Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki olivetshko za odwiedziny u Maszki :) na razie mamy ofertę Pani ze Szczecina, która zaoferowała się wziąć sunię, jeśli ktoś inny się nie znajdzie (Pani jest z "terierkowa" i ma już jedną szkotkę), ale jeszcze ogłaszamy i szukamy

Posted

terierfanka napisał(a):
dzięki olivetshko za odwiedziny u Maszki :) na razie mamy ofertę Pani ze Szczecina, która zaoferowała się wziąć sunię, jeśli ktoś inny się nie znajdzie (Pani jest z "terierkowa" i ma już jedną szkotkę), ale jeszcze ogłaszamy i szukamy

To trzymam kciuki.

Posted

dostałam wiadomosc i jestem, szkota cud ,miód:) moj Szkot chętnie by z nią poszkocił ( mam na myśli zabawe:) może zanim wyjedzie spotkamy sie na jakis spacer?

Posted

terierfanka napisał(a):
ale Pani tak sobie zastrzegła, że ona ją weźmie, "jeśli nikt inny nie zechce"... no to sprawdzamy, czy ktoś zechce, żeby było fair

to co innego.Znaczy ,że to nie jest zakochanie tylko chęć pomocy w ostateczności.Trzeba szukać dalej.

Posted

Magdina napisał(a):
dostałam wiadomosc i jestem, szkota cud ,miód:) moj Szkot chętnie by z nią poszkocił ( mam na myśli zabawe:) może zanim wyjedzie spotkamy sie na jakis spacer?

Bardzo chętnie :)

Posted

Maszeńka jak kazdy terierek ma charakterek ! jest cudna lubi tuptac sobie i dzis pokazala jak potrafi biegac w piłeczce sie zakochała i jak potrafi sie o nia kłocic a co ze mała niewazne ale wielka duchem naprawde jest przepiękna

Posted

Basia1244 napisał(a):
Oj widzę, że cioteczki od wielkopsów zakochują się coraz bardziej w minipsiakach :D , cóż, na każdego taki moment przychodzi ;)

Są też ciocie, które nie lubiły psów, a teraz kochają :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Są też ciocie, które nie lubiły psów, a teraz kochają :)

Czyli weszły na jedynie słuszną drogę :) - albo zawsze lubiły, tylko nie wiedziały o tym :) Zasadniczo nie przepadam za małymi psami :D, ale Puśkę własną piersią osłonię, jakby co !) A ostatnio z większym zrozumieniem podchodzę do tych małych najmniejszych i wzrasta mi tolerancja dla ich niskiego progu pobudzenia :D, choć nadal kocham duże, spokojne i stabilne psy, których byle drobiazg nie wytrąca z równowagi :)

Posted

no i na razie d... dziewczyna z Łodzi już była umówiona na wizytę, ale przysłała sms, że jednak się rodzice nie zgadzają (dziewczyna lat 25, żeby nie było wątpliwości)...
teraz trzymamy kciuki za wizytę u mnie jutro pań z Wilkszyna...