Beatkaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Cieszę się,że u Zibi wszystko okey :):):) jutro będzie w Dzienniku Zachodnim,więc kochani trzymajcie kciuki żeby ktoś zadzwonił:thumbs::thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='Beatkaa']Cieszę się,że u Zibi wszystko okey :):):) jutro będzie w Dzienniku Zachodnim,więc kochani trzymajcie kciuki żeby ktoś zadzwonił:thumbs::thumbs:[/QUOTE] Kciuki zaciśnięte z całych sił:thumbs::thumbs::thumbs::cool2::cool2::happy1::happy1::kciuki::kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='gorki330']Zibi ma się świetnie - zdrowa , wesoła , rozrabia ma apetyt . Ma nową pasję - kopie doły duże jak kratery a potem je pilnuje .Oczywiście każdy chce ulepszyć pracę Zibi więc kto się dorwie do dołka to król , potem władzę przejmuje ktos inny i tak w kółko . Pozdrawiamy goraco .[/QUOTE] Kasiu pozdrawiamy Was serdecznie :* Quote
Martika&Aischa Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Gwiazdka dziś w Dzienniku Zachodnim .......trzymajmy kciuki za wspaniały domek i oby telefony się rozdzwoniły :) Quote
Beatkaa Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 tak się prezentuje nasza panna :loveu::loveu: Quote
gorki330 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Woow ! super ogłoszenie , widzę że jest podany mój nr telefonu , czy mam rozmawiac w sprawie adopcji ?. Wolałabym nie , ja mam pecha i kompletnie nie wyczuwam ludzi , jeżeli to nie problem to proszę mnie wyręczyć , jeżeli to nie problem :( Mierzę ludzi swoja miarką a to czasami niestety zawodzi . Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='gorki330']Woow ! super ogłoszenie , widzę że jest podany mój nr telefonu , czy mam rozmawiac w sprawie adopcji ?. Wolałabym nie , ja mam pecha i kompletnie nie wyczuwam ludzi , jeżeli to nie problem to proszę mnie wyręczyć , jeżeli to nie problem :( Mierzę ludzi swoja miarką a to czasami niestety zawodzi .[/QUOTE] Kasiu nic się nie martw :) jeśli ktoś zadzwoni odsyłaj kochana do mnie .......a ja będę czujna ;) jak ostatnio zresztą ;) Quote
Agata69 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Mogę dać ogłoseznie do Nowości toruńskich ze zdjęciem. Poprosze tylko kontakt. Ogłoszenie wyjdzie w przyszła sobotę. Quote
Martika&Aischa Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Kochani błagam zajrzyjcie do ONeczki Aishy :( http://www.dogomania.pl/threads/212730-Stara-pi%C4%99kna-oneczka-potrzebuje-pomocy%21%21%21%21-Zbieramy-na-hospicjum%21?highlight=aisza Quote
Syla Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Dzwoniłam do gorki330 i nikt do niej nie dzwonił, w sprawie Zibi.Ona jest też w gratce i tutaj http://gliwice.naszemiasto.pl/artykul/1032655,poszukujemy-nowego-domu-dla-suczki-zibi,id,t.html#348250c3afb3b852,1,3,7 Dostałam tylko 2 zdjęcia nadające się do dania. Martika@Aischa poślij mi od Zibi fajne zdjęcia, na sylka@amorki.pl Odczekamy i znowu by ją można dać.Lepiej jakoś schodzą mniejsze pieski, nawet takie 10letnie.Następnym razem wagę się wpisze, bo ona jak kolos na obu zdjęciach wygląda. Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Syla']Dzwoniłam do gorki330 i nikt do niej nie dzwonił, w sprawie Zibi.Ona jest też w gratce i tutaj http://gliwice.naszemiasto.pl/artykul/1032655,poszukujemy-nowego-domu-dla-suczki-zibi,id,t.html#348250c3afb3b852,1,3,7 Dostałam tylko 2 zdjęcia nadające się do dania. Martika@Aischa poślij mi od Zibi fajne zdjęcia, na sylka@amorki.pl Odczekamy i znowu by ją można dać.Lepiej jakoś schodzą mniejsze pieski, nawet takie 10letnie.Następnym razem wagę się wpisze, bo ona jak kolos na obu zdjęciach wygląda. Zaraz podeślę :) bo Zibi - Gwiazdka to naprawdę duża dziewczynka ;) Quote
Beatkaa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Sylu,a dzwoniłaś do Furciaczek? Ona ma więcej zdjęć :) Ja Ci wysłałam wszystkie,które mamy ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Przesłałam Syli link do fotoalbumu naszej Zibi ;) to zdjęcia które właśnie są u Fur :) Quote
Beatkaa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Przesłałam Syli link do fotoalbumu naszej Zibi ;) to zdjęcia które właśnie są u Fur :)[/QUOTE] aaaa no tak, był przecież taki fotoalbum,super :) Quote
Syla Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Przesłałam Syli link do fotoalbumu naszej Zibi ;) to zdjęcia które właśnie są u Fur :)[/QUOTE] Dzięki Martika, znam te zdjęcia, bo był tam też nasz Rambuś i Reksio.Zibi jest na tych zdjęciach zaniedbana, brudna i smutna.Wolałabym takie z teraz, z DT.Mówiła mi gorki, że Zibi przytyła i coraz fajniejsza jest.Mamy zachęcić ludzi do adopcji, ale nie z litości ;):evil_lol::lol: Jak będziecie tutaj kupować ogłoszenia, to zawsze, pięknie, szybko i solidnie robi plina.Na niektórych jeszcze potem aktualizuje.Jeszcze byłam bardzo zadowolona z Asia_Rawicz.Były też takie bazarki, że do dzisiaj, ani słychu...ani widu.Zibi jest jeszcze młoda i ładna, trzeba próbować, gdzie się da. Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Syla']Dzięki Martika, znam te zdjęcia, bo był tam też nasz Rambuś i Reksio.Zibi jest na tych zdjęciach zaniedbana, brudna i smutna.Wolałabym takie z teraz, z DT.Mówiła mi gorki, że Zibi przytyła i coraz fajniejsza jest.Mamy zachęcić ludzi do adopcji, ale nie z litości ;):evil_lol::lol: Jak będziecie tutaj kupować ogłoszenia, to zawsze, pięknie, szybko i solidnie robi plina.Na niektórych jeszcze potem aktualizuje.Jeszcze byłam bardzo zadowolona z Asia_Rawicz.Były też takie bazarki, że do dzisiaj, ani słychu...ani widu.Zibi jest jeszcze młoda i ładna, trzeba próbować, gdzie się da.[/QUOTE] Wiem że Agata69 miała zrobić sesję zdjęciową naszej Zibi u Kasi ...więc może poczekajmy cierpliwie na zdjęcia :) Quote
Martika&Aischa Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 a może Kasia zrobi naszej Zibi kilka zdjęć do ogłoszeń :) Quote
Beatkaa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Sylu kochana wielkie dzięki za wszystko:loveu: Muszę Ci jeszcze oddać pieniążki za ogłoszenie:evil_lol: A z tymi zdjęciami to właśnie pamiętam,że miała być sesyjka jakaś :eviltong: Albo niech Kasia nam podeśle jakieś zdjęcia :):):) Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Przed chwilką miałam telefon w sprawie naszej Zibi :) Pan brzmiał bardzo rozsądnie więc myślę że warto było by się wybrać i porozmawiać :) Pan jest z Gliwic mieszka w kamienicy na parterze :) Cioteczki która może wybrać się w najbliższych dniach na wizytę ???? i sprawdzić domek ??? Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Cioteczki ja będę w Gliwicach w przyszłym tygodniu na delegacji więc mogę podjechać ........proszę jednak kogoś chętnego aby towarzyszył mi podczas wizyty .......... Quote
Beatkaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Mogę jechać kochana z Tobą :) Super..oby wypaliło,tylko prosze daj znać wcześniej kiedy by to było ;) Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Beatkaa']Mogę jechać kochana z Tobą :) Super..oby wypaliło,tylko prosze daj znać wcześniej kiedy by to było ;)[/QUOTE] Super :):):) Beatko myślę że w środę :) pasowało by Ci cioteczko ? Quote
Beatkaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Martika@Aischa']Super :):):) Beatko myślę że w środę :) pasowało by Ci cioteczko ?[/QUOTE] Hmm...jasne,a tak mniej więcej o której by to było kochana? :):) Quote
Martika&Aischa Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Beatkaa']Hmm...jasne,a tak mniej więcej o której by to było kochana? :):)[/QUOTE] Beatko trudno mi dokładnie określić ale zadzwonię do Ciebie jutro wieczorkiem i ustalimy :) Quote
Recommended Posts