caldien Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 w takim razie mocno kciuki za wiesci za te 2-3 tygodnie A jak sie psiak czuje? Bo jak rozumiem guza wycieli? Quote
Poker Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='togaa']Własnie wrócilismy z lecznicy .Guz okazał sie guzem nowotworowy. :-(:-(:-(:-( Nie mam juz dzisiaj siły na nic.... A niech to,rokowania pewnie ostrożne. A co u młodszego chłopaka ? i co z ich imionami ? Quote
Lenurek Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Będzie dobrze...musi być dobrze...:roll: Pieseczku trzymaj się:loveu: Quote
piołun Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Poker napisał(a):A niech to,rokowania pewnie ostrożne. A co u młodszego chłopaka ? i co z ich imionami ? starszy pies to Tymek, młodszy Bafi bardzo Was wszystkich przepraszam, ale nie podam prawdziwych imion psów, ja byłam pierwszą osobą, która się skontaktowała z właścicielem, mieszkam w tym mieście i muszę tu funkcjonować, dzielnica, gdzie psy mieszkały podejrzana... a wiecie jak to jest, wpisując hasło w wyszukiwarkę wyskakuje link Pan uważa, że był wspaniałym właścicielem, ale warunki lokalowe i finansowe nie pozwoliły mu na dalsze trzymanie psów, niechaj tak pozostanie życzę zdrowia Tymkowi, szczęścia Bafiemu i Tobie Togaa dużo wytrwałości Quote
piołun Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Rozmawiałam wczoraj z "Psim Aniołem" - DT, gdzie Tymuś leczy rany po operacji i nabiera ciałka, ten guz z tyłu to nowotwór, wycinek poszedł na badania, Tymuś operację przeszedł bardzo dobrze, przyzwyczaił się już do nowego domku, choć na początku był bardzo zdezorientowany. Tymuś dużo w życiu przeszedł, podobno jest z psem z hodowli, był samcem rozpłodowym, jak skończyły się lata świetności, poszedł w odstawkę, potem.... wiecie sami, jaki jest los psów niechcianych. Możemy dać szansę Tymkowi na lepsze życie, Nasza Kochana Irenka dba o niego, daje mu to, czego nie doznał przez całe swoje życie. Pomóżmy Tymkowi wrócić do zdrowia. Quote
Evelka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 O rany, ale się porobiło...:shake: Tymuś walcz proszę! Teraz będzie już tylko lepiej. Bo przecież musi tak być!:) Mocno trzymam kciuki za wyniki badania... Quote
piołun Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/205400-Wielkanocny-bazarek-na-leczenie-Tymka-do-10-kwietnia-2011-r.-do-g.-21.00?p=16630893#post16630893 serdecznie zapraszam na bazarek na leczenie Tymka Quote
piołun Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Pozdrawiam Tymka z rana i o zdrowie pytam? Quote
dominikabankert Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 seter to jeden z piekniejszych psów jaki istnieje.....mahoniowy kolorek .....jak mozna.....tan facet powinien dostac jakas kare do sadu z nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Będzie dobrze! Ja w to wierzę z całego serca!!!! Gdzie on w tej chwili przebywa ? rozumiem że ma DT ?? Quote
piołun Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 tak, Tymuś jest u naszego "Psiego Anioła" - Irenki, która prowadzi DT Quote
Martika&Aischa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 piołun napisał(a):tak, Tymuś jest u naszego "Psiego Anioła" - Irenki, która prowadzi DT No to kamień z serca! Będziemy zaglądać! Podrzucać bazarek! Z pieniążkami niestety narazie krucho :( Przepraszam Tymusiu że niewiele mogę zrobić :( Quote
piołun Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Martika@Aischa napisał(a):No to kamień z serca! Będziemy zaglądać! Podrzucać bazarek! Z pieniążkami niestety narazie krucho :( Przepraszam Tymusiu że niewiele mogę zrobić :( Tymuś jest bardzo przyjaznym pieskiem i nie gniewa się, potrzebuje teraz dużo przyjaciół, nawet z pustą kieszenią, choć pełna też by się przydała Quote
Martika&Aischa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Widać po oczkach jaki to cudowny psiak. Wierzę że jeszcze wszystko będzie dobrze. Co tam ...Ja wiem że będzie dobrze!!! Nie daj się kochana psinko. Quote
togaa Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzięki dziewczynom z adopcji seterów Tymek otrzyma jutro wór karmy i przestanie objadać Irenkę. Cały czas dostaje srodki przeciwbolowe i antybiotyk. Czuje sie zaskakujaco dobrze, ma apetyt...Dzielne psisko.. Quote
Poker Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 to świetnie ,że chłopak jest taki dzielny. A co słychać u młodszego ? Quote
togaa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Młodemu sie jak narazie poszczęscilo, a Tymek sie nudzi . Niestety, nie ma mozliwości wybiegania sie ani wyspacerowania...:shake: Quote
Martika&Aischa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Tymuś na zdjęciach jest po prostu cudowny Kochany psiaczek !!! Quote
togaa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Na zdjeciach powyżej jest ten młodszy, Bafi. Tak mu sie powodzi w tymczasowym domku... Quote
Martika&Aischa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='togaa']Na zdjeciach powyżej jest ten młodszy, Bafi. Tak mu sie powodzi w tymczasowym domku... Ojej :( a ja myślałam że to Tymuś kochany :( Quote
Lenurek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dawno mnie tutaj nie było... Widzę że Bafi ma wspaniały domek:loveu: Tymusiu kuruj się...:loveu: Quote
A-s-i-a Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 :-(:-(:-(Zapisuję...:-(:-(:-( przepraszam, może czegoś nie doczytałam, ale w jakim wieku jest Tymuś?:oops: Quote
Recommended Posts