edzia.71 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kaja10014 napisał(a):Myślę, że można zmienić tytuł, bo Smyk nie ma depresji. Jest bardzo zadowolony, najbardziej, jak widzi CZARODZIEJA ;) Tak, dzisiaj na spacerze ogon latał mu dookoła (Smykowi):evil_lol: Quote
Romka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 edzia.71 napisał(a):Tak, dzisiaj na spacerze ogon latał mu dookoła (Smykowi):evil_lol: Dziś na mnie nie warczał ale też nie wykazywał mną jakiegoś zainteresowania,leżał i grzał się na słoneczku... Quote
edzia.71 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dziewczyny, zajrzyjcie Sznaucer do domu z ogrodem! Quote
Romka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Wysłałam już link do wątku...niech ktoś wrzuci najładniejsze zdjęcia Smyka,bo ja teraz nie mogę tego zrobić... Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Smyk,czekał na Czarodzieja...ale Czarodziej robił nową fryzurę rezydentce schroniskowej Perełce...pewnie dziś dopiero pójdą razem na spacerek...a Smyk nadal jest smutny,bardzo smutny... Quote
edzia.71 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dziś gałgan , znowu na mnie warczał. Na Ewę zresztą też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Romka Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 edzia.71 napisał(a):Dziś gałgan , znowu na mnie warczał. Na Ewę zresztą też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: świętego spokoju pewnie chciał...wczoraj nie też nie interesował się tym co dzieje się w schronisku,on chyba nadal przezywa porzucenie... Quote
mamanabank Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 ... i czeka, dobrze, że ma Czarodzieja, który jest jego ostoją. Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 edzia.71 napisał(a):Dziś gałgan , znowu na mnie warczał. Na Ewę zresztą też:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaki "gałgan":angryy::mad:. Super psina, aż piszczy z radości jak do niego wchodzę. Do Smyka trzeba podejść pewnie, bez owijania w bawełnę... Quote
wilczy zew Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Pewnie to był pies mężczyzny i dlatego inaczej reaguje na kobiety. Miałam już z takim do czynienia. Quote
Romka Posted April 18, 2011 Author Posted April 18, 2011 wilczy zew napisał(a):Pewnie to był pies mężczyzny i dlatego inaczej reaguje na kobiety. Miałam już z takim do czynienia. Tak ,na 100% w domu było 4 mężczyzn i jedna kobieta... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 wilczy zew napisał(a):Pewnie to był pies mężczyzny i dlatego inaczej reaguje na kobiety. Miałam już z takim do czynienia. Może coś w tym jest ale smyk szczekał również na nauczyciela przyszłych weterynarzy i Pawła... Quote
kajkoowa Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A do mnie merda ogonem :) Nikt o niego nie pyta? Quote
Romka Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Przykre,pies bardzo smutny...ale jestem dobrej myśli... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Romka napisał(a):Przykre,pies bardzo smutny...ale jestem dobrej myśli... Nie, aż tak smutny już nie jest:-). Chłopak zaczyna otwierać się na ludzi... Quote
Romka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Dziś w trakcie moich zajęć zawodowych przez zupełny przypadek dowiedziałam się,ze nasz SMYK to nie SMYK...p.Marek musiał żle usłyszeć imię psiaka SMYK ma na imię ZAK...zmieniam tytuł wątku,bo jak dla mnie imię bardzo ładne... Quote
Romka Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Pies jest podobno bardzo łagodny i posłuszny,powiedziałam panu o tym ,że pies tęskni...ale chyba nie bardzo przejął się tym...sam prawdę powiedziawszy ma swoje problemy... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Romka napisał(a):Dziś w trakcie moich zajęć zawodowych przez zupełny przypadek dowiedziałam się,ze nasz SMYK to nie SMYK...p.Marek musiał żle usłyszeć imię psiaka SMYK ma na imię ZAK...zmieniam tytuł wątku,bo jak dla mnie imię bardzo ładne... Bardziej mi pasuje jednak Smyk, ale skoro Zak ma na imie to bedzie sie trzeba przyzwyczaic:-( Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ciekawe jak dogaduje się z nowymi przyjaciółmi. Mam nadzieje że jest grzeczny... Quote
Wojti Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Ciekawe jak dogaduje się z nowymi przyjaciółmi. Mam nadzieje że jest grzeczny... Na pewno jest grzeczny i czeka na ciebie z niecierpliwością. ;) Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Wojti napisał(a):Na pewno jest grzeczny i czeka na ciebie z niecierpliwością. ;) Obyś się nie mylił... Quote
Romka Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 CZARODZIEJ:) napisał(a):Ciekawe jak dogaduje się z nowymi przyjaciółmi. Mam nadzieje że jest grzeczny... Dogadują się,byłam wczoraj i widziałam...psiaki(wszystkie)bardzo nakręcone były bo myślały,że będą spacery...Smyk dał się pogłaskać bez problemu... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Romka napisał(a):Dogadują się,byłam wczoraj i widziałam...psiaki(wszystkie)bardzo nakręcone były bo myślały,że będą spacery...Smyk dał się pogłaskać bez problemu... Super, jestem spokojniejszy trochę... Quote
CZARODZIEJ:) Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 nie wiem czy smyka nie bedzie trzeba przesadzić, jest bardzo zazdrosny. jak dzisiaj zajrzałem do niego zaatakował przy mnie reksa. niestety nie jest zazdrosny tylko o mnie, atakował reksa również przy wojtim. ciekawe czy nie bedzie podobnych ataków jak ktoś inny wejdzie do nich... Quote
Recommended Posts