NikaEla Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 terierfanka napisał(a):no i na razie d... dziewczyna z Łodzi już była umówiona na wizytę, ale przysłała sms, że jednak się rodzice nie zgadzają (dziewczyna lat 25, żeby nie było wątpliwości)... .. może mieszka z rodzicami, to wtedy maja prawo ... ale trzymamy kciuki nadal Quote
terierfanka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Nikaragua napisał(a):może mieszka z rodzicami, to wtedy maja prawo ... ale trzymamy kciuki nadal zgadza się, ale że tego z nimi wcześniej nie ustaliła? no, ale pora się przyzwyczaić - ogłaszanie psa wiąże się z takimi właśnie i jeszcze lepszymi sytuacjami niestety Quote
Korenia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 O Wilkszyn powiadasz! Super :) W razie co to ja mogę poadopcyjną, bo bywam tam bardzo często :) Ciekawa jestem jaka ulica ;D Quote
terierfanka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Jaka ulica jeszcze nie wiem, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Masza jedzie w piątek do swojego DS! :multi: Były panie dzisiaj u mnie - mama z córką, studentką weterynarii, bardzo sympatyczne Masza jest pod wieloma względami podobna do ich szkotki (za TM), bardzo im się spodobała :) :multi: Quote
abilab Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 O Maszeńce jakis domek sie kroi tfu tfu nie zapeszajmy i trzymamy kciukasy Quote
Magdina Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ups przepraszam za nieobecnośc ale choroba mnie rozłożyła!czyli sunia dzisiaj jedzie???? Quote
terierfanka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 tak, sunia najprawdopodobniej (bo do ostatniej chwili jest zawsze jakiś % niepewności) jedzie dzisiaj do domku :) Quote
terierfanka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 no i pojechała Maszeńka do domku :multi::multi::multi:.... i tylko mi ociupinkę smutno :-( Quote
NikaEla Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 trzymaj się Maszka! Ty ciociu tez się trzymaj A Emirek nie rozgląda się za utraconą koleżanką? Quote
abilab Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 terifanko ale masz jeszcze jednego rozbójnika w domku , wiec głowa do góry Maszenko niech Ci sie wiedzie w nowym domku kochana Quote
terierfanka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='Nikaragua']trzymaj się Maszka! Ty ciociu tez się trzymaj A Emirek nie rozgląda się za utraconą koleżanką? trzymam się :) Emirek napełnił brzuch i śpi, chyba nie jest zbyt sentymentalny :) a tak rozbójnik z kotem asystują mojemu mężowi przy kolacji :evil_lol: Quote
abilab Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 a co sie dziwic bedzie miał znów Was na wyłącznosc Quote
wieso Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='terierfanka']trzymam się :) Emirek napełnił brzuch i śpi, chyba nie jest zbyt sentymentalny :) a tak rozbójnik z kotem asystują mojemu mężowi przy kolacji :evil_lol: te oczy wpatrzone w talerz :) skad my to znamy :)....ale dobrze wychowane zwierzaczki...:) Quote
terierfanka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 to są dobrze wychowane zwierzaczki ??? na kanapie przy talerzu? toż to pasożyty i darmozjady są! :diabloti: Quote
wieso Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 terierfanka napisał(a):to są dobrze wychowane zwierzaczki ??? na kanapie przy talerzu? toż to pasożyty i darmozjady są! :diabloti: to moich kotow nie widzialas.....one tak grzecznie nie siedza....:).....Twoim to prawie slepka wypadaja z oczodolow ale siedza twardo :) nooo chyba ze tylko do zdjecia :evil_lol: Quote
Poker Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Cudniasta parka :loveu: Skąd ja to znam ,śledzenie każdego ruchu ręką i ustami. A nuż coś wypadnie i będzie można pożreć :evil_lol: Gratuluję tak szybkiej adopcji.:multi: Quote
abilab Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 terifanko co ty mówisz grzeczne wychowane siedza gluty im sie z mordek nie leją tylko jakby chcialy powiedziec -patrz ostatni kąsek a ON go zjada:crazyeye::placz: Quote
terierfanka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Dostałam info od nowego domku Maszy, że sunia ma się dobrze, zwiedziła nowy domek i ogród i obszczekała kwiat w salonie :) A to Maszka z nową rodzinką w "ogródku" :) Quote
Basia1244 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ja też chcę taki ogród! Może być razem z Maszką! Quote
terierfanka Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 :-(:-(:-( Maszeńka za TM dostałam maila: Witam,niestety mam złe wiadomości. Maszka przechodzila wczoraj dosc skomplikowany i dlugi zabieg stomatologiczny. Mimo wszystkich badań go poprzedzających (dzięki którym została do niego dopuszczona) dzis, czyli dzien pozniej zmarła. Cały dzień siedziałyśmy z mamą na klinikach w lecznicy. Maszka była bardzo słaba i w pewnym momencie po prostu przestała oddychać. Mimo reanimacji nie obudziła się juz... Bardzo mi przykro. Zrobilysmy wszystko, co bylo mozna. Pozdrawiam, Marta :( :placz: Quote
toyota Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Bardzo dużo dla niej zrobiłaś terierfanko. Zdążyłaś ją uratować i odeszła kochana...:( Quote
abilab Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 O boże Masza! a miała byc cudna jesień zycia serduszko nie wytrzymało ? spij Maszeńko spokojnie Quote
Recommended Posts