ihabe Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 togaa napisał(a):[FONT=Arial][/FONT] a Monika uroczą, ciepłą i pełną empatii osobą. [/FONT] [FONT=Arial]To osłodziło gorycz rozstania.[/FONT] [FONT=Arial]Wierzę że dziewczyny znajdą Mu dom ; najlepszy i ...na zawsze! [/FONT] [FONT=Arial]Na razie jestem ciekawa jak chłopak się odnajdzie w nowym miejscu…[/FONT] bo wszystkie mOniki to słodkie dziewczyny:-) Tymeczku, trzymaj się kochaniutki:-) Quote
Evelka Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Bardzo się cieszę, że Tymuś już w docelowym DT. Ja też miałam kiedyś kontakt z Dziewczynami od seterów i potwierdzam, że są fenomenalne i niezwykle prężnie działają:) Na pewno znajdą dla Tymusia najwspanialszy dom pod słońcem! Ja już mocno trzymam za to kciuki i czekam na jakieś relacje i wieści od Tymka:) Quote
piołun Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 ihabe napisał(a):bo wszystkie mOniki to słodkie dziewczyny:-) Tymeczku, trzymaj się kochaniutki:-) Moniki są mądre, inteligentne, rozważne i czasem uparte dziś moja Monika - 13 kwietnia - ma 14 urodziny to ta Monika, która złapała Rondelka z żywieckiego Ronda i piwniczną kotkę wraz z jej dziećmi zaangażowana była w setery i jeszcze wymieniać można sto lat Monisiu w miłości do zwierząt Quote
Lenurek Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 [FONT=Garamond]100 lat Monisiu!!![/FONT]:loveu::loveu::loveu: Tymusiu trzymam kciuki za nowy DT!!! Quote
Martika&Aischa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 :lol::lol:Przyłączamy się do życzeń:lol: I z nadzieją czekamy na wyniki Tymeczka! Quote
Lenurek Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zapraszamy na bazarek Dla Braci Mniejszych: http://www.dogomania.pl/threads/206076-Srebrne-precjoza-torebka-ADAX-do-26.04.2011-godz.22.0-dla-Lolusia-i-Braci-Mniejszych Quote
togaa Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Zagladajcie Kochani na ten nasz bazarek. Straszne długi mamy po lecznicach. Mam najnowsze Tymkowe zdjecia od Moniki, wieczorkiem wstawię. Bardzo jeszcze jest chłopak wycofany. Nie łatwy przypadek. Musiał dużo przejśc w zyciu.:-( Quote
piołun Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 jak tam Tymuś? czy już przyzwyczaił się do nowej Pani? Quote
togaa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Małymi kroczkami, ale wszystko idzie ku dobremu.. Monika jest madrą, cierpliwą i b.dobrze znajacą rase osobą i wie jak z Tymkiem postępować. A jak On sie czuje w Jej domu, niech powiedza zdjecia; Quote
Lenurek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Widać jedno wielkie SZCZĘŚCIE!!!:multi: Tymeczku na stare lata zaznasz samego dobrego...:lol: Quote
piołun Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 serce mi zadrgało z radości, łza szczęścia spłynęła, wreszcie jest wolny nigdy nie zapomnę jak zobaczyłam go pierwszy raz, zamknięty, osamotniony, cierpiący pies a teraz się śmieje i ja wraz z nim Quote
Martika&Aischa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Tymeczku kochany ....zdjęcia cudowne i ta radość na pyszczku:loveu: Quote
Iwona71 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 O jak dobrze!!! :multi::multi::multi::multi::multi: idę na bazarek Quote
Poker Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Wreszcice chłopak zazna szczęścia. Oby tylko zdrówko mu dopisało. Quote
togaa Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Odebrałam wynik; Bad. histopatolog. wykazało że wprawdzie wycięty guz ( 10 cm śr. !!!) jest rakiem ale '"cech złośliwości nie stwierdzono". Quote
Poker Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 togaa napisał(a):Odebrałam wynik; Bad. histopatolog. wykazało że wprawdzie wycięty guz ( 10 cm śr. !!!) jest rakiem ale '"cech złośliwości nie stwierdzono". nie do końca rozumiem ten wynik ,ale brzmi optymistycznie i tak trzymać. Quote
dominikabankert Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 super wiadomosc ja mojego pieska guza tez wyslalam do badania niestety napisano ze byl zlosliwy i pozyl jeszcze miesiac:( takze skoro niezlosliwy to jest naprawde dobrze:) Quote
Martika&Aischa Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Najważniejsze że nie złośliwy ....czyli to nie paskudztwo :multi: Cudowne wiadomości :multi: Quote
Poker Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Miejmy nadzieję ,że będzie dobrze.jest to bardzo rzadki nowotwór, u ludzi niestety jest złośliwy. Quote
pom-pon Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Zdjęcia Tymka napawają optymizmem :):):):):):):):) WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Quote
Recommended Posts