plina Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Kochany, nikt się w Tobie zakochał? :loveu: Wstyd, drodzy państwo... Quote
brazowa1 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Asia_M']Ślicznie obstrzyżony Łapsio szuka domu![/QUOTE] nie,nie,wytrymowany :) Quote
brazowa1 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 masakra,że on siedzi. Robi sie w schronisku leciutko tłoczno. Tzn nadal jest miejsce, gdy będzie wyrzucony z domu pies, ale juz nie tak komfortowo-cóż mamy sezon w pełni. Quote
elkate Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Koszmar z tymi ludzmi, zero odpowiedzialności i serca Quote
Asia_M Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Przypominamy o Łapsiu! Ciągle mało osób odwiedza wątek :( Quote
brazowa1 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Specjalnie dla Asi-yorczuś Łapsio. Yorczuś,bo wskakuje na kolana i liże po uszach. Ten usmiech na jego pysku jest spowodowany tym,że został zawołany....taki z niego wariat...on tak za każdym razem. Quote
Litterka Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 No przecież jorczuś jak się patrzy! A że troszkę większy... :loveu: Quote
brazowa1 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Ma jedna wadę,ktora może go pogrążyć,jeżeli nie spotka sie z mądrymi ludzmi. Jest uparty. Quote
plina Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Uwielbiam Łapsia :loveu: Brazowa, upartość to nie wada, to wrodzona zaleta łobuzów, która w połączeniu z takimi oczami jakie ma Łapsio tworzą to, co lubię najbardziej! Na razie spotkałam trzy psy, które sobą (niekoniecznie urodą) pokazały, że są urocze. Jest to mój prywatny pies Kinio, szczeniak Szorściak, którego tymczasowałam i Łapsio właśnie... O mamo, ja go chcę.. Quote
Recommended Posts