paniMysza Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 jaka sliczna dziewczynka. nie widac, ze juz seniorka:) Quote
Poker Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 to ją oddali "właściciele",że imię znane? Fajna dziewczynka albo kobietka. Quote
NikaEla Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 będziesz ją ogłaszać na allegro? rodowodowa ma tam szanse Quote
terierfanka Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 allegro gotowe! http://allegro.pl/masza-terier-szkocki-szuka-domu-i1539995097.html tylko tekst taki "suchy" trochę, może ma ktoś jakiś pomysł jak go "podrasować"? Quote
olivetshka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Po nitce do kłębka ;) Jakoś trafiłam z działu Przygarnę psa :) Terierfanko gratuluję kolejnej slicznoty i powodzenia. Quote
terierfanka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 dzięki olivetshko za odwiedziny u Maszki :) na razie mamy ofertę Pani ze Szczecina, która zaoferowała się wziąć sunię, jeśli ktoś inny się nie znajdzie (Pani jest z "terierkowa" i ma już jedną szkotkę), ale jeszcze ogłaszamy i szukamy Quote
olivetshka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 terierfanka napisał(a):dzięki olivetshko za odwiedziny u Maszki :) na razie mamy ofertę Pani ze Szczecina, która zaoferowała się wziąć sunię, jeśli ktoś inny się nie znajdzie (Pani jest z "terierkowa" i ma już jedną szkotkę), ale jeszcze ogłaszamy i szukamy To trzymam kciuki. Quote
Poker Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 a dlaczego nadal szukacie? można zrobić wizytę przedadopcyjną i jak domek dobry , to oddać małą. Quote
terierfanka Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 ale Pani tak sobie zastrzegła, że ona ją weźmie, "jeśli nikt inny nie zechce"... no to sprawdzamy, czy ktoś zechce, żeby było fair Quote
Magdina Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 dostałam wiadomosc i jestem, szkota cud ,miód:) moj Szkot chętnie by z nią poszkocił ( mam na myśli zabawe:) może zanim wyjedzie spotkamy sie na jakis spacer? Quote
Poker Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 terierfanka napisał(a):ale Pani tak sobie zastrzegła, że ona ją weźmie, "jeśli nikt inny nie zechce"... no to sprawdzamy, czy ktoś zechce, żeby było fair to co innego.Znaczy ,że to nie jest zakochanie tylko chęć pomocy w ostateczności.Trzeba szukać dalej. Quote
Dropsik77 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Szkotka, moje marzenie...Niestety dwójka przedszkolaków była by dla niej zbyt "intensywna" Quote
terierfanka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Dropsik77 napisał(a):Szkotka, moje marzenie...Niestety dwójka przedszkolaków była by dla niej zbyt "intensywna" raczej tak :) dla przedszkolaków mam inną propozycję http://www.dogomania.pl/threads/204117-Irlandzki-terier-%28z-domieszk%C4%85-airedale-%29-w-DT-Wroc%C5%82aw-szuka-fajnego-DS Quote
terierfanka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 nagrywam wizytę pa w Łodzi, trzymajcie kciuki ;) Quote
terierfanka Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Magdina napisał(a):dostałam wiadomosc i jestem, szkota cud ,miód:) moj Szkot chętnie by z nią poszkocił ( mam na myśli zabawe:) może zanim wyjedzie spotkamy sie na jakis spacer? Bardzo chętnie :) Quote
abilab Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Maszeńka jak kazdy terierek ma charakterek ! jest cudna lubi tuptac sobie i dzis pokazala jak potrafi biegac w piłeczce sie zakochała i jak potrafi sie o nia kłocic a co ze mała niewazne ale wielka duchem naprawde jest przepiękna Quote
Basia1244 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Oj widzę, że cioteczki od wielkopsów zakochują się coraz bardziej w minipsiakach :D , cóż, na każdego taki moment przychodzi ;) Quote
NikaEla Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Basia1244 napisał(a):Oj widzę, że cioteczki od wielkopsów zakochują się coraz bardziej w minipsiakach :D , cóż, na każdego taki moment przychodzi ;) Są też ciocie, które nie lubiły psów, a teraz kochają :) Quote
Basia1244 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Nikaragua napisał(a):Są też ciocie, które nie lubiły psów, a teraz kochają :) Czyli weszły na jedynie słuszną drogę :) - albo zawsze lubiły, tylko nie wiedziały o tym :) Zasadniczo nie przepadam za małymi psami :D, ale Puśkę własną piersią osłonię, jakby co !) A ostatnio z większym zrozumieniem podchodzę do tych małych najmniejszych i wzrasta mi tolerancja dla ich niskiego progu pobudzenia :D, choć nadal kocham duże, spokojne i stabilne psy, których byle drobiazg nie wytrąca z równowagi :) Quote
Magdina Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 terierfanka napisał(a):Bardzo chętnie :) no to czekam na info gdzie i kiedy i jestesmy:) Quote
terierfanka Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Magdina napisał(a):no to czekam na info gdzie i kiedy i jestesmy:) Magdina, a Ty w jakich okolicach spacerujesz? Bo my to najchętniej Park Wschodni Quote
terierfanka Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 no i na razie d... dziewczyna z Łodzi już była umówiona na wizytę, ale przysłała sms, że jednak się rodzice nie zgadzają (dziewczyna lat 25, żeby nie było wątpliwości)... teraz trzymamy kciuki za wizytę u mnie jutro pań z Wilkszyna... Quote
Recommended Posts