Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tymek goi się bez problemów....
Ma kolosalny apetyt i robi kolosalne kooo.:razz: Już jakby miał więcej ciałka na sobie...

Z tego wszystkiego zapomnielismy że On nieszczepiony. Nawet wscieklizny nie ma...Następny wydatek.

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co z młodszym? Jest jakaś decyzja?
Przed chwilą przelałam na konto stowarzyszenia 300 zł , które dostałam na pomoc dla Was od przemiłej pani Małgorzaty I.

Posted

Poker napisał(a):
Przed chwilą przelałam na konto stowarzyszenia 300 zł , które dostałam na pomoc dla Was od przemiłej pani Małgorzaty I.

dziękuję POKER

Posted

Poker !Proszę pięknie podziękować p. Małgorzacie. Dzieki Niej nie będzie długu w lecznicy , przynajmniej na Tymka.
Cobyśmy bez Ciebie zrobiły, siroty..?

W poniedziałek dostanę fakturę. Wyciągniemy też chłopakowi szwy i zaszczepimy.
Strasznie ma ich dużo do wyjęcia. Chyba będzie musiał być znieczulony ?

Posted

A ile minęło od operacji? W takim miejscu gdzie mięśnie się napinają przy kupkaniu to chyba można po 2 tygodniach.
A co z młodszym chłopakiem.Są jakieś wieści ?

Posted

W poniedziałek bedzie 10-ty dzień od zabiegu.

Co do młodego, z Państwem mamy umowę na 3 m-ce, ale Pani jest tak ciepłą osobą i tak kochająca zwierzęta że musiałyby chyba zaistnieć jakieś wyjatkowe okoliczności by wariatuńcio nie mogłby tam zostać.
Wizyta "okołoadopcyjna" u Państwa wypadła b.pozytywnie.

Posted

Poker napisał(a):

Wielkie Dzięki dla Ciebie Poker i dla P. Małgorzaty.:loveu:

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Zapłacę za te szczepienia. Proszę , prześlijcie nr konta na pw.

Elżbietko, bardzo dziekujemy:-)
KONTO BANKOWE

Multibank , nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220.

Posted

Elżbietko! Bardzo dziekujemy.!

[FONT=Times New Roman]Przyszła tez wpłata od Poker ( 300 zł). Jeszcze raz ukłony dla p.Małgorzaty.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jako że jest tam dyspozycja że to na wszystkie tymczasy Irenki, Tymek musi się podzielic z Żabolkam:[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/204207-JAWOREK-i-ŻABOL-z-poplątanymi-łapkami-.-Urocze-maluchy.-Pomóżcie-proszę[/FONT][FONT=Times New Roman].[/FONT]
[FONT=Times New Roman] i połamanym Albinkiem;[/FONT]
[FONT=Times New Roman]http://www.dogomania.pl/threads/205669-Strzaskana-łapka-ból-co-dalej..-Mały-Albin-bez-urody-domu-bez-szans-na-jutro… [/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jutro u Tymka wielka zmiana. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Przyjeżdża po niego Monika z adopcji-seterów i Tymek zamieszka w DT pod Nowym Sączem. Tam , w towarzystwie dwóch seterowatych dziewczynek będzie czekał na swój dom...[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jestem pod wielkim wrażeniem pracy dziewczyn z adopcji-seterów. Grazyny, Moniki !!!Swietny, konkretny kontakt i ogromne serce do tych niezwykłych psich rudzielców.[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]

Posted

To pozytywne wiadomości od poniedziałku i oby tak cały czas. trochę ulży pani Irenie. A ten DT płatny czy bezpłatny ?
w tytule przelewu ,że dla wszystkich , bo Wy najlepiej wiecie który pies jest teraz w największej potrzebie. Nie jest fajnie , gdy jeden poies potrzebuje kasy ,a u drugiego leży w danym momencie niewykorzystana.

Posted

Z tego wszystkiego zapomniałam napisać że dzisiaj Tymek pozbył sie cześci szwów, został zaszczepiony i "odkleszczony".
Do wyjecia szwów musial być znieczulony.

Troszkę sie boję...

Posted

Super, że tak się wszystko układa. Posyłam na konto, na które wpłacałam ostatnio chociaz te 27,00 z bazarku. Zadecydujcie na jakiego psiaczka je dać. ;)

Posted

[FONT=Arial]

Iwona71 napisał(a):
Super, że tak się wszystko układa. Posyłam na konto, na które wpłacałam ostatnio chociaz te 27,00 z bazarku. Zadecydujcie na jakiego psiaczka je dać.
[/FONT]

[FONT=Arial]Wpłata dotarła. Zasili konto Seterowe. Dziękujemy Iwonko Kochana. [/FONT]

[FONT=Arial]Nie ma naszego Tymka. Pojechał z Moniką 'od seterów" do Jej domu pod Nowym Sączem.[/FONT]
[FONT=Arial]"Seterowcy " są świetnie zorganizowani, a Monika uroczą, ciepłą i pełną empatii osobą. [/FONT]
[FONT=Arial]To osłodziło gorycz rozstania.[/FONT]

[FONT=Arial]Wierzę że dziewczyny znajdą Mu dom ; najlepszy i ...na zawsze! [/FONT]
[FONT=Arial]Na razie jestem ciekawa jak chłopak się odnajdzie w nowym miejscu…[/FONT]