togaa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Tymek goi się bez problemów.... Ma kolosalny apetyt i robi kolosalne kooo.:razz: Już jakby miał więcej ciałka na sobie... Z tego wszystkiego zapomnielismy że On nieszczepiony. Nawet wscieklizny nie ma...Następny wydatek. Quote
Lenurek Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 a zabieg ile będzie kosztował...:shake: Ach...:shake: Quote
Poker Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A co z młodszym? Jest jakaś decyzja? Przed chwilą przelałam na konto stowarzyszenia 300 zł , które dostałam na pomoc dla Was od przemiłej pani Małgorzaty I. Quote
piołun Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Poker napisał(a):A co z młodszym? Jest jakaś decyzja? Przed chwilą przelałam na konto stowarzyszenia 300 zł , które dostałam na pomoc dla Was od przemiłej pani Małgorzaty I. dziękuję POKER Quote
togaa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Poker !Proszę pięknie podziękować p. Małgorzacie. Dzieki Niej nie będzie długu w lecznicy , przynajmniej na Tymka. Cobyśmy bez Ciebie zrobiły, siroty..? W poniedziałek dostanę fakturę. Wyciągniemy też chłopakowi szwy i zaszczepimy. Strasznie ma ich dużo do wyjęcia. Chyba będzie musiał być znieczulony ? Quote
Poker Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 A ile minęło od operacji? W takim miejscu gdzie mięśnie się napinają przy kupkaniu to chyba można po 2 tygodniach. A co z młodszym chłopakiem.Są jakieś wieści ? Quote
togaa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 W poniedziałek bedzie 10-ty dzień od zabiegu. Co do młodego, z Państwem mamy umowę na 3 m-ce, ale Pani jest tak ciepłą osobą i tak kochająca zwierzęta że musiałyby chyba zaistnieć jakieś wyjatkowe okoliczności by wariatuńcio nie mogłby tam zostać. Wizyta "okołoadopcyjna" u Państwa wypadła b.pozytywnie. Quote
Lenurek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Poker napisał(a):A co z młodszym? Jest jakaś decyzja? Przed chwilą przelałam na konto stowarzyszenia 300 zł , które dostałam na pomoc dla Was od przemiłej pani Małgorzaty I. Wielkie Dzięki dla Ciebie Poker i dla P. Małgorzaty.:loveu: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Zapłacę za te szczepienia. Proszę , prześlijcie nr konta na pw. Quote
ihabe Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Zapłacę za te szczepienia. Proszę , prześlijcie nr konta na pw. Elżbietko, bardzo dziekujemy:-) KONTO BANKOWE Multibank , nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220. Quote
piołun Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 [FONT=Fixedsys]Dziękujemy za pomoc!!![/FONT] Quote
Lenurek Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [FONT=Book Antiqua]Wielkie Dzięki!!![SIZE=5]:loveu:[/FONT] Quote
Poker Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Bazarek http://www.dogomania.pl/threads/205899-D%C5%82ugopisy-karteczki-%C5%BCel-antybakt.-na-bidy-z-Braci-Mniejszych-u-p.-lrenki.-16.04.g.22?p=16679620#post16679620 Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Pieniążki przelane :) togaa napisał(a):Nasz wet. bierze 60 zł za komplet. Quote
togaa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Elżbietko! Bardzo dziekujemy.! [FONT=Times New Roman]Przyszła tez wpłata od Poker ( 300 zł). Jeszcze raz ukłony dla p.Małgorzaty.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jako że jest tam dyspozycja że to na wszystkie tymczasy Irenki, Tymek musi się podzielic z Żabolkam:[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/204207-JAWOREK-i-ŻABOL-z-poplątanymi-łapkami-.-Urocze-maluchy.-Pomóżcie-proszę[/FONT][FONT=Times New Roman].[/FONT] [FONT=Times New Roman] i połamanym Albinkiem;[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/205669-Strzaskana-łapka-ból-co-dalej..-Mały-Albin-bez-urody-domu-bez-szans-na-jutro… [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Jutro u Tymka wielka zmiana. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Przyjeżdża po niego Monika z adopcji-seterów i Tymek zamieszka w DT pod Nowym Sączem. Tam , w towarzystwie dwóch seterowatych dziewczynek będzie czekał na swój dom...[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Jestem pod wielkim wrażeniem pracy dziewczyn z adopcji-seterów. Grazyny, Moniki !!!Swietny, konkretny kontakt i ogromne serce do tych niezwykłych psich rudzielców.[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
Poker Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 To pozytywne wiadomości od poniedziałku i oby tak cały czas. trochę ulży pani Irenie. A ten DT płatny czy bezpłatny ? w tytule przelewu ,że dla wszystkich , bo Wy najlepiej wiecie który pies jest teraz w największej potrzebie. Nie jest fajnie , gdy jeden poies potrzebuje kasy ,a u drugiego leży w danym momencie niewykorzystana. Quote
togaa Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Z tego wszystkiego zapomniałam napisać że dzisiaj Tymek pozbył sie cześci szwów, został zaszczepiony i "odkleszczony". Do wyjecia szwów musial być znieczulony. Troszkę sie boję... Quote
ihabe Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Ale cudnie:-) Tymeczku trzymaj sie kochaniutki:-) Quote
Javena Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 JAKIE CUDOWNE. Nie czytałam watku ,ale jak beda potrzebne ogłoszenia dajcie znac. Quote
Iwona71 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Super, że tak się wszystko układa. Posyłam na konto, na które wpłacałam ostatnio chociaz te 27,00 z bazarku. Zadecydujcie na jakiego psiaczka je dać. ;) Quote
Lenurek Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Tymeczku bardzo się cieszę, że zdrówko coraz lepiej!:multi: Powodzenia w nowym DT:loveu: Quote
togaa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 [FONT=Arial]Iwona71 napisał(a):Super, że tak się wszystko układa. Posyłam na konto, na które wpłacałam ostatnio chociaz te 27,00 z bazarku. Zadecydujcie na jakiego psiaczka je dać. [/FONT] [FONT=Arial]Wpłata dotarła. Zasili konto Seterowe. Dziękujemy Iwonko Kochana. [/FONT] [FONT=Arial]Nie ma naszego Tymka. Pojechał z Moniką 'od seterów" do Jej domu pod Nowym Sączem.[/FONT] [FONT=Arial]"Seterowcy " są świetnie zorganizowani, a Monika uroczą, ciepłą i pełną empatii osobą. [/FONT] [FONT=Arial]To osłodziło gorycz rozstania.[/FONT] [FONT=Arial]Wierzę że dziewczyny znajdą Mu dom ; najlepszy i ...na zawsze! [/FONT] [FONT=Arial]Na razie jestem ciekawa jak chłopak się odnajdzie w nowym miejscu…[/FONT] Quote
Recommended Posts