Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PROSZĘ WSZYSTKICH KOORDYNATORÓW O WYSŁANIE MI NA PW LUB MAILA LISTY PUNKTÓW W SWOICH MIASTACH W KTÓRYCH MOŻNA PODPISY ODDAWAĆ ! ! !

mail: darkanashar@gmail.com

Ludzie będą mogli dowiedzieć się bezpośrednio ze strony, gdzie mogą oddać podpis na petycji papierowej. A takie podpisy sa najważniejsze ! ! ! Pamiętajcie, ze nie każdy kto trafia na stronę ma czas szukać na DGM takich punktów, a o plakatach może nawet nie wiedzieć, jeśli dowiedział się z innego źródła.

Posted

:diabloti:

Pluciarz napisał(a):
Uwaga Olsztyn !!!
Zbiórka wszystkich chętnych do pomocy w akcji w sobotę (23.09.06r.) o godz. 10,00 przy Wysokiej Bramie (Starówka) - tramwaj.
Pozdrawiam i do zobaczenia.

Osobom niepełnoletnim przypominam o pisemnej zgodzie rodziców na udział w akcji. Do zobaczenia.

Posted

Pluciarz napisał(a):
Uwaga Olsztyn !!!
Zbiórka wszystkich chętnych do pomocy w akcji w sobotę (23.09.06r.) o godz. 10,00 przy Wysokiej Bramie (Starówka) - tramwaj.
Pozdrawiam i do zobaczenia.

Szkoda, ze dopiero dzis to przeczytalam.:mad:
Na pewno bym przyszla i kolezanki bym zabrala :placz:
Beda jeszcze jakies zbiorki??

Posted

osz ja spróbuje dotrzec tylko niewiem czy mi sie uda bo 30.09 mam wesele (nie moje ;d) ale niewiem o której godzinie xDD
------
jak cos prosze o kontakt na komórke (w tyg. od 15-20 w sob-niedz. od 11-21) albo maila bo ja żadko wchodze niestety na forum i żem zacofana.

pozdrawiam,
Kasia.

Posted

Heather napisał(a):
osz ja spróbuje dotrzec tylko niewiem czy mi sie uda bo 30.09 mam wesele (nie moje ;d) ale niewiem o której godzinie xDD
------
jak cos prosze o kontakt na komórke (w tyg. od 15-20 w sob-niedz. od 11-21) albo maila bo ja żadko wchodze niestety na forum i żem zacofana.

pozdrawiam,
Kasia.

Poproszę o numer komórki, gdyż nie wiem do kogo mam zadzwonić.
Pozdrawiam.

Posted

Na najbliższą sobotę szykuje się nam duża grupa osób do zbierania podpisów na listach do petycji :multi: i zabraknie nam :razz: sztywnych podkładek pod listy. Proszę, kto może, aby zabrać z domu jakiś duży zeszyt w twardej okładce, książkę itp... Do zobaczenia przy tramwaju !

Posted

potek napisał(a):
W szczytnie troche plakatów porozwieszane jest musze isc do drukarni i dodrukowac, moze są chetni do pomocy rozwieszania plakatów?

Spróbuj poszukać chętnych wśród młodzieży licealnej i powodzenia w drukarni. Pozdrawiam i trzymamy za Was kciuki.

Posted

Ku pokrzepieniu serc dla wszystkich koordynatorów, ich pomocników i sympatyków całej akcji :

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,3658999.html?nltxx=1077762&nltdt=2006-10-03-03-05

Sądzę ze to najlepszy przykład na to, że tego typu akcje jak nasza mają sens i prędzej czy później przyniosą pozytywne efekty.
Miejmy nadzieję że to początek gruntownych zmian w naszym kraju.
To także WASZA zasługa.:multi:

Posted

Uwaga Olsztyn - potrzebujemy wolontariuszy do zbierania podpisów 19 października (czwartek) w Urzędzie Wojewódzkim. W dużej sali zaczyna się Uniwersytet Trzeciego Wieku - będzie dużo ludzi, a my już jesteśmy "zagospodarowani" w innych miejscach w tym czasie.
Mój tel. 512 35 80 60 - zapraszam. :roll:

Posted

Jutro zbiórka wolontariuszy o 10,00 przy tramwaju (Wysoka Brama), jak zwykle. Jest Dzień z Pupilem na Starówce :multi: i będzie dużo ludzi z pieskami.
Mamy już obgadaną sprawę z organizatorami imprezy. Będą naszą akcję nagłaśniać i zachęcać do podpisywania petycji. Zapraszam wszystkich chętnych do pomocy. Do zobaczenia. :lol:

Posted

Niestety to juz ostatni weekend kiedy tramwaj bedzie stanowil nasza baze wypadowa :( w poniedzialek albo rano albo popoludniu zostanie odholowany na zajezdnie MPK Olsztyn i zapadnie w sen zimowy, podczas ktorego bedzie mial zrobione drobne naprawy remontowe.

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Wszystkim. Dnia 28 i 29 października będą organizowane dwie ostatnie wielkie akcje "Stop Okrucieństwu". W związku z tym potrzebujemy jak najwiecej wolontariuszy w tych dniach. Chętnych proszę o kontakt pod numer 513 079 775 lub 512 358 060. Spotykamy się o 10 pod Wysoką Bramą. DLa osób niepełnoletnich potrzebna pisemna zgoda rodzica. Przynieście też podkładki.

Posted

Tak trzymać Przemas. Właśnie podliczyłam ile dotąd mamy zebranych podpisów i chyba jest nieźle. Głosów ważnych (z PESELEM i bez braków) mamy - 6.404, plus 404 (nie wiem czy ważne bo brak PESELu, ale jest podany adres zamieszkania), głosów nieważnych (brak podpisu, osoba niepełnoletnia itp.) - 141. Powoli zaczynajmy zbierać listy pozostawione w różnych punktach miasta i w zależności ile tam będzie podpisów pozostawiajmy jeszcze kilka pustych petycji. Mam jeszce trochę materiałów na te ostatnie dwa tygodnie, jak komuś brakuje - zapraszam.
Jestem z Was wolontariuszy dumna i wdzięczna społeczności naszego miasta. Pozdrawiam.

Posted

ja swoje zbieranie podpisow koncze zebraniem ich na swojej uczelnii i odebraniem list z miejsc w ktorych zostawialem, wiec niestety ale 28 i 29 mnie nie bedzie na tej akcji bo raz,ze czasu nie mam , dwa,ze mam problemy zdrowotne z psem i tak za bardzo nie mam juz czasu ale mysle,ze wam sie uda dalej to ciagnac i dziekuje wszystkim ,ktorzy sie zaangazowali w Olsztynie w ta akcje i tym ktorych mialem okazje poznac miedzy innymi Przemka i Lucyne , no i oczywiscie nasza Marte koordynatorke jedyna i najlepsza na swiecie,drugiej takie nie znajdziecie ;)

Posted

Witam! Dzis zebralam petycje na Starym Miescie. Na wielkie uznanie zasluguje pub Express i Zaulek-sa naprawde zaanagazowani. Chwala im:loveu:
Przemas obejdzie punkty blisko jego miejsca zamieszkania, tam, gdzie zostawilam petycje wczesniej.

No i oczywiscie wespre akcje w ostatnia sobote i niedziele, o ile nie bede musiala wyjechac.

Posted

Umok, cala przyjemnosc po naszej stronie;) Mojej i Przemka, ktory tu siedzi i molestuje mojego piesa:evil_lol:

Moze by akcje przeprowadzic na rzecz schroniska przed zima? Ale to temat na spotkanie:)

Zapraszam na akcje Stop Okrucienstwu!

Posted

Przypominam wszystkim, którzy zostawiali petycje w sklepach, punktach usługowych, bibliotekach, szkołach itp... o pozbieraniu petycji. Jak ktoś zapomniał gdzie zostawiał to ja mam większość miejsc spisane i służę pomocą. Zasada jest taka - każdy odbiera petycje z miejsc, w których je osobiście zostawiał. Proponuję, aby wszystkie petycje pozbierać najdalej do dnia 26 października i złożyć je u mnie 27-go lub na Starówce (koło fontanny) 28-go. 30-31 październik zostawiam na sprawdzenie i policzenie pozbieranych głosów oraz wysyłkę. Pozdrawiam i do zobaczenia.