Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='togaa']Własnie wrócilismy z lecznicy .Guz okazał sie guzem nowotworowy. :-(:-(:-(:-(

Nie mam juz dzisiaj siły na nic....
A niech to,rokowania pewnie ostrożne.
A co u młodszego chłopaka ? i co z ich imionami ?

Posted

Poker napisał(a):
A niech to,rokowania pewnie ostrożne.
A co u młodszego chłopaka ? i co z ich imionami ?

starszy pies to Tymek, młodszy Bafi

bardzo Was wszystkich przepraszam, ale nie podam prawdziwych imion psów, ja byłam pierwszą osobą, która się skontaktowała z właścicielem, mieszkam w tym mieście i muszę tu funkcjonować, dzielnica, gdzie psy mieszkały podejrzana...
a wiecie jak to jest, wpisując hasło w wyszukiwarkę wyskakuje link

Pan uważa, że był wspaniałym właścicielem, ale warunki lokalowe i finansowe nie pozwoliły mu na dalsze trzymanie psów, niechaj tak pozostanie

życzę zdrowia Tymkowi, szczęścia Bafiemu i Tobie Togaa dużo wytrwałości

Posted

Rozmawiałam wczoraj z "Psim Aniołem" - DT, gdzie Tymuś leczy rany po operacji i nabiera ciałka, ten guz z tyłu to nowotwór, wycinek poszedł na badania, Tymuś operację przeszedł bardzo dobrze, przyzwyczaił się już do nowego domku, choć na początku był bardzo zdezorientowany.

Tymuś dużo w życiu przeszedł, podobno jest z psem z hodowli, był samcem rozpłodowym, jak skończyły się lata świetności, poszedł w odstawkę, potem.... wiecie sami, jaki jest los psów niechcianych.

Możemy dać szansę Tymkowi na lepsze życie, Nasza Kochana Irenka dba o niego, daje mu to, czego nie doznał przez całe swoje życie.

Pomóżmy Tymkowi wrócić do zdrowia.

Posted

O rany, ale się porobiło...:shake:
Tymuś walcz proszę! Teraz będzie już tylko lepiej. Bo przecież musi tak być!:)
Mocno trzymam kciuki za wyniki badania...

Posted

piołun napisał(a):
tak, Tymuś jest u naszego "Psiego Anioła" - Irenki, która prowadzi DT

No to kamień z serca! Będziemy zaglądać! Podrzucać bazarek! Z pieniążkami niestety narazie krucho :( Przepraszam Tymusiu że niewiele mogę zrobić :(

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
No to kamień z serca! Będziemy zaglądać! Podrzucać bazarek! Z pieniążkami niestety narazie krucho :( Przepraszam Tymusiu że niewiele mogę zrobić :(

Tymuś jest bardzo przyjaznym pieskiem i nie gniewa się, potrzebuje teraz dużo przyjaciół, nawet z pustą kieszenią, choć pełna też by się przydała

Posted

Dzięki dziewczynom z adopcji seterów Tymek otrzyma jutro wór karmy i przestanie objadać Irenkę.

Cały czas dostaje srodki przeciwbolowe i antybiotyk. Czuje sie zaskakujaco dobrze, ma apetyt...Dzielne psisko..

Posted

Młodemu sie jak narazie poszczęscilo, a Tymek sie nudzi .
Niestety, nie ma mozliwości wybiegania sie ani wyspacerowania...:shake: