Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A-s-i-a napisał(a):
:-(:-(:-(Zapisuję...:-(:-(:-(

przepraszam, może czegoś nie doczytałam, ale w jakim wieku jest Tymuś?:oops:

Jeśli dobrze kojarzę to ma ok. 10 lat

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zakochani w Bafim, chyba go nie oddadzą/???/
ale Tymuś cały czas szuka domku, on jest naprawdę spokojny, ma dużo siły, rzecz naturalna przy takiej rasie, ale jest potulny jak baranek wielkanocny

Posted

piołun napisał(a):
ale Tymuś cały czas szuka domku, on jest naprawdę spokojny, ma dużo siły, rzecz naturalna przy takiej rasie, ale jest potulny jak baranek wielkanocny

A jak on z innymi psiaczkami się dogaduje ?

Posted

Pani zakochana.!
Pan ma bardziej sceptyczne podejście do tej adopcji. Narazie deklaracji nie było i dom jest tylko DT.

O Tymku niewiele wiadomo. Pędzi narazie żywot rekonwalescenta. Na pewno mu sie nudzi, bo jest odseperowany od stada Irenki z uwagi na dożarty charakter rezydenta ...

Posted

[quote name='togaa']Pani zakochana.!
Pan ma bardziej sceptyczne podejście do tej adopcji. Narazie deklaracji nie było i dom jest tylko DT.

O Tymku niewiele wiadomo. Pędzi narazie żywot rekonwalescenta. Na pewno mu sie nudzi, bo jest odseperowany od stada Irenki z uwagi na dożarty charakter rezydenta ...
No to czekam na dalszy rozwój sytuacji bo on po prostu skradł mi serce cioteczki ;) i tu przyznaje się bez bicia ;)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
No to czekam na dalszy rozwój sytuacji bo on po prostu skradł mi serce cioteczki ;) i tu przyznaje się bez bicia ;)

Taki słodziaczek:loveu: nie może nie skraść serca

Posted

Martika to my chyba podobny gust mamy bo i podobne ciuchy nam sie podobaja i psiaki!!!!! ja na animal planet ogladam taki program ,,wszystko o psach" i oni tam mowili ze seterki maja bardzo wrazliwe zołądki i czesto cierpia na wady serca.Oby chłopcy znalezli szybko domki.....piekni sa po prostu:)

Posted

Oby chłopcy znalezli szybko domki.....
Cała nadzieja w dziewczynach z adopcji -seterów.
To specyficzna rasa,nie dla każdego. Wymagajaca przestrzeni i ruchu.

Posted

dominikabankert napisał(a):
Martika to my chyba podobny gust mamy bo i podobne ciuchy nam sie podobaja i psiaki!!!!! ja na animal planet ogladam taki program ,,wszystko o psach" i oni tam mowili ze seterki maja bardzo wrazliwe zołądki i czesto cierpia na wady serca.Oby chłopcy znalezli szybko domki.....piekni sa po prostu:)

Mam koleżankę co ma seterka i właśnie mi mówiła, że mają wrażliwe żołądki i ogólnie są bardzo delikatną rasą pod względem psychicznym i fizycznym. Jej piesek dostał ataku padaczki... kiedy zaatakował go inny psiak, nigdy wcześniej (piesek ma około 4 lat) nie miał objawów które by wskazywały na padaczkę. Drugi atak był mniejszy...w domu, kiedy właścicielka chciała mu zrobić jakiś zabieg higieniczny. Teraz jest na razie cisza, brak ataków...
Ale piesek jest rewelacyjny jeśli chodzi o charakter...no i przepięknej urody...mahoniowy jak nasze pięknisie powyżej:-)

Posted

dominikabankert napisał(a):

Oj tak kochana to fakt nie do podważenia;)

Posted

Absolutnie nie ma za co! Mam jeszcze pare płyt, których nie słucham tylko z czasem kiepsko. Postaram się w weekend jeszcze je wystawić, oby tylko ktoś coś kupił.

Posted

Chciałam zapytać, czy ten człowiek który je doprowadzi do takiego stanu, poniesie jakieś konsekwencje? Chyba nie można tego tak zostawić?
:angryy: