Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beatkaa']Cieszę się,że u Zibi wszystko okey :):):)

jutro będzie w Dzienniku Zachodnim,więc kochani trzymajcie kciuki żeby ktoś zadzwonił:thumbs::thumbs:[/QUOTE]

Kciuki zaciśnięte z całych sił:thumbs::thumbs::thumbs::cool2::cool2::happy1::happy1::kciuki::kciuki:

Posted

[quote name='gorki330']Zibi ma się świetnie - zdrowa , wesoła , rozrabia ma apetyt .
Ma nową pasję - kopie doły duże jak kratery a potem je pilnuje .Oczywiście każdy chce ulepszyć pracę Zibi więc kto się dorwie do dołka to król , potem władzę przejmuje ktos inny i tak w kółko .
Pozdrawiamy goraco .[/QUOTE]

Kasiu pozdrawiamy Was serdecznie :*

Posted

Woow ! super ogłoszenie , widzę że jest podany mój nr telefonu , czy mam rozmawiac w sprawie adopcji ?. Wolałabym nie , ja mam pecha i kompletnie nie wyczuwam ludzi , jeżeli to nie problem to proszę mnie wyręczyć , jeżeli to nie problem :(
Mierzę ludzi swoja miarką a to czasami niestety zawodzi .

Posted

[quote name='gorki330']Woow ! super ogłoszenie , widzę że jest podany mój nr telefonu , czy mam rozmawiac w sprawie adopcji ?. Wolałabym nie , ja mam pecha i kompletnie nie wyczuwam ludzi , jeżeli to nie problem to proszę mnie wyręczyć , jeżeli to nie problem :(
Mierzę ludzi swoja miarką a to czasami niestety zawodzi .[/QUOTE]
Kasiu nic się nie martw :) jeśli ktoś zadzwoni odsyłaj kochana do mnie .......a ja będę czujna ;) jak ostatnio zresztą ;)

Posted

Dzwoniłam do gorki330 i nikt do niej nie dzwonił, w sprawie Zibi.Ona jest też w gratce i tutaj
http://gliwice.naszemiasto.pl/artykul/1032655,poszukujemy-nowego-domu-dla-suczki-zibi,id,t.html#348250c3afb3b852,1,3,7
Dostałam tylko 2 zdjęcia nadające się do dania.
Martika@Aischa poślij mi od Zibi fajne zdjęcia, na sylka@amorki.pl
Odczekamy i znowu by ją można dać.Lepiej jakoś schodzą mniejsze pieski, nawet takie 10letnie.Następnym razem wagę się wpisze, bo ona jak kolos na obu zdjęciach wygląda.

Posted

[quote name='Syla']Dzwoniłam do gorki330 i nikt do niej nie dzwonił, w sprawie Zibi.Ona jest też w gratce i tutaj
http://gliwice.naszemiasto.pl/artykul/1032655,poszukujemy-nowego-domu-dla-suczki-zibi,id,t.html#348250c3afb3b852,1,3,7
Dostałam tylko 2 zdjęcia nadające się do dania.
Martika@Aischa poślij mi od Zibi fajne zdjęcia, na sylka@amorki.pl
Odczekamy i znowu by ją można dać.Lepiej jakoś schodzą mniejsze pieski, nawet takie 10letnie.Następnym razem wagę się wpisze, bo ona jak kolos na obu zdjęciach wygląda.
Zaraz podeślę :) bo Zibi - Gwiazdka to naprawdę duża dziewczynka ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Przesłałam Syli link do fotoalbumu naszej Zibi ;) to zdjęcia które właśnie są u Fur :)[/QUOTE]

aaaa no tak, był przecież taki fotoalbum,super :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Przesłałam Syli link do fotoalbumu naszej Zibi ;) to zdjęcia które właśnie są u Fur :)[/QUOTE]

Dzięki Martika, znam te zdjęcia, bo był tam też nasz Rambuś i Reksio.Zibi jest na tych zdjęciach zaniedbana, brudna i smutna.Wolałabym takie z teraz, z DT.Mówiła mi gorki, że Zibi przytyła i coraz fajniejsza jest.Mamy zachęcić ludzi do adopcji, ale nie z litości ;):evil_lol::lol: Jak będziecie tutaj kupować ogłoszenia, to zawsze, pięknie, szybko i solidnie robi plina.Na niektórych jeszcze potem aktualizuje.Jeszcze byłam bardzo zadowolona z Asia_Rawicz.Były też takie bazarki, że do dzisiaj, ani słychu...ani widu.Zibi jest jeszcze młoda i ładna, trzeba próbować, gdzie się da.

Posted

[quote name='Syla']Dzięki Martika, znam te zdjęcia, bo był tam też nasz Rambuś i Reksio.Zibi jest na tych zdjęciach zaniedbana, brudna i smutna.Wolałabym takie z teraz, z DT.Mówiła mi gorki, że Zibi przytyła i coraz fajniejsza jest.Mamy zachęcić ludzi do adopcji, ale nie z litości ;):evil_lol::lol: Jak będziecie tutaj kupować ogłoszenia, to zawsze, pięknie, szybko i solidnie robi plina.Na niektórych jeszcze potem aktualizuje.Jeszcze byłam bardzo zadowolona z Asia_Rawicz.Były też takie bazarki, że do dzisiaj, ani słychu...ani widu.Zibi jest jeszcze młoda i ładna, trzeba próbować, gdzie się da.[/QUOTE]

Wiem że Agata69 miała zrobić sesję zdjęciową naszej Zibi u Kasi ...więc może poczekajmy cierpliwie na zdjęcia :)

Posted

Sylu kochana wielkie dzięki za wszystko:loveu:

Muszę Ci jeszcze oddać pieniążki za ogłoszenie:evil_lol:

A z tymi zdjęciami to właśnie pamiętam,że miała być sesyjka jakaś :eviltong: Albo niech Kasia nam podeśle jakieś zdjęcia :):):)

Posted

Przed chwilką miałam telefon w sprawie naszej Zibi :) Pan brzmiał bardzo rozsądnie więc myślę że warto było by się wybrać i porozmawiać :) Pan jest z Gliwic mieszka w kamienicy na parterze :) Cioteczki która może wybrać się w najbliższych dniach na wizytę ???? i sprawdzić domek ???

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Super :):):) Beatko myślę że w środę :) pasowało by Ci cioteczko ?[/QUOTE]

Hmm...jasne,a tak mniej więcej o której by to było kochana? :):)