Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

terierfanka napisał(a):
no i na razie d... dziewczyna z Łodzi już była umówiona na wizytę, ale przysłała sms, że jednak się rodzice nie zgadzają (dziewczyna lat 25, żeby nie było wątpliwości)...
..

może mieszka z rodzicami, to wtedy maja prawo ...
ale trzymamy kciuki nadal

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikaragua napisał(a):
może mieszka z rodzicami, to wtedy maja prawo ...
ale trzymamy kciuki nadal

zgadza się, ale że tego z nimi wcześniej nie ustaliła? no, ale pora się przyzwyczaić - ogłaszanie psa wiąże się z takimi właśnie i jeszcze lepszymi sytuacjami niestety

Posted

Jaka ulica jeszcze nie wiem, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Masza jedzie w piątek do swojego DS! :multi:
Były panie dzisiaj u mnie - mama z córką, studentką weterynarii, bardzo sympatyczne
Masza jest pod wieloma względami podobna do ich szkotki (za TM), bardzo im się spodobała :) :multi:

Posted

[quote name='Nikaragua']trzymaj się Maszka! Ty ciociu tez się trzymaj A Emirek nie rozgląda się za utraconą koleżanką?
trzymam się :) Emirek napełnił brzuch i śpi, chyba nie jest zbyt sentymentalny :)

a tak rozbójnik z kotem asystują mojemu mężowi przy kolacji :evil_lol:

Posted

[quote name='terierfanka']trzymam się :) Emirek napełnił brzuch i śpi, chyba nie jest zbyt sentymentalny :)

a tak rozbójnik z kotem asystują mojemu mężowi przy kolacji :evil_lol:

te oczy wpatrzone w talerz :) skad my to znamy :)....ale dobrze wychowane zwierzaczki...:)

Posted

terierfanka napisał(a):
to są dobrze wychowane zwierzaczki ??? na kanapie przy talerzu? toż to pasożyty i darmozjady są! :diabloti:

to moich kotow nie widzialas.....one tak grzecznie nie siedza....:).....Twoim to prawie slepka wypadaja z oczodolow ale siedza twardo :) nooo chyba ze tylko do zdjecia :evil_lol:

Posted

Cudniasta parka :loveu:
Skąd ja to znam ,śledzenie każdego ruchu ręką i ustami. A nuż coś wypadnie i będzie można pożreć :evil_lol:
Gratuluję tak szybkiej adopcji.:multi:

Posted

terifanko co ty mówisz grzeczne wychowane siedza gluty im sie z mordek nie leją tylko jakby chcialy powiedziec -patrz ostatni kąsek a ON go zjada:crazyeye::placz:

• 1 month later...
Posted

:-(:-(:-(
Maszeńka za TM
dostałam maila:
Witam,niestety mam złe wiadomości. Maszka przechodzila wczoraj dosc skomplikowany i dlugi zabieg stomatologiczny. Mimo wszystkich badań go poprzedzających (dzięki którym została do niego dopuszczona) dzis, czyli dzien pozniej zmarła. Cały dzień siedziałyśmy z mamą na klinikach w lecznicy. Maszka była bardzo słaba i w pewnym momencie po prostu przestała oddychać. Mimo reanimacji nie obudziła się juz... Bardzo mi przykro. Zrobilysmy wszystko, co bylo mozna.
Pozdrawiam, Marta :(
:placz: