DogsofAnarchy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [SIZE="4"]Mała, około 2-letnia sunia szuka domu. Teraz już jest w Wrocławskim schronisku jednak ta mała delikatna psina ledwie sobie radzi tam. Jest kochana i bardzo domaga się pieszczot i ciepła. (0)500-339-885 Quote
Poker Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 ale fajna sunia, trzeba ogłoszenia porobić.Napisz w tytule wątku ,że potrzebne ogłoszenia. Quote
terierfanka Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 potwierdzam, byłam w schronie dzisiaj i sunia jest kochana, garnie się do ręki ludzia :) jest "kieszonkowa" i młoda, powinna szybko znaleźć domek, tylko dobrych fotek do ogłoszeń jej potrzeba Quote
DogsofAnarchy Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Psocia dalej w schronie...a ja nawet nie mogę do niej pojechć :< Pomożcie. Zrócie jej zdjęcia, prosze. Ona musi znaleźć dom! Quote
paniMysza Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jesli mi sie uda, postaram się zrobic jej fotki w niedziele. ona jest w szczeniakarni? Quote
terierfanka Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Byłam dziś w schronie i nie znalazłam Psotki - może wyadoptowana? Chyba, że gdzieś na ogólne boksy ją przenieśli i schowana była... Quote
NikaEla Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='terierfanka']Byłam dziś w schronie i nie znalazłam Psotki - może wyadoptowana? Chyba, że gdzieś na ogólne boksy ją przenieśli i schowana była... oby była juz w domku, Quote
Recommended Posts