended Posts